evet kızlar artık ilk tanıştıklarınıza bu soruyu sorabilirsiniz burcun ne sorusundan sonra muhabbet bulamaazsanız tabi. keza zaten karşıdakinin durumunu sizde göreceksiniz. eğer kilolarınız göğüs ve göbekte ise android, bacak,basen kalçadaysa jinoidsiniz? hayırlı olsuuunnnn... ben jinoidim pek havalı dimi.
evet kızlar artık ilk tanıştıklarınıza bu soruyu sorabilirsiniz burcun ne sorusundan sonra muhabbet bulamaazsanız tabi. keza zaten karşıdakinin durumunu sizde göreceksiniz. eğer kilolarınız göğüs ve göbekte ise android, bacak,basen kalçadaysa jinoidsiniz? hayırlı olsuuunnnn... ben jinoidim pek havalı dimi.
Ayy çok havalı valla.
Tam bir jinoidim.
Önceden memnun olmasam da şimdi bu durumdan çok memnunum.
Basenim ne kadar erise de kalçalarım her zaman dolgun olacak.
Belim de zaten 60 civarında.
Ohh kalça da 85-90 oldu mu tamamdır.
O değil de ben eridikçe kendime bakmayı pek sevmeye başladım, aynaya baktıkça mutlu oluyorum.
Sonunda tam bir narşist olup çıkacağım.
aynen ben de aynanın karşısına geçip dakikalarca neler incelmiş nerem duruyor onu inceliyorumçok pis narsistim sanırım bende
Şekerimm hakkımız sonuçta
Biz tam bir çıtır adayıyız unutma.
inş bir gün aday değilde kendisini oluruz
ben çıktım kızlar gece görüşürüz
masalcım çatır çatır çatlıyorum yaaa.. çatlaklar oluşurken böle içerden değişik bi kaşıntısı olur ya ondan oluyo dün ve bugün.çatlayan yere koşup krem sürüyom hemen.zaten çoktu gelişim çağımda boyum hızlı atınca çok olmuştu o zaman anlamamıştım krem vs sürmemiştim.ama aklıma düştükçe krem sürüyom şimdi zayıflarken deri büzülüyo tabi o yüzden olıuyo.sık kilo alıp vermekten oluyo maalesef. bende oldukça sık aldım verdim düşündümde hayatımda bi dönem oldu sıkıntıdan aldım sonra kendi kendime verdim ozamnalr diyet nedir bilmezdim hep kendi kendime verecem sanırdım şu battan beri tam anlamıyla diyet nedir öğrendim ya ne malmışım rabbim. hep diyorum kızım olursa küçüklüğünden bakımlı olmayı öğretecem inşallah.benim gbibi sonradan anlamasın oalyı.ama benimde suçum yok kayseride yaşadım ben 20 yaşıma kadar kayseri malum mantı diyarı. etrafımdaki tüm arkadaşlarım balık etliydi bize normal gelirdi. üniversitede zayıf dediğim kızlara yok ya o normal derlerdi.o zaman anladım zayıf kavramım aslında 65 filan olanlardı benim için. ayyy şimdi 55 olmak için uğraşıyorum en azından 24 yıl sonra anladım ya ömür boyu anlamayanlardan olsaydım çabalamasaydım. ay delirdim kendi kendimle konuşuyo gibi hissettim kendimi.
Ne öğrendim be, hemen sizinle de paylaşayım.
Benim için vücuttaki ödem çok önemli değildi açıkçası.
NAsıl olsa gider diye düşünüyordum.
Oysa durum nasılmış biliyor musunuz ?
Bu ödemler yağ dokusunun içine girip yağ dokusunu kalınlaştırabiliyormuş, tabi sonrasında ödem atmak yerine yağ yakmak için uğraşmamız gerekiyor.
O yüzden ödemlere dikkat ..
Fazla tuz tüketmeyin, çok fazla ödem yapıyor vücutta.
Onun yerine baharat tercih edebilirsiniz.
Artık yemeklerde hiç ama hiç tuz kullanmıyorum ve baharatlar saolsun eksikliğini hissettirmiyor.
öğle yemeğimide yedim. Neydi derseniz dukan beğendi yedim.
Patlıcanı közledim. Ezdim sarımsak ekledim
üstüne kuşbaşı et bol baharatlı. Süper oldu.tuz yerine bol baharat açığı kapatıyor cidden.
Karnımda acayip bi sancı var ateş basıyo üff ergenler gibi her ay bu acıyı çekmekten nefret ediyorum..evlenince geçer diyenlere basıyom küfürü.
Ben çıkıyoreee ütü yapılacak ve daha birsürü iş. Pazartesi okul açılacak hazırlıklar tam gaz. Veli yoplantısı konuşmalarımı hazırlaycam. Geçen yıl çok yumuşaktım ilk yılları diye bu sene hem velilere hem öğrencilere az sert yüzümü göstermenin zamanı geldi. Gelir düzeyi düştükçe öğretmenle yüzgöz olma oranıda artıyor. Laflar sıkıntılar çalışan velim yok mesela hiç. Ama çalışan velileri olan yüksek gelirli smetlerdede vel,ler herşeyde öğretmene iş öğretiyor gibi davranıyormuş hangisi iyi bilemedim. Yinede buna şükür diyelim. Ya en zoruda para toplamak. Okulun hiçbi geliri yok ve devlet yardım etmiyor. Müdür toplayın diye bize baskı yapıyor nefret ediyorum para istemekten.
Size güzel haberlerim varr ..
Püsküüt mesajıma cevap verdi.
Ve 13 kişi olabileceğini söyledi gerekli durumlarda.
Ve üstümden büyük bir yük kalktı.
Hemen sizinle de paylaşayım dedim.
Ama izinli yazılanlar döndüğünde problem olursa bu ortak kararımızı uygularız ..
Sizi seviyorum güzel takımımmm..
kahvaltım:
2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
1 fincan yeşil çay
ara:
1 fincan yeşil çay
akşam:
yokacıkmadım zaten yemek de yok ama 8 civarı yemek yapmaya gidicem sözlüme ıspanak yapıyorum bugün çok acıkırsam 2 3 kaşık yerim yoğurtla
Tae bo, dans ile dövüş sporlarının karışımı Gözdecim.
Aslında dans değil de ezgileri diyeyim.
Genelde tekme ve yumruk hareketleri, müzikle yapılırken de ona uygun bir tempo yapıldığından dans ile karışımı deniliyor.
Ve harika stres attırıcı bir şey.
Ayy çok havalı valla.
Tam bir jinoidim.
Önceden memnun olmasam da şimdi bu durumdan çok memnunum.
Basenim ne kadar erise de kalçalarım her zaman dolgun olacak.
Belim de zaten 60 civarında.
Ohh kalça da 85-90 oldu mu tamamdır.
O değil de ben eridikçe kendime bakmayı pek sevmeye başladım, aynaya baktıkça mutlu oluyorum.
Sonunda tam bir narşist olup çıkacağım.
masalcım çatır çatır çatlıyorum yaaa.. çatlaklar oluşurken böle içerden değişik bi kaşıntısı olur ya ondan oluyo dün ve bugün.çatlayan yere koşup krem sürüyom hemen.zaten çoktu gelişim çağımda boyum hızlı atınca çok olmuştu o zaman anlamamıştım krem vs sürmemiştim.ama aklıma düştükçe krem sürüyom şimdi zayıflarken deri büzülüyo tabi o yüzden olıuyo.sık kilo alıp vermekten oluyo maalesef. bende oldukça sık aldım verdim düşündümde hayatımda bi dönem oldu sıkıntıdan aldım sonra kendi kendime verdim ozamnalr diyet nedir bilmezdim hep kendi kendime verecem sanırdım şu battan beri tam anlamıyla diyet nedir öğrendim ya ne malmışım rabbim. hep diyorum kızım olursa küçüklüğünden bakımlı olmayı öğretecem inşallah.benim gbibi sonradan anlamasın oalyı.ama benimde suçum yok kayseride yaşadım ben 20 yaşıma kadar kayseri malum mantı diyarı. etrafımdaki tüm arkadaşlarım balık etliydi bize normal gelirdi. üniversitede zayıf dediğim kızlara yok ya o normal derlerdi.o zaman anladım zayıf kavramım aslında 65 filan olanlardı benim için. ayyy şimdi 55 olmak için uğraşıyorum en azından 24 yıl sonra anladım ya ömür boyu anlamayanlardan olsaydım çabalamasaydım. ay delirdim kendi kendimle konuşuyo gibi hissettim kendimi.
ayy ben çok tuz tüketiyorum.zaten ban diyorlar sen hi. 77 gibi değilsin ama vücudun şiş gözüküyor diye
ahh ahhh,, sana demiştim... unutma bende kaptanlık yaptım
ay ben hiç sevmedim ya... en iyisi zumba... tam benim gibiler için, habire sallııcan
bende öyleyim ya... bak önce saç kestim boyattım, düzleştirici maşa olaylarını biliyorsun zaten
normalde bende tüy falan yoktur ama azıcık olanlara bile bakmaya başladım
sivilcelerim var işte benim...
şu diyete başladıgımdan beri düzeldi Allaha şükür ama izleri kaldı
Kızlar herkesten bir cevap bekliyorum.
Kilo bazında en çok kilo veren ya da en az alan ilk 12 kişi mi olsun listemizde yoksa en çok paylaşım yapan 12 kişi mi ?
Hoşgeldin irras ..
Düğün bu akşam değil miydi?
Kimsenin gözünden kaçmasın diye her fırsatta söyleyeyim seni de bilgilendireyim.
BU sıralarda izinliler geri dönenler olduğundan problem olacak olursa.
Mesaj sayısı veya kilo veriş durumuna göre ilk 13 kişi listede gözükecek bilgin olsun.
Aaa nasıl sesler çıkıyor ?
Ben hiç duymadım o seslerden bildiğin duyuyor musun ?
Benim de en büyük korkum o çatlamalar.
O yüzden kilo alıp verirken sürekli uyarıyorum takımımızdakileri.
Aman ihmal etme kremleri, şimdiden önlemini al ki zayıflarken olmasın görüntüler.
Ne soracağım bende de hafif selülitler var.
Bunlar gider mi yoksa kalıcı mı acaba ?
Ayy hayal ettim de ne tatlı bir kızın olur senin
Kesinlikle çevrenin çok etkisi var.
Benim de etrafımda hep börek çörek hamur işi beslenme vardı.
Herkes balık etli o yüzden normal geliyordu ama şimdi bakıyorum da normaller bu değil.
ay yok kız ses filan.. ilahi sen güldürdün beni. görüyorum sadece. bide 3 ay önce iç kollarımda çatladı azcık allahtan görünmeyen yerde
Eki Görüntüle 258034
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim sucuklu tost
2 şekerli 1 çay
İkindi:
2 ızgara tavuk pirzola
1 porsiyon karışık salata
2 dilim ekmek
Ara:
1 şekerli 1 çay
15 gr. kaju
Toplam: 819 kalori
2 lt. su
1 saat zumba + 1 saat kemer
Bugün çok uğarayamadım kızlar, annemlerle pikniğe gitmiştik.
Yoksa iğle yada ikindide yine girerdim.Şimdide çıkmam lazım, ders çalışacagım.. Görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?