bende mezura istiyorummm ölçelimm kızlar yaa merak ediyorumÇünkü yağ yakıp yerine kas koyarsak, kas daha ağır olduğundan kilo almış durabiliyoruzz ..
Oysa inceliyoruzz ..
Mezuram yok benim en kısa zamanda mezura edineyim.
Kesinlikle ölçülmek istiyorum.
İmkanı olanlar yazarsa gayet güzel olur.
ben yayım canım özgürlüğüne düşkünn inatçı yeni şeyler denemeyi seven araştırmacıııı kıskanççç :18:Kizlaaarrr.. Hadi herkes burcunu yazsinmerak ettim simdi, ben kova'yim mesela
oy oyyyy astrologumuz da var artıkınhadi ordan sexyy76 kilo olmakla ne ilgisi var... dur sana da yorum yapayim.. öncelikle kovalarla bogalar hic anlasamazzz
ama cidden cok hamaratsiniz.. tanidigim tüm boga kadinlari cok güzel yemek yapiyor.. teyzem, komsumuz nurhan teyze, baska tanidigim boga kadini elif var.. ama elif nasil yemek yapiyor onu bilmiyorum
hmmmmm kaç olsam kaç olsammmm bende 60,5 olmayı hedefliyorummm inşşş bakalımmm
Tamam ben de haftaya 61 olacağım.
Nasıl olacak bilmiyorum ama olacak.
HAftaya bu kilolara ulaşamasak da ceza verelim birbirimize.
oy oyyyy çok güzel duruyo yaaa eminim tadı mikemmell olmuşturrr ne kaaaaa sağlıklııı yaa ellerine sağlık canımKesin o kadar harcamışsındır canımbilirim pazar işlerini
sen kendine bi araba al kurtul poşetlerden
şeyy kem küm... :18:Ben kendi adıma haftaya inşallah bi aksilik olmazsa kilo vereceğime sözz veriyorum...
Bilmemki.. eşim tatlı olarak sadece baklava yer ve çikolata çok az tüketiro zaten burcnun özelliklerini yansıtmıyor. seninkinin burcu ne?
Hemen vereyim... Yemeğimiz şu:
Eki Görüntüle 257428
Malzemeler:
Yarım kg taze fasülye
1 soğan
2 yumurta
Yapılışı:
Fasülyeleri yemeklik olarak doğrayıp, 15-20 dk. haşlıyoruz.Sonra azıcık yağda, yemeklik doğramış oldugumuz soğanları öldürüyoruz.Üsütne süzdüğümüz haşlanmış fasülyeleri ekliyoruz,tuz ve biberle iyice kavuruyoruz.Ben 10 dk. falan karıstırdım iyice.Servis tabağına alıp, üstüne sarımsaklı yoğurt döküyoruz ve afiyetle yiyoruz Eki Görüntüle 257429
sana söz verdim aşkımmm sözümü tutacağımmm .....aklıma geldide şarkı yoksa üstüne alınma masalım aşkım falannnBu hafta herkesten istiyorum bu sözü kızlar ..
Ayy ne güzel duruyor öyle, evet bunu da yapabilirim.
Yemek yapmayı seviyorummm
Ama önce bu hafta saf protein yapayım bir süre bakalım.
ayyyy bu dedelerrr yok muuuMadem konu poşet taşımaya geldi bi anımı anlatayım size
Öğrenciyken, böyle pazarda zar zor poşet taşıyan bi dede gördüm.Dedim ki " amca yardım edeyimmi? evine bırakayım istersen" ordan başka bi amca " öyle gözüktüğüne bakma, turp gibidir o " dediBanada o dede " sağol kzıım" dedi ve hemen " seni oğluma alayım.çok iyi bi kzısın.kapalısında... gel seni tanıstırayım " demez mi bende " yok olmaz amca ben sözlüyüm " dedim " haaa tamam o zaman " dedi , gitti
Ay bu dedeler bi alem
ciğer miiiiiiii hilalimmm nasıl yedin ciğeri yaaaafiyet olsun hilalcim çok güzel ben bu sıralar su ve yeşilçayı boşladım hemen elime kaptım bi şişe içiyorum
bir de ciğere yumurta kırınca nasıl oldu tadı?
bende istiyommm bendeee.....Gözde yap kız..hem kaloriside çok fazla değil, 1 porsiyonu 180 kalori yoğurtta eklersen 280 300 kaloriyi bulur.Hemde çok doyurucu.Kesinlikle dene :))
Kolay gelsinn ..
ne aşkk amaaaa ahhh ahhhh
Ben de anlatayım Melekcim.
Belki daha önce anlatmışımdır ama çook önce Rabiadan başka kimse yokken ..
Bir gün tranvaydan indim ama nasıl yorgunum.
Halim yok.
Amcayı gördüm elinde poşetler, kıyamadım. Aslında adım atacak halim yok.
YArdım edeyim amcacım dedim.
Kızım zahmet etme falan dedi.
Neyse taşıyorum ben ama çok yavaşız.
5 dakikalık yolu yarım saatte gittik.
Amca anlatmaya başladı.
Ahh kzıım dedi muğlada, izmirde yazlıklarım var.
Çocuklarım şehir dışında bazen gidiyorum ama beni buraya bağlıyor işte bu dedi.
Durdu cüzdandan resim çıkardı.
Çok hoş bir bayan gencecik.
Eşinin gençlik resmi.
Vefat etmiş 3 yıl önce.
Her cuma gidip mezarına çiçek bırakırmış.
Evlilik yıl dönümlerinde gitmiş mezarlıkta sofra kurmuş en sevdiği yemeklerle, onunla konuşmuş bütün gün.
Yıllar önce çeşme başında görmüşler birbirlerini.
Aşık olmuşlar.
Amca subay. Havacı.
Kızın babası vermemiş kızı.
Her akşam helikopterle dolanırmış evin üstünde.
Ens onunda demiş verelim şu tayyareciye yoksa evi başımıza yıkacak.
Evlenmişler ama aşkları hiç bitmemiş.
Bahçe karanfillerle dolumuş.
Hatta sokağın adı ondan karanfil sokakmış.
Eşinin en sevdiği çiçek.
Her sabah o çiçeklerle uyandırırmış eşini.
Ama en güzel çiçek oydu, kıyamazdım hiç ona yaşarken de bilirdim kıymetini diyor.
Bazen ben kahve yaparıdm bazen o oturur karşılıklı içerdik diyor.
O çamaşır yıkarsa ben bulaşık yıkardım diye anlatıyor.
Baya konuştuk.
Yanından ayrıldığımda ben hüngür hüngür ağlıyordum.
O da dedi kızım sen ne güzel yetiştirilmişsin öyle çok sevdim ben seni bak ailenle arkadaşlarınla ne zaman istersen gel anahtarı git kal yazlığımda istediğin kadar diye.
ama ciğeri nasıl yedin ne kadar pişirdinn bende yapmıştım böyle yumuşak olmuştu ciğerr bi çatal aldım bidahada yemedim kupkuru yapsam belki yiyebilirim ama sence???
Çook güzel oldu..
Çok hoşuma gitti, harika da doyurdu afiyetle yedim ohh .
Saat 13 falandı öğlen yemek yediğimde daha acıkmadım düşün.
Ondan akşam yoğurt yedim.
üzülme canımm ya o şişkinlik normaldir yani tartıda fazla çıkman. kilo aldıgından degil regldn
tebrikk ederimmmmmmm canumcummmmm kızz boyun kaç senin 5 çok fazla degilmi bende 58 e çekemk istiyorum ama spor hocam 58e düşmen gereksiz artık bu saatten sonra sporla senin işin dedi :44:
:60 small beden adayları he iyiymişş
boyum kısa bacım 158 kilom 55-56 olsa anca kurtarır beniii yaniii en başta 60 yapmıştım çok sıkmim diye ama biraz daha inincee dedim hayda bre pehlivannnnnaz daha in aşağaaa
hahahahhaha yine mi 13Kızlar iyi akşamlar.
Öncelikle size durumdan bahsedeyim.
Ben bir yerde istisna durumlarda takımın 13. kişi olabileceğini okumuştum.
Yine bakıyorum ama böyle bir durum yok anlaşılan.
Ve biz 13 kişiyiz.
Başka bir çözüm bulamazsak, bu hafta paylaşımı en az olan arkadaşımızı bir süreliğine izne ayırmak durumunda bulunacağız.
Başka fikri olan var mı?tamda takımımıza yakışır bi sayıııı bence napalım herkess kilo bildirimini yapsın şayet kilo alan biri olursa ki inşş olmaz olmamalııııı onu yazmayalımmm ayyy çok mu üçkağıtçıyım neee kendime hiç yakıştıramadım böle bi düşünceyi ama yinede düşünmek lazımmm
oy oyyyyyyy turtaaaaaaammmmmmmm nettinnn böyleee maşallah ya süpersin cnm işte budurrrEki Görüntüle 257631 Eki Görüntüle 257633 Eki Görüntüle 257634 Eki Görüntüle 257637
evet canlarum ilk resimde en soldaki benimmmm kahverengi elbiseli olan 86 kiloyummm
sonrakii resimde iki kuzenimin arasındaa ahaha 75 kiloyum ve son iki resimdee 63
kilo verdikçee kısalan etek boyumada dikkat çekmek isterimm
ay bende fotolarımı eklemek istiyorum ama bilmiyorum eklemeyii
bencede olabilir gıda takviyesi olarak mesela ben b vitamini alıyorum şu aralarAslında vitaminleri doğal olarak alman daha iyi.
Mesela her sabah limon suyu tüketebilirsin.
Sonra badem ceviz gibi ürünlerden b vitaminleri bolca alabilirsin.
Cebzelere ağırlık verip zaman zaman balık yiyebilirsin.
Yani o vitaminleri yine besinlerden alabilirsin.
Ama yeterince alamıyorsan tabiki dışarıdan da vitamin alınabilir.
Bunun için yine de bir tahlillerini yaptırsan daha güzel olacaktır.
cla 500 kullanıyorum bugün 2,gün ama yağ yakmını hızlandırıcıı ....
yanında b kullanıyorum uyku yapıyo sanırım anlamadım daha
aynennnböyle olmak istiyorummmmmmmm:82:
turta aklımı başımdan aldı, günaydın demeden mesaja geçtim
günaydınlar herkese:79:
günaydın rabişimmm
günaydınnn fıstıklarr.. kahvaltımı yaptım, size selam verip çııktıktan sonrada haftalık genel temizliğimi yapıp dışarı çıkacam. şöle ankamall de kızılayda gezerim biraz.bulursam güzel bişeler alırım daha sonrada koşu bandımın teknik srvisine giderim bir an önce halletmem lazım yürüyüşün yerini hiç bişey tutmuyor bende diğer sporlardan sıkılıyorum saate bakıp duruyorum yarım saat doldu mu dolacak mı?
sonunda kına geldi gitti ... Sıra düğünde
ayaklarım şişmiş yaaaa çok oynadım fıtttırı fıttırı
ohhh döktürr.. Spor niyetinee.
valla akşam 1 kilo vermişimdir hee
sonunda kına geldi gitti ... sıra düğünde
ayaklarım şişmiş yaaaa çok oynadım fıtttırı fıttırı
Kızlar iyi akşamlar.
Öncelikle size durumdan bahsedeyim.
Ben bir yerde istisna durumlarda takımın 13. kişi olabileceğini okumuştum.
Yine bakıyorum ama böyle bir durum yok anlaşılan.
Ve biz 13 kişiyiz.
Başka bir çözüm bulamazsak, bu hafta paylaşımı en az olan arkadaşımızı bir süreliğine izne ayırmak durumunda bulunacağız.
Başka fikri olan var mı?
Eki Görüntüle 257631 Eki Görüntüle 257633 Eki Görüntüle 257634 Eki Görüntüle 257637
evet canlarum ilk resimde en soldaki benimmmm kahverengi elbiseli olan 86 kiloyummm
sonrakii resimde iki kuzenimin arasındaa ahaha 75 kiloyum ve son iki resimdee 63
kilo verdikçee kısalan etek boyumada dikkat çekmek isterimm
bende mezura istiyorummm ölçelimm kızlar yaa merak ediyorum
oy oyyyy çok güzel duruyo yaaa eminim tadı mikemmell olmuşturrr ne kaaaaa sağlıklııı yaa ellerine sağlık canım
günaydınnn fıstıklarr.. kahvaltımı yaptım, size selam verip çııktıktan sonrada haftalık genel temizliğimi yapıp dışarı çıkacam. şöle ankamall de kızılayda gezerim biraz.bulursam güzel bişeler alırım daha sonrada koşu bandımın teknik srvisine giderim bir an önce halletmem lazım yürüyüşün yerini hiç bişey tutmuyor bende diğer sporlardan sıkılıyorum saate bakıp duruyorum yarım saat doldu mu dolacak mı?
Ben bu durumla ilgili püsküütle konusmutstum önceden. Oda aban bazı istisnalarda 13 olabilecegini söyledi.Çünkü izine giden arakadslarımız geliyor ve 13. kişi olarak ekleniyor falan demişti. Geçici olarak izine ayırmak dogrumu bilmiyorum ama bence düzenli paylasım yapmayanları gözden gecirmelisin.
Çoooooook güzel çıkmışsınya fark ediyorumda zayıflayan bayanlar giyimlerine daha cok dikkat etmeye baslıyorlar.Süpersin çok güzel çıkmıssın.. çok begendiğimden aynı şeyi 2 kee yazdım
Ben ölçüyorum her ay. Gecen aydan beri kalçam 4 cm, bacaklarım 2, kollarım 2 cm incelmiş . diğerleri yerinde duruyor daha
Yemekde cok güzeldi.dene sende :))
Ohh gez gez sen :))
Ya Gülçin, zumba yapmayı denedin mi hiç? Ben leslie, burn it up yaparken cok sıkılıyorum ama zumbaya basladıgımdan beri bi bakıyorum 1 saat dolmuş. çok güzel... denedin mi hiç?
2 ay önce spora gittiğimden ölçülerim alınıyodu son ölçüden sonra haberim yok ne alemdeyim
evet ya zumbada çok hareketliiidansı seviyorum her türlüsünü kapı gıcırtısına oynar dediklerine örnek olarak beni gösterebilirsinizzz
günaydın fıstıklarrrrrr
dün sporumu yapamadım çok uykum vardııı 10:30da yattımmmmm gece sürekli uyanarakkk 3,30-4,30-6,00ve 7,00de son kalkışı yapıp bi dahada yatmadım işe geldim ama hala uykum varrr ne bu yaa uyku moduna almış birileri beniiiiiiiiii
turta aklımı başımdan aldı, günaydın demeden mesaja geçtim
günaydınlar herkese:79:
bende mezura istiyorummm ölçelimm kızlar yaa merak ediyorum
hmmmmm kaç olsam kaç olsammmm bende 60,5 olmayı hedefliyorummm inşşş bakalımmm
sana söz verdim aşkımmm sözümü tutacağımmm .....aklıma geldide şarkı yoksa üstüne alınma masalım aşkım falannn
ayyyy bu dedelerrr yok muuu
ciğer miiiiiiii hilalimmm nasıl yedin ciğeri yaaa
bende istiyommm bendeee.....
Kolay gelsinn ..
ne aşkk amaaaa ahhh ahhhh
ama ciğeri nasıl yedin ne kadar pişirdinn bende yapmıştım böyle yumuşak olmuştu ciğerr bi çatal aldım bidahada yemedim kupkuru yapsam belki yiyebilirim ama sence???
hahahahhaha yine mi 13tamda takımımıza yakışır bi sayıııı bence napalım herkess kilo bildirimini yapsın şayet kilo alan biri olursa ki inşş olmaz olmamalııııı onu yazmayalımmm ayyy çok mu üçkağıtçıyım neee kendime hiç yakıştıramadım böle bi düşünceyi ama yinede düşünmek lazımmm
ay bende fotolarımı eklemek istiyorum ama bilmiyorum eklemeyii
bencede olabilir gıda takviyesi olarak mesela ben b vitamini alıyorum şu aralar
cla 500 kullanıyorum bugün 2,gün ama yağ yakmını hızlandırıcıı ....
yanında b kullanıyorum uyku yapıyo sanırım anlamadım daha
aynennnböyle olmak istiyorummmmmmmm:82:
Kızz nasıl alıntı yapmışsın öyleElim ayağıma dolaştı cevap için.
Ben de en kısa zamanda mezura bulayım.
Çok merak ettim valla ..
Aşkım kısmı hariç üstüme alınıyorum bacım.
Sözlerimizi unutmayalımm ..
Ben ciğeri çok severim zaten oldum olası.
NAsıl yaptım.
Önce azıcık zaytin yağı koydum kavurdum biraz.
Sonra üstüne su ekledim.
Haşladım.
Sonra da ( ki bu sonra ertesi gün oluyor ) ciğeri tava da ısıtıp üstüne yumurta kırdım.
Güzel oldu, beğendim ben.
Aslında kilo bildiriminden sonra kilo alanı veya en az vereni eklemesek listeye bir türlü de motive mi olur ki ?
Bence bu da mantıklı.
Sonuçta 12 kişi olmamız lazım, bir türlü ..
Bak mesaj yazarken üstte bir ataç işareti var, renk değiştirmenin yanında.
Onu seçip yüklüyorsun.
Seni de görelimm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?