Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hep haftaya haftaya diyorum ama haftaya daha dikkatli ol olur mu ?

Ben de 62 olursam kaçamak yapacaktım ama olamadım sanırım.

kendine hedef koyman kaçamak için çok güzel... ama ben kaçamaklardan sonra dönemiyorum kolay kolay... kaçamaklar beni ele geçiriyo resmen.... sanırım benim en iyi diyet şeklim yine herşeyden yemek ama azar azar yemek.... yoksa kendimi yiyemedğim şeylerin içinde buluveriyorum birden...

Kislar selam!
Aksam gene bir komsuya geldik banyods tarti vsrdi hemen tattilayim dedimn amavkiloalmisim
80.1 gozukuyor cok canim skldi
Gerci tarti sueski aanalogtartilardan
sabah uyanamam diye simdi yazayim.dedim
Optim hepimizi

alıştın diyelim yani.... peki... ama çok pis hırs yaptırtçan beni masal.... yoksa bilerek mi yapıyn???

Valla alıştım canım ya sen kaçamak yaptım deyince şaşırmıyorum.
Bence beni şaşırtma zamanın ne dersin ?

Ben de öyleydim zamanında Özlem ama belli bir süre sonra canın istemiyor hiç.
Kaçamak yapma olayım da artık böyle.
Ne zaman 62yi görürsem o zaman yerim ne istiyorsam.
Aslında en güzel diyet yöntemi bu.
Benim yaptığım da çok farklı değil ama tahıl ürünlerinden tamamen uzaklaşmam benim için çok iyi oldu.
Ve cildime de çok faydası oldu biliyor musun?

Kislar selam!
Aksam gene bir komsuya geldik banyods tarti vsrdi hemen tattilayim dedimn amavkiloalmisim
Optim hepimizi

Tartıdan tartıya bile değişiyor olabilir kilon.
Sıkma canını ama dikkatli et yine de.
Bu kiloyu geçelim mi yoksa tartı farklılığından farklı çıkabileceğini düşünerek izinli mi yazalım ne dersin?

Kislar selam!
Optim hepimizi

Kislar selam!
Optim hepimizi

Tartıdan tartıya bile değişiyor olabilir kilon.
Sıkma canını ama dikkatli et yine de.
Bu kiloyu geçelim mi yoksa tartı farklılığından farklı çıkabileceğini düşünerek izinli mi yazalım ne dersin?

hımmm anladım anladım sen beni gaza geiriyon... cnm elimden geleni yapıcam söz... kaçamak yok artık... ama öğünlerde 1 dlm çavdar yemeyi düşünüyorum onu kaçamaktan saymayalım... çünkü yemediğim zaman çok katı diyette hissediyorum kendimi... cildine iyi gelmesine sevindim çok hem erkek arkadaşında gelmeden önce tam süper olmuş... yatçam dedim bi türlü yatamadım kaçıyım artık...

Eğer ekmeksiz yapamıyorsan ekmeği ye veya ne olmadan yapamam diyorsan.
Kendini çok sıkma ki birden patlamaların olmasın.
O şekilde de kilo verirsin.
Zaten çok katı olmana gerek yok.

Off ne zaman gelecek bilmem ama görünce şaşırsın istiyorum ..
Aaa ne oldu sana desin

Hala uyumadim, saati 10a kurdum da uyanamayabiirim diye korktum vee kilo bildirimimi yapiyorum 53.5.. Ben almisimdir saniyordum ama vermisim az da olsa neyse iyi uykular, yarin gorusuruzz

çok özür dilerim kızlar 2 gün öncesine kadar 74.2 idim ama bol su içmemem rağmen diyetimede dikkat etmeme rağmen dün 75.1 dimi bugünde yanı maalesef. Regl olmam gerekiyodu olsaydım belki az su atardım çok dua etttim bildirime kadar olsun diye ama olmadı

sıkma balım canını regl şişliğidir ooo 1 hafta sonra görürsün aynen diyetine devam et sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…