Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun hilalcim çok güzel ben bu sıralar su ve yeşilçayı boşladım hemen elime kaptım bi şişe içiyorum

bir de ciğere yumurta kırınca nasıl oldu tadı?

kizlar annem yardima cagiriyor, sonra gelir menümü yazarim.. hadi iyi aksamlar herkesee

Kolay gelsinn ..

sebzesiz de olur hilalcim.
karatay'da yağ yasak değil bildiğim kadarıyla. sen az yağda dediğim gibi pişir. kısık ateşte pişireceksin, nefis olur. yağlı kağıtla ocakta denemedim hiç.

dersaneye başlayınca atarsın bence. hareket lazım, bir de yemeği unutmak lazım.

afiyet olsun hilalcim çok güzel ben bu sıralar su ve yeşilçayı boşladım hemen elime kaptım bi şişe içiyorum

bir de ciğere yumurta kırınca nasıl oldu tadı?

Çook güzel oldu..
Çok hoşuma gitti, harika da doyurdu afiyetle yedim ohh .
Saat 13 falandı öğlen yemek yediğimde daha acıkmadım düşün.
Ondan akşam yoğurt yedim.

Herkesin damak tadı farklıdır ama benim çok hoşuma gitti :))
Şimdi başlasan 30 dk.ya yemeğin hazır olur.Saat 8 ide geçirmemiş olursun :))

sağol canım

Bu ne olduğu belirsiz bir şey oalcak bu hafta karatay+dukan karışımı ama bencede az yağla ki o da zeytin yağı zaten öyle pişireyim ben.
Şeyy bir de ne kadar durması lazım ?

evet, anlatmıştın bunu hatırlıyorum. senin de oldukça duygusal zamanlarındı.
yalnız amca sanki biraz vecihi'ye özenmiş
ayşen gruda, şener şen desem hatırlarsınız herhalde

Bu ne olduğu belirsiz bir şey oalcak bu hafta karatay+dukan karışımı ama bencede az yağla ki o da zeytin yağı zaten öyle pişireyim ben.
Şeyy bir de ne kadar durması lazım ?
kısık ateşte yap canım, lezzetli olsun.
ateş kısık olacağından başında biraz durman lazım. altın sarısı bir renk aldığında ocaktan alırsın.
tam bir süre veremiyorum, uzun süredir balık yapmadım.

evet, anlatmıştın bunu hatırlıyorum. senin de oldukça duygusal zamanlarındı.
yalnız amca sanki biraz vecihi'ye özenmiş
ayşen gruda, şener şen desem hatırlarsınız herhalde

Sen de aynen bu yorumu yapmıştın
Yaşlıları çok seviyorum ben zaten, bir de öyle olunca ..
Aman ağlayacağım yine ..

Teşekkür ederim Rabiacım ..
YArın havadisleri veririm becerebilmiş olarak olur umarım.

hımmmm hedef mi belirliyoruz o zmana bende 73.4 ü hedefliyorum haftaya. olmazsam cezama razıyım.

Tamam anlaştık.
Görmek istiyoruz 73.4 ü
Veremeyene ceza.

ayy kızlar geç olmuş benim çıkıp yemek yapmam lazım hepinizi çok öptüm gece gelemeyebilirim kendinize iyi bakın

Afiyet olsunn ..

selam canlaaarrrr

hilalcim takımdaki kişi sayısı en fazla 12 olabiliyor diye birşey biliyorum,az önce sonuç listelerine bakarken de bazı takımlar 12 den fazla,bu yanlış değil mi denmiş :26:
bilgin var mı bu konuda?
uyarmak istedim kardeş takım olarak..
öyleyse tabi
tam emin değilim:44:

Aranızda bir gerginlik var mı Deryacım?
Yoksa sadece sevmemek mi ?

aramızda hiç gerginlik yok cnm ilk zamanlardan o rengini belli etti.. kendi böle garip davranıyordu sonra kuaför meselesi falan kına gecesi sinir geçti.. sadece içim soğuk ona karşı ve ben değil bi çok kişi o kızı sevemedi. ben kibirli bir insan değilim aksine çok alçak gönüllüyüm çocukla çocuk olurum büyükle büyük.. o kızda bi ana baba evladı dışlamadım hiç birzaman.. ama bugün böyle olmasının büyük sebebi kendisidir.. sen kendini sevdirmezsen kimse seni sevmek için can atmaz.. yani ortaya ne koyarsan onu alırsın

dur bakcam fotolaraaa bulanıkmı çıktııı senin güzellikten gözleri kamaşmışşş bacım makinelerinnn

hea makinanın gözleri kamaştı

ayy çatlasın da patlasın çok teşekkür ederim cnm yorumun için evet bende artık giydiklerimi gördükçe kendime inanamıyorum, bu yola çıkarken elbette kendime inanarak ve ben bu işi yapıcam diye güvenerek çıktım. ama doğumdan önceki kilolalarıma kavuşabilmek benim için hayaldi.. yavaş yavaş gerçeğe dönüşecek ALLAH'ım ömür verirse görücez bu arada cnm elbise tam üstüme göreydi tam oldu yani bol değildi ben yan durduğum için ve elbise biraz toplandığı için bol gibi durmuş ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…