Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet kızlar artık ilk tanıştıklarınıza bu soruyu sorabilirsiniz burcun ne sorusundan sonra muhabbet bulamaazsanız tabi. keza zaten karşıdakinin durumunu sizde göreceksiniz. eğer kilolarınız göğüs ve göbekte ise android, bacak,basen kalçadaysa jinoidsiniz? hayırlı olsuuunnnn... ben jinoidim pek havalı dimi.

çoğunlukla android ama jinoidlik de var o zaman

Ayy çok havalı valla.
Tam bir jinoidim.
Önceden memnun olmasam da şimdi bu durumdan çok memnunum.
Basenim ne kadar erise de kalçalarım her zaman dolgun olacak.
Belim de zaten 60 civarında.
Ohh kalça da 85-90 oldu mu tamamdır.
O değil de ben eridikçe kendime bakmayı pek sevmeye başladım, aynaya baktıkça mutlu oluyorum.
Sonunda tam bir narşist olup çıkacağım.

aynen ben de aynanın karşısına geçip dakikalarca neler incelmiş nerem duruyor onu inceliyorum çok pis narsistim sanırım bende

masalcım çatır çatır çatlıyorum yaaa.. çatlaklar oluşurken böle içerden değişik bi kaşıntısı olur ya ondan oluyo dün ve bugün.çatlayan yere koşup krem sürüyom hemen.zaten çoktu gelişim çağımda boyum hızlı atınca çok olmuştu o zaman anlamamıştım krem vs sürmemiştim.ama aklıma düştükçe krem sürüyom şimdi zayıflarken deri büzülüyo tabi o yüzden olıuyo.sık kilo alıp vermekten oluyo maalesef. bende oldukça sık aldım verdim düşündümde hayatımda bi dönem oldu sıkıntıdan aldım sonra kendi kendime verdim ozamnalr diyet nedir bilmezdim hep kendi kendime verecem sanırdım şu battan beri tam anlamıyla diyet nedir öğrendim ya ne malmışım rabbim. hep diyorum kızım olursa küçüklüğünden bakımlı olmayı öğretecem inşallah.benim gbibi sonradan anlamasın oalyı.ama benimde suçum yok kayseride yaşadım ben 20 yaşıma kadar kayseri malum mantı diyarı. etrafımdaki tüm arkadaşlarım balık etliydi bize normal gelirdi. üniversitede zayıf dediğim kızlara yok ya o normal derlerdi.o zaman anladım zayıf kavramım aslında 65 filan olanlardı benim için. ayyy şimdi 55 olmak için uğraşıyorum en azından 24 yıl sonra anladım ya ömür boyu anlamayanlardan olsaydım çabalamasaydım. ay delirdim kendi kendimle konuşuyo gibi hissettim kendimi.

Aaa nasıl sesler çıkıyor ?
Ben hiç duymadım o seslerden bildiğin duyuyor musun ?
Benim de en büyük korkum o çatlamalar.
O yüzden kilo alıp verirken sürekli uyarıyorum takımımızdakileri.
Aman ihmal etme kremleri, şimdiden önlemini al ki zayıflarken olmasın görüntüler.
Ne soracağım bende de hafif selülitler var.
Bunlar gider mi yoksa kalıcı mı acaba ?
Ayy hayal ettim de ne tatlı bir kızın olur senin
Kesinlikle çevrenin çok etkisi var.
Benim de etrafımda hep börek çörek hamur işi beslenme vardı.
Herkes balık etli o yüzden normal geliyordu ama şimdi bakıyorum da normaller bu değil.

ayy ben çok tuz tüketiyorum.zaten ban diyorlar sen hi. 77 gibi değilsin ama vücudun şiş gözüküyor diye

ohhh afiyet olsun ve geçmiş olsun

kız o ne biçim avatar öyle.. abdestim kaçacak
erkekler öyle derler ya " gidip bi gusül alayım diye "

ya nasıl devlet yardım etmiyor :44: haberlerde bakan kendsi söyledi hiçbişi vermeyin yardım ediyoruz diye... :26:
okulun artı lükslerimi acaba gelirler için istedikleri para?

ahh ahhh,, sana demiştim... unutma bende kaptanlık yaptım

kız bu ne? hiçbişi yememişsin sen nasıl duruyon bu kadarcık şeyle :))

ay ben hiç sevmedim ya... en iyisi zumba... tam benim gibiler için, habire sallııcan

ben androidim o zaman

bende öyleyim ya... bak önce saç kestim boyattım, düzleştirici maşa olaylarını biliyorsun zaten
normalde bende tüy falan yoktur ama azıcık olanlara bile bakmaya başladım
sivilcelerim var işte benim...
şu diyete başladıgımdan beri düzeldi Allaha şükür ama izleri kaldı

off bende dogumdan kalanlar var... bilmiyordum badem yagını falan 8. ayda söyledi doktor. ee o saattenn sonrada sürsem ne faydası olacak? zaten 1 ay sonra doğum yapacaktım. duruyorlar öyle (

Son düzenleme:

Yazmıştım ama tekrarlayayım Melekcim.
Ben ödemin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.
Su değil mi verilir gider diye.
Ama bu ödem hücrelerin arasında oluyor, ve hücreler geçirgen zarlara sahip olduğundan suyu eşitlemek için suyu içine alıyormuş.
Tabi yağ hücreleri de.
Sonra o hücreler büyüyüp kalın yağ tabakalarını oluşturuyorlarmış.
O yüzden tuzu bence biraz kessen iyi olur.

Söylediğine inandım Melekcim, hatta ben de bir yerde okudum diye hatırlıyorum ama kuralları gösterince arkadaş bir şey diyemedim.
Çok netti, saolsun Püsküüt düzeltti.

Spor da en önemli olan sevdiğin sporu yapmak zaten, ben keşfettikçe alternatif sunuyorum.

Off ya nefret ediyorum o tüylerden.
Çok değiller bende de beyaz tenli olduğumdan sanırım ama çok acılı oluyor.
Ve tam takıntı ben de biraz çıksınlar deli oluyorum.
Aycangülün topiği var artık belli dönemlerde alıyorum, tabi bana sor nasıl sabrediyorum.
Ama daha da azaldılar.

Benim de hafif vardı sivilcelerim ama sağlıklı beslenmekten olsa gerek yüzüme bakınca fark belli.
Hem de parlıyor.
Omega 3lerin yararı hep.

Kızlar herkesten bir cevap bekliyorum.
Kilo bazında en çok kilo veren ya da en az alan ilk 12 kişi mi olsun listemizde yoksa en çok paylaşım yapan 12 kişi mi ?

Şimdi gelelim fasülyenin faydalarına

Bu konuda benim düşüncem şöyle;
Bana göre, en fazla paylaşım yapan 13 kişi takımda kalmalı.Çünkü topik sessiz oldu mu, diğerlerinin de canı gelmek istemiyor ve bıkkınlık oluyor.
Mesela biliyorsun 9. takım kaptanıydım ben... Takımım çok sessizdi, benimle beraber inanırmısın sadece 2 kişi oluyordu sürekli... Diğerleride gelip çıkıyorlardı falan..Yani bu durum çok ama çok can sıkıcı birşey... Kötü bir tecrübe olmasına rağmen, sana nasihatim kesinlikle paylaşımı yüksek elemanları listeye almandır.Çünkü o zaman buraya bağlanma oluyor ve muhabbet, paylaşım derken sayfalar ilerliyor.
Eğer en çok kilo verenleri listeye alırsan, belki onlarında paylaşımı çok olmaz, ve diğerlerininde motivasyonu düşer.Yani ilk 3 e girelim derken, hepten takımı kaybetmek olmaz.

Listeden çıkarma işine gelince;
Şöyle olabilir: En çok mazeretsiz takıma ugramayanı çıkarabilirsin.Yada atıyorum ev hanımı olupta, bütün gün boş olup girmeyen, yada iş yerinde çalışıpta, masa basında boş olup girmeyen birileri olursa cıkarırsın.Ve sen boşlugu anlarsın zaten.Mesela benim gözüme takılan bi kaç arkdaş var.Vakit olduğu halde çok girmiyorlarmış gibi geliyor sanki :44: Ya iç yüzünü Allah bilir tabi ama ben görüneni söylüyorum.Süreklilik çok önemli... Diğer takımımda bunları dile getirince " Herkesin işi gücü oluyor, buraya kimseyi bağlayamayız " gibi düşünceler olmuştu.Ama ne oldu? Devamlılık gösteren yeni üyeler alındıkça, onlarda gaza gelmeye başladı, sonuç budur yani... Biz zaten burada kimseye 24 saat burda olacaksın demiyoruz ki... Mazareti olan söylüyor zaten...

İzinliler geri dönerse ne yapalım demişsin;
Aslında en baştan izine uzun süre çıkan biri olursa, yeni bir üye alınmalıydı diye düşünüyorum.Ben mesela 1 aylığına bir üyemiz, izine çıkarsa yerine birini almıyordum, çünkü tekrar dönecek ve sıkıntı olacak bu sefer.4 5 ay gelmeyecek olursa alıyordum.Zaten o zamana kadar süreklilik göstermeyip, diskalifiye edilenler oluyordu ve yer açılıyordu.Yani senin en kısa zamanda durum değerlendirmesi yapıp, mazaretsiz yada keyfi bir şekilde paylaşımı çok olmayan üyelerimizi belirlemen lazım.Ona göre de kendine bir yol çizersin...

Yani eski bir kaptan olarak, benim görüşlerim bunlar :))

kına dün akşamdı düğün önümüzdekii cuma
hmmm peki diyelim listeye giremeyen oldu o artık takımda olmuomu diskalifiye mi oluo nasıl oluo

ay yok kız ses filan.. ilahi sen güldürdün beni. görüyorum sadece. bide 3 ay önce iç kollarımda çatladı azcık allahtan görünmeyen yerde

Bugünkü menüm:

Sabah:

Ballı tarçınlı çay
1 dilim sucuklu tost
2 şekerli 1 çay

Ara:

1 dilim karpuz
1 dilim kavun

İkindi:

2 ızgara tavuk pirzola
1 porsiyon karışık salata
2 dilim ekmek

Ara:

1 şekerli 1 çay
15 gr. kaju
Ballı tarçınlı çay
2 kupa bitki çayı

Toplam: 950 kalori

2 lt. su
1 saat zumba + 1 saat kemer

Son düzenleme:
Bugün çok uğarayamadım kızlar, annemlerle pikniğe gitmiştik.
Yoksa iğle yada ikindide yine girerdim.Şimdide çıkmam lazım, ders çalışacagım.. Görüşürüz...

ay yok kız ses filan.. ilahi sen güldürdün beni. görüyorum sadece. bide 3 ay önce iç kollarımda çatladı azcık allahtan görünmeyen yerde

Ayy inandım ne bileyim ..

afiyet şeker olsunn ..

Bugün çok uğarayamadım kızlar, annemlerle pikniğe gitmiştik.
Yoksa iğle yada ikindide yine girerdim.Şimdide çıkmam lazım, ders çalışacagım.. Görüşürüz...

Kolay gelsinn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…