Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah canımmmm 13. takımmmmm haydi bastıııır!!

Tabiki yalan zaten... Zaten Kuran-ı Kerim'de " Büruc " yani " Burçlar " suresi var.Hatta tefsirinde 12 burç olduguda yazıyor zaten. Evet lüküsü paray çok severim pereee peree...

Sizde çok titiz oluyorsunuz,herşey disiplinli olacak başaklarda

Ay valla yemeyide yapmayıda sevdiğim için bu hale geldim
Kovalarla hiç anlasamadıgım olmadı ama ben hep yay ve aslan burçlarıyla cok tartısıyorum

Bi ara çok ilgileniyordum burçlarla ama bıraktım :))

Afiyet olsun Melekcimm ..
Tarif istiyorumm.

evet yildizname olarak dinimizde de kabul ediliyormus.. ama hic arastirmadim.. fal olayina ben de inanmiyorum

ben sahsen cok gaza geldim haftaya 52 olucam aha buraya da yaziyorumm

Kesin o kadar harcamışsındır canım bilirim pazar işlerini
sen kendine bi araba al kurtul poşetlerden

şeyy kem küm... :18:Ben kendi adıma haftaya inşallah bi aksilik olmazsa kilo vereceğime sözz veriyorum...

Bilmemki.. eşim tatlı olarak sadece baklava yer ve çikolata çok az tüketir o zaten burcnun özelliklerini yansıtmıyor. seninkinin burcu ne?

Afiyet olsun Melekcimm ..
Tarif istiyorumm.

Hemen vereyim... Yemeğimiz şu:

Malzemeler:

Yarım kg taze fasülye
1 soğan
2 yumurta

Yapılışı:

Fasülyeleri yemeklik olarak doğrayıp, 15-20 dk. haşlıyoruz.Sonra azıcık yağda, yemeklik doğramış oldugumuz soğanları öldürüyoruz.Üsütne süzdüğümüz haşlanmış fasülyeleri ekliyoruz,tuz ve biberle iyice kavuruyoruz.Ben 10 dk. falan karıstırdım iyice.Servis tabağına alıp, üstüne sarımsaklı yoğurt döküyoruz ve afiyetle yiyoruz

Bu hafta herkesten istiyorum bu sözü kızlar ..

Ayy ne güzel duruyor öyle, evet bunu da yapabilirim.
Yemek yapmayı seviyorummm
Ama önce bu hafta saf protein yapayım bir süre bakalım.

kizlar annem yardima cagiriyor, sonra gelir menümü yazarim.. hadi iyi aksamlar herkesee

süpersin ben de fasülyeyle ne yapsam diyordum

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 zeytinli poğaça. ( Sabah erkenden dışarı çıktım, acıktım da ondan yemiş bulundum. Yoksa tahıl ürünleri yok )

Öğle :

- Biraz ciğerin üstüne 2 yumurta kırdım.
- 2 bardak ayran.

Akşam:

- 1 kase keten tohumlu yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su
- Bir sürü bitki çayı, sayamadım.

Spor :

- 1 saat yürüyüş.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…