ayy bende baktımm değerlere ama baktığımda glukoz değeri 75-115 arası normL gözüküyooo :18:
şimdilik paylaşım yapabiliyorum yapamicam zaman almican mı beni üüüüüüüütamam canım inşşş yarın herkes güzel güzel kilolarıııı verirrr çok merak ediyorumm yaaa neyse ben kaçtım ballarım namazımı kılayım yatayımmm öpüyorum hepiiniziiiii
kızlar yazı okurken sizlerlede paylaşim dedim hani hep deriz ya su içmek önemliidir bazen su zayıflatır mı ? ne yararı var diyeee sürekli türetebilirzzz işte cvp.......
Bol Miktarda Su İçin
Vücudunuza aldığınız su, mide yağının yakılması için çok önemlidir. Susuz kalındığında karaciğer fonksiyonlarını yerine getiremeyecek ve yağ yakma sürecinde etkili olamayacaktır. Bol su ve yeşilçay içmek yağlı gıdaların etkilerini de nötralize edecektir.
gevrek dedigin simit mi..telafi edersin yarin bosver
evet cnm bizim burda simit denince akla ilk can simidi geliyor.... gevrek deriz biz... çekirdeğede çiğdem...
çok düzensiz bi gün oldu yarım gün hastanede geçti uyanıncada sersem gibi oldum yemek yapamadım..gün kurusuuubende rabiştenn öğrenmiştimmm sağolsun neyse sen yaVAştan ver kiloları biz sana dur derikkkk
hahahahha bu halinle bile dersin kuzum yaaa
afiyet olsunnnnn
hoşgeldin cnm
sonuçların normal olmasına sevindimm
napalım tartı günü öncesi kötü olmuş ama telafi edersinnnn
kızlarr bana müsade 30 dk tae-bo yapayım sonra duşşş sonra ders ve yatakkkkkkk
bu arada yarın itibariyle cla 500 ü kullanmaya başlicam yağ yakmını hızlandırıcııııı bakalım 1 ayda nolcskkk
Ben gevrek deyince kahvaltılık gevrek zannettimm ..
çok düzensiz bi gün oldu yarım gün hastanede geçti uyanıncada sersem gibi oldum yemek yapamadım... neyse artık buda karbo diyeti olsun...
daha kötü yani deme...
kızlar aranızda oje diski kullanan var mı?? ben geçengün netten sipariş verdim yeni geldi... uğraşıp duruyorum ama sanırım yeni renk ojeler almam lasım.... ne renk neyle gider bildiğiniz püf noktalar var mı diye sorcaktım...
Olsun olsun.
Çok aşırı kaçırmamışsın.
Sakın bırakma ..
Ben oje kullanmıyorum ama çok oje topiği var bir bak istersen Özlemcim.
Özellikle Amonra'yı takip edebilirsin.
hımmm bakıym canm saol... yok bırakmam ama yarın tartıda biras üzülcem bbiliyorum...
Kolay gelsin Turtam zor işlerin valla.
O zaman seni bir süre daha izinli yazalım biz olur mu ?
Araştırdım tek tek
Bütün değerlerin ideal ama glukoz yani şeker oluyor sanırım idealin üst sınırı.
Sen o kadar spor yap yediklerine dikkat et katılımın bu kadar olsun da seni listeye almayalım mı ??Aşk olsun
hmm yok kaptişim yaaaa yazma sen beni izinli hem hafta sonuda geldi daha fazla girebilcem hafta sonu baktın haftaya da paylaşımım az o zaman izinli yaz olmamııbu hafta katılayım gene kilo olayına
Tamam Turtacım.
O zaman bu hafta yazmıyoruz, haftaya aynı şekilde olursa haftaya yazarız.
Sabah mı yaparsın bildirimi ?
evet canım sabah yaparım gene cok teskür ettim
En son tartıldığında nasıldı durum Özlemcim ?
ojelere dalmışım cnm.... baklava krizimden sonra almıştım bakalım yarına kadar dengelenmiş olcak mı? bide bu hafta reglym ve hiç spor yapamadım...
kızlar ben yatıyorum yarın görüşürüüüük öptüm hepinizii iyi egcelerr
Hadi bakalım görelim.
Yalnız regl dönemini boşa geçirme, metabolizma 2 kat hızlı çalışıyor.
Dikkat edersen bu dönem sonrası daha çok zayıfladığını görebilirsin.
evet cnm farkındayım metabolizma 2 kaat hızlı .alışıyor... ama iştahlarda 2 kat hızlı çalışıyor...neyse zaten sonuna geldim sayılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?