Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Deryacım fotolarında çok güzel çıkmışsın
Eski halini bilmediğim için ben yorum yapamıyorum ama söylediğin kiloda olduğuna eminmiisin

daha zayıf gösteriyosun

söylediğim kiloda olduğuma eminim cnm... geçen sene ramazan ayında tam 100 kg idim. istanbula gittim iki ayda 4 kg aldım. 105 kg ile diyete başladım geçtiğimiz mart ayında. güzel yorumun içinde teşekkür ederim.. sanırım bende kas yağdan daha çok ince görünüyorum ama kilom çok...

deryoşummm ne güzelll olmuşsun ya ciddenn incecik duruyosun balımm süpersinnnnn

çok güzel menüüü. pilav nasıl bişeydi yaaa. şöle beyaz tereyağlı filandı sanırım. unutacam yakında.
cnm ben pilavı hep zeytinyağıyla yaparım... tereyağı çok kokuyor bana...
inş yakında gelir de metabolizman hızlanır cnm...
bende reglyim ama bu hafta bana af yok mu???:78:
Kizlaaarrr.. Hadi herkes burcunu yazsin merak ettim simdi, ben kova'yim mesela

bende akrep kızlar...

Bacım bölümüm gereği hayvanları kesmeye alışığım zaten.
BU sene neler kesmedim ki.
Balığı da temizlerken özellikle inceledim.
Bazılarının göz merceğini falan çıkardım.

Kizlaaarrr.. Hadi herkes burcunu yazsin merak ettim simdi, ben kova'yim mesela

boğaaaaaaa 2 mayıs 85

çok haklısın cnm katılıyorum sana.. 8. olmamız hiç hoş değil.. sporlarımızı aksatmıyalım bende yarın başlıyorum tekrardan... kaçamaklar bizden uzak dursun

okurken netten radyo dinliyordum romantik bi şarkı eşliğinde okurken gözlerim doldu.. ne güzel böyle aşkların var olduğu bir hayatta nefes almak.. inşallah sende bende bizde böyle şeyler yaşarız

evet, anlatmıştın bunu hatırlıyorum. senin de oldukça duygusal zamanlarındı.
yalnız amca sanki biraz vecihi'ye özenmiş
ayşen gruda, şener şen desem hatırlarsınız herhalde

aynı şeyi bende düşündüm.. senin yorumu okuyunca çok güldüm

kızlar ya canım sıkıldı akşam akşam... bana bi çıkış yolu bulun... eşim bana süpriz yapmış yarın müdürünün yazlığına yemeğe gitçekmişiz.... ama adamın karısı yok evde... bitek küçük kızı evde olcakmış... ve eşimden başka 6 iş arkadaşı daha... hepsi erkek... hiçbbirini karısıda gelmicekmiş... müdürü bi beni çağırmış.... napçam ben yaa o kadar erkeğin arasında.... kız desen liseye giden telefondan kafasını hiç kaldırmayan bi tip... püfff...

Allah allah niye seni çağırmış ki? çok sıkılırsın

ilgincmis.. bi önerim yok maalesef ama cidden cok sıkıcı olur:44:
bugünkü menüm;

sabah
1 dilim kepek ekmegi
cok az beyaz peynir

ögle
1 sekersiz nescafe
cikolatanin yalnizca 33 kalorilik kücücük bir bölümü (oturdum hesapladim)

aksam
1 kase cok az yagli salata

üzülme canımm ya o şişkinlik normaldir yani tartıda fazla çıkman. kilo aldıgından degil reglden

Hemen kilomu söylüyorum 67,8

Herkese Günaydınnn

canımm kilo çizelgesi yapsana kendinee daha iyi olurdu biz de görürdüüüüük ben mesela daha önce kaç kilo oldugunu bilmiyorum

Günaydın kızlarr ..
Umarım güzel bildirimler olur.
Gülçincim sıkma canını.
Reglden dolayıdır.
İrras, Turtam ne yapalım gram gram da olsa azalıyoruz ..

evet canım hiç verememekten iyidir en azından

yuppiiiiiiiiiiiiii kiloooommmm 61.9

221.etapta 64.2 ile ayrılmıştım 5 gündee bu kadar farkkkk ayy çok mutlu oldum yaaaa

hedef kilom 56 olsunn hilalcimm

tebrikk ederimmmmmmm canumcummmmm kızz boyun kaç senin 5 çok fazla degilmi bende 58 e çekemk istiyorum ama spor hocam 58e düşmen gereksiz artık bu saatten sonra sporla senin işin dedi :44:

günaydın kızlar:79:
neler yapıyorsunuz bakalım?

kaptişiiiiiiiiiiiim hoşgeldin vede gittin tabi ben yazana kadar özledik senii yaww

günaydın kızlar kilom 75.7.... tam 1 kilo almışım

napıyorsun kız sen bir dikiş tutturamadın tatilden bu yanaaaa ballı kaymagum öyle nickine balı kaymagı yazarsan tabi alırsın kiloları

günaydın kardeş takımın small beden adaylarıııı
listeyi ben hazırlamaya çalışıyorum da yardımınızı esirgemeyin bendeeennnnnnnn

:60 small beden adayları he iyiymişş

Son düzenleme:
hilalcim ben hedef kilomu değiştirmek istiyorum. 70-75 di.

65-70 aralığında olmasını istiyorum. napmam gerekiyor bunun için buraya yazmam yeterlimi_? bilgilendirirsen çok mutlu olurum kuzum

yatıyorum kızlar hayırlı geceler...

2 gün sapitmistim ordan geliyor galiba ya bahane olarak algilamayin da reglim 17 gundur gecikti o etkisi de olabilir mi ki acaba, ödem falan olmasin bende

cnm bence bir doktora git normal degil 17 gun gecikmesi

şşşşşşşşttttttt fıstıııııııık gibisinnnnnnn kızımmmmmmm

ayy kusura bakma balum kaymagumda kocanda süpriz yapa yapa bunu mu yapmis yani o kadan hodugun icine yemege gidicen insan alır karısını basbasa yemege cıkar yaa ayy uydur bisiler gitme yoksa ölürsün kanımca sıkıntıdan birde maç muhabbeti açtılar mı tamam o gece bitmez

Son düzenleme:

sorma yaaaa.... bu arada hödük kısmına kesinlikle katılıyorum....

abeeeeeee kızanlarım bende size bir iki resim göstertmek istiyorumm aradaki 7 farkı bulunn evrimimin ilk ve son hali azz sonra öncesinde kendime yesil cay yapıcam da

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar.
Öncelikle size durumdan bahsedeyim.
Ben bir yerde istisna durumlarda takımın 13. kişi olabileceğini okumuştum.
Yine bakıyorum ama böyle bir durum yok anlaşılan.
Ve biz 13 kişiyiz.
Başka bir çözüm bulamazsak, bu hafta paylaşımı en az olan arkadaşımızı bir süreliğine izne ayırmak durumunda bulunacağız.
Başka fikri olan var mı?

bende reglyim ama bu hafta bana af yok mu???:78:

Sana af yokk !
Nedenin regl değil o baklavalar çünkü.
Haftaya en az 1 kg vermiş olmak için söz istiyorum.

Haftaya kesinlikle böyle olmayacağını umuyorum.
Herkesten ayrı bir azim bekliyorum.

Böyle aşkları yaşayalım ama sonu bu şekilde bitmesin, Allahım ne olur sevdiklerimden önce öleyim diye dua ederim ben hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…