Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında bence çok güzel ..
O kadar erkek, erkek erkeğe olmak istemelerine rağmen seni de çağırıyorlar.
Diğer eşler gibi sıkıcı bulunmuyorsun.
Hem o kadar da sıkıcı olmayabilir..

Afiyet olsun fıstığım.

:60 small beden adayları he iyiymişş

sevdin mi kız
senin ismide diyetle pek bağdaştıramadım ama

canım o kişyii biz alabiliriz istersen
bizim takımdaki kişi sayısı az da

evet canlarum ilk resimde en soldaki benimmmm kahverengi elbiseli olan 86 kiloyummm

sonrakii resimde iki kuzenimin arasındaa ahaha 75 kiloyum ve son iki resimdee 63

kilo verdikçee kısalan etek boyumada dikkat çekmek isterimm

sevdin mi kız
senin ismide diyetle pek bağdaştıramadım ama

canım o kişyii biz alabiliriz istersen
bizim takımdaki kişi sayısı az da

Off kuzum ya, muhtemelen izinli gösteririz bir süre.
Hatta haftalık paylaşıma göre en az paylaşımı olan kişiyi izinli gösterebiliriz.
Ama mutlaka burada olur arkadaşlarımız.

Kandırma kızz biziii.
İkisi aynı kişi olamazz .
Yok yok olamazz ..

tatlı turtaaaaaaammmmm çok datlusun... kilo verdikçe kısalan etek boyun ilgimi inan hiç çekmedi kilo verdikçe güzelleşen yüzün duruşun daha çok dikkat çekici ve etkileyici.. umarım bende senin kilolarına gelebilirim

mrb kızlarrr tanıdıklardan bazıları buraya transfer olmuş. ziyaret ediyim dedim hemde bana accıkın yardım edin noğğlarrr
aşık olduğum zaman çok çok az yiyorum. karnımda acıkmıyo. aşk bitincede durduramıyorum kendimi. daha bi ay öncesine kadar tatlıdan sıfırlamıştım kendimi. şimdi gece gündüz. zamanlı zamansız hem yiyorum hemde abartıyorum bi kaç tavsiye verirseniz kesinlikle uygularım.birileri bana müdahale etmeden frenleyemiyorum kendimi

Maşallahh
Çok güzel olmuşsun çook ..

tesküür ederimm o sizinn güzelliginizz canlarummmmm geliceksin tabii deryosumm maş. çok iyi gidiyorsun sen catır catırr catlıcakkkkk o sisko diyenler kilo almıssın diyenler senden kilolu kalacak yanında

O aslında duygusal açlık.
zaman zaman hepimizde olur önemli olan onu engelleyebilmek.
Kuru meyveler tüketebilirsin.
Kuru kayısı ve incir faydalı olur.
Tarçınlı süt tüketebilrsin.
Ama önemli olan beynine yemeyeceğim emri vermek.
Bir süre sonra tadını unutuyorsun emin ol.

hoşgeldin canımmmm bir aşkzede daha aramıza katıldı

diyete odaklayınca kendimi. az yemeye başlıyorum meyve tüketmiyorum bu durumdada hiç vitamin alamıyorum. vitamin hapları kullansam bi yararı olur mu acaba?

kızlarr ben yatıyorum yoksa yarın işten kovulmuş depresyona ve yemeye meyilli bir insan olarak aranıza dönücem :60 zira bu gidişleee kalkamicigiiiiiim sabah hadii iyi geceler herkeseeee yarın görüşürükk

Son düzenleme:
diyete odaklayınca kendimi. az yemeye başlıyorum meyve tüketmiyorum bu durumdada hiç vitamin alamıyorum. vitamin hapları kullansam bi yararı olur mu acaba?

Aslında vitaminleri doğal olarak alman daha iyi.
Mesela her sabah limon suyu tüketebilirsin.
Sonra badem ceviz gibi ürünlerden b vitaminleri bolca alabilirsin.
Cebzelere ağırlık verip zaman zaman balık yiyebilirsin.
Yani o vitaminleri yine besinlerden alabilirsin.
Ama yeterince alamıyorsan tabiki dışarıdan da vitamin alınabilir.
Bunun için yine de bir tahlillerini yaptırsan daha güzel olacaktır.

günaydın fıstıklarrrrrr
dün sporumu yapamadım çok uykum vardııı 10:30da yattımmmmm gece sürekli uyanarakkk 3,30-4,30-6,00ve 7,00de son kalkışı yapıp bi dahada yatmadım işe geldim ama hala uykum varrr ne bu yaa uyku moduna almış birileri beniiiiiiiiii

evet canlarum ilk resimde en soldaki benimmmm kahverengi elbiseli olan 86 kiloyummm

sonrakii resimde iki kuzenimin arasındaa ahaha 75 kiloyum ve son iki resimdee 63

kilo verdikçee kısalan etek boyumada dikkat çekmek isterimm
değişim inanılmaz canım
maşallah sana
o kadar çok fark var ki ilk fotoğrafla son fotoğraf arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…