kızlar ya canım sıkıldı akşam akşam... bana bi çıkış yolu bulun... eşim bana süpriz yapmış yarın müdürünün yazlığına yemeğe gitçekmişiz.... ama adamın karısı yok evde... bitek küçük kızı evde olcakmış... ve eşimden başka 6 iş arkadaşı daha... hepsi erkek... hiçbbirini karısıda gelmicekmiş... müdürü bi beni çağırmış.... napçam ben yaa o kadar erkeğin arasında.... kız desen liseye giden telefondan kafasını hiç kaldırmayan bi tip... püfff...
ilgincmis.. bi önerim yok maalesef ama cidden cok sıkıcı olur:44:
bugünkü menüm;
sabah
1 dilim kepek ekmegi
cok az beyaz peynir
ögle
1 sekersiz nescafe
cikolatanin yalnizca 33 kalorilik kücücük bir bölümü (oturdum hesapladim)
aksam
1 kase cok az yagli salata
deeeeeeryaaaaaaaaaaamm yettim bebeegummmm ekliyorum hemen
hilalcimm bence de en mantıklısı o
:60 small beden adayları he iyiymişş
Kızlar iyi akşamlar.
Öncelikle size durumdan bahsedeyim.
Ben bir yerde istisna durumlarda takımın 13. kişi olabileceğini okumuştum.
Yine bakıyorum ama böyle bir durum yok anlaşılan.
Ve biz 13 kişiyiz.
Başka bir çözüm bulamazsak, bu hafta paylaşımı en az olan arkadaşımızı bir süreliğine izne ayırmak durumunda bulunacağız.
Başka fikri olan var mı?
sevdin mi kız
senin ismide diyetle pek bağdaştıramadım ama
canım o kişyii biz alabiliriz istersen
bizim takımdaki kişi sayısı az da
Eki Görüntüle 257631 Eki Görüntüle 257633 Eki Görüntüle 257634 Eki Görüntüle 257637
evet canlarum ilk resimde en soldaki benimmmm kahverengi elbiseli olan 86 kiloyummm
sonrakii resimde iki kuzenimin arasındaa ahaha 75 kiloyum ve son iki resimdee 63
kilo verdikçee kısalan etek boyumada dikkat çekmek isterimm
Off kuzum ya, muhtemelen izinli gösteririz bir süre.
Hatta haftalık paylaşıma göre en az paylaşımı olan kişiyi izinli gösterebiliriz.
Ama mutlaka burada olur arkadaşlarımız.
Kandırma kızz biziii.
İkisi aynı kişi olamazz .
Yok yok olamazz ..
evrim gecirmisim diye bosuna demiyorumm
Maşallahh
Çok güzel olmuşsun çook ..
tatlı turtaaaaaaammmmm çok datlusun... kilo verdikçe kısalan etek boyun ilgimi inan hiç çekmedikilo verdikçe güzelleşen yüzün duruşun daha çok dikkat çekici ve etkileyici.. umarım bende senin kilolarına gelebilirim
mrb kızlarrrtanıdıklardan bazıları buraya transfer olmuş. ziyaret ediyim dedim hemde bana accıkın yardım edin noğğlarrr
aşık olduğum zaman çok çok az yiyorum. karnımda acıkmıyo. aşk bitincede durduramıyorum kendimi. daha bi ay öncesine kadar tatlıdan sıfırlamıştım kendimi. şimdi gece gündüz. zamanlı zamansız hem yiyorum hemde abartıyorum bi kaç tavsiye verirseniz kesinlikle uygularım.birileri bana müdahale etmeden frenleyemiyorum kendimi
mrb kızlarrrtanıdıklardan bazıları buraya transfer olmuş. ziyaret ediyim dedim hemde bana accıkın yardım edin noğğlarrr
aşık olduğum zaman çok çok az yiyorum. karnımda acıkmıyo. aşk bitincede durduramıyorum kendimi. daha bi ay öncesine kadar tatlıdan sıfırlamıştım kendimi. şimdi gece gündüz. zamanlı zamansız hem yiyorum hemde abartıyorum bi kaç tavsiye verirseniz kesinlikle uygularım.birileri bana müdahale etmeden frenleyemiyorum kendimi
O aslında duygusal açlık.
zaman zaman hepimizde olur önemli olan onu engelleyebilmek.
Kuru meyveler tüketebilirsin.
Kuru kayısı ve incir faydalı olur.
Tarçınlı süt tüketebilrsin.
Ama önemli olan beynine yemeyeceğim emri vermek.
Bir süre sonra tadını unutuyorsun emin ol.
diyete odaklayınca kendimi. az yemeye başlıyorum meyve tüketmiyorum bu durumdada hiç vitamin alamıyorum. vitamin hapları kullansam bi yararı olur mu acaba?
kızlarr ben yatıyorum yoksa yarın işten kovulmuş depresyona ve yemeye meyilli bir insan olarak aranıza dönücem :60zira bu gidişleee kalkamicigiiiiiim sabah hadii iyi geceler herkeseeee yarın görüşürükk
değişim inanılmaz canımevet canlarum ilk resimde en soldaki benimmmm kahverengi elbiseli olan 86 kiloyummm
sonrakii resimde iki kuzenimin arasındaa ahaha 75 kiloyum ve son iki resimdee 63
kilo verdikçee kısalan etek boyumada dikkat çekmek isterimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?