Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende mezura istiyorummm ölçelimm kızlar yaa merak ediyorum
Kizlaaarrr.. Hadi herkes burcunu yazsin merak ettim simdi, ben kova'yim mesela
ben yayım canım özgürlüğüne düşkünn inatçı yeni şeyler denemeyi seven araştırmacıııı kıskanççç :18:
oy oyyyy astrologumuz da var artıkın

Tamam ben de haftaya 61 olacağım.
Nasıl olacak bilmiyorum ama olacak.
HAftaya bu kilolara ulaşamasak da ceza verelim birbirimize.
hmmmmm kaç olsam kaç olsammmm bende 60,5 olmayı hedefliyorummm inşşş bakalımmm
oy oyyyy çok güzel duruyo yaaa eminim tadı mikemmell olmuşturrr ne kaaaaa sağlıklııı yaa ellerine sağlık canım
Bu hafta herkesten istiyorum bu sözü kızlar ..

Ayy ne güzel duruyor öyle, evet bunu da yapabilirim.
Yemek yapmayı seviyorummm
Ama önce bu hafta saf protein yapayım bir süre bakalım.
sana söz verdim aşkımmm sözümü tutacağımmm .....aklıma geldide şarkı yoksa üstüne alınma masalım aşkım falannn

günaydınnn fıstıklarr.. kahvaltımı yaptım, size selam verip çııktıktan sonrada haftalık genel temizliğimi yapıp dışarı çıkacam. şöle ankamall de kızılayda gezerim biraz.bulursam güzel bişeler alırım daha sonrada koşu bandımın teknik srvisine giderim bir an önce halletmem lazım yürüyüşün yerini hiç bişey tutmuyor bende diğer sporlardan sıkılıyorum saate bakıp duruyorum yarım saat doldu mu dolacak mı?

günaydın canım kolay gelsin şimdidennnnn

sonunda kına geldi gitti ... sıra düğünde
ayaklarım şişmiş yaaaa çok oynadım fıtttırı fıttırı

TURTAA MAŞALLAH BACIM ZAYIFLADIKÇA GENÇLEŞMİŞSİNN. ANNE GİBİ DURURKEN LİSELİ GİBİ DURMAYA BAŞLAMIŞSIN..VALLA BRAVO.KISALAN ETEK BOYUNU DÜŞÜNECEK OLURSAK TA DAHA FAZLA ZAYIFLAMASAN İYİ OLUR YONSA SOKAKTA YÜRÜYEMEZ HALE GELİCEN KUZU. AY ŞAKA ŞAKAAA ŞUAN DA ÇOK GÜZEL FİZİĞİN SON 2-3 KİLON KALMIŞ HEDEFİNE ONLARIDA KISA ZAMANDA ATARSIN. KUZU NE KADAR ZAMANDA VERDİN KİLOLARINI HANGİ DİYETLE KALORİ SAYIMI MI YADA İSVEÇ ,ELMA VS ŞEYLER DENEDİN Mİ?

valla akşam 1 kilo vermişimdir hee

kuzucum neden olmasın ya olabilir. Sen yeterki oynadıktan sonra çerez filan atıştırma.düğün pastasından sa yime olar mı? Bu arada yola çıkmadan evdeyken bol bol su iç. Yolda otur otur ödem tutuyoruz çünkü. Ben yolculuklardan sonra ödem kabızlık vs sorunları yaşıyorum. Gerçi bursa istanbul çok uzak değil ama sen yinede suyunu iç. Yolda ikram edilenlerden de alma sadcee çay kahve al mesela.kek filan cısssss. Alırsan lop lop yağ olsun inşallah diye dua ettim bak ona göre.

Ya şu koşu bandı gözümde büyüyordu napcaz diye aradım voıt servisini gitmeme gerek kalmadı çarşamba gelip tamir edecekler.iyi ki bilindik marka almışım. çarşambaya kadar evde yine sporumu yaparım aerobik yada sitenin içinde yürürüm ama sitedede komşularpencereden izlerken yürümek pek hoşuma gitmiyor.

Ben bu durumla ilgili püsküütle konusmutstum önceden. Oda aban bazı istisnalarda 13 olabilecegini söyledi.Çünkü izine giden arakadslarımız geliyor ve 13. kişi olarak ekleniyor falan demişti. Geçici olarak izine ayırmak dogrumu bilmiyorum ama bence düzenli paylasım yapmayanları gözden gecirmelisin.

Çoooooook güzel çıkmışsın ya fark ediyorumda zayıflayan bayanlar giyimlerine daha cok dikkat etmeye baslıyorlar.Süpersin çok güzel çıkmıssın.. çok begendiğimden aynı şeyi 2 kee yazdım

bende mezura istiyorummm ölçelimm kızlar yaa merak ediyorum

oy oyyyy çok güzel duruyo yaaa eminim tadı mikemmell olmuşturrr ne kaaaaa sağlıklııı yaa ellerine sağlık canım

Ben ölçüyorum her ay. Gecen aydan beri kalçam 4 cm, bacaklarım 2, kollarım 2 cm incelmiş . diğerleri yerinde duruyor daha

Yemekde cok güzeldi.dene sende :))

Ohh gez gez sen :))

Ya Gülçin, zumba yapmayı denedin mi hiç? Ben leslie, burn it up yaparken cok sıkılıyorum ama zumbaya basladıgımdan beri bi bakıyorum 1 saat dolmuş. çok güzel... denedin mi hiç?

2 ay önce spora gittiğimden ölçülerim alınıyodu son ölçüden sonra haberim yok ne alemdeyim
evet ya zumbada çok hareketliii dansı seviyorum her türlüsünü kapı gıcırtısına oynar dediklerine örnek olarak beni gösterebilirsinizzz

aynen bende öyleyim

Ayy ben de tam tersiyim ne olacak
48 saatte 3 saat falan uyudum.

turta aklımı başımdan aldı, günaydın demeden mesaja geçtim

günaydınlar herkese:79:

Günaydınnn Rabiacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…