meliscim hepisni vermrem imkansız yüksek aldıklarıma çalışayım barii de geçeyim olmaz yoksam
hoşgelmişsen bacım.sen iyi kilo verdin snırım bu hafta yanılıyormuyum yoksa. :uhm:Kızlar aranıza yenı katıldım bu hafta sıkı yÜrÜŞ yaptım yememe dıkkat ettım aranıza yenı katıldıĞım ıÇın bugÜnden ıtıbaren tÜm yedıklerımı sıze yazıcam ama sıze uyucam melıscım bende 7 den sonra salata ve yoĞurt yıycem gÜnlÜk mutlaka 3 lt su ıÇıyorum
aryel ve veyla isileriniz birbirine çok mu yakın yaw.ben hep karıştırıyorum.hatta kızlar aryel yazıyor bende veylayı biliyorum ya yeni gelen diye ''herkes yanlış yazıyor kızın ismini''diyorum.meğer ben ters yönde gidiyormuşum haksızmıyım ama isimleri birbirine benzemiyormu. kafamçokkarıştı bu arada güzel kilo vermişsin veylacım tebrikler.arkadaşlar bu hafta 600gr vermişim...CADIARZU
kız şişgo bu hafta sonlarına bir çare bul bacım olmuyor böyle bak.benim koçum olmak zorundasın.çabuk geeeeelllllll. delikafadulden delikafadulden delikafaduldencanlarım ben çıkıyorum malüm haftasonu giremiyorum şimdiden sizlere iyi haftasonları kenidne çok iyi bakın bol su içelim azcık azcık yiyelim ve 0 kaçamk yapalımmm ve böle verelim kiloları öpüldünüz şekerlerrrr
canım dualarımız seninle.bolşans inşallah başaracaksın.sakın unutma sınava gevşemiş bir halde gir hayatım.sıkma sakın kendini.gönlünü ferah tut. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:kızlar ben çıkıyorum eve gidip kuzumla ilgilenecem bu hafta ben çok yazı yazamam beni tatilde sayın ama perşembe bildirimde bulunun dualarnızı sakın ununtmayın kimi görsem önünü kesiyorum bana dua et diyorum kısacası dua arsızıyım yine arada bir gelir cee derim
sağolasın hayatım,teşekkürler.sizide tebrikederiz.1 liğinizi tbrik eerim şekerler
aslında 1 liğimizi demem gerekti dimi paylaşmışız bu hafta
geç tabi hayatım.tamam aralarda bizide unutma tabiki ama geleceğin için konsantre olmalısın.inşallah başaracaksın gülüm merak etme. :1hug: :Saruboceq:kızlar bişi söylicem size sınavlarım açıklandı açıköğretim
çok kötü sonuçlar :1no2: benim çalışmam gerek eskisi kadar giremeye bilirim artıkın
en azından 4 dersten geçeyim bariii :Saruboceq:
aryel ve veyla isileriniz birbirine çok mu yakın yaw.ben hep karıştırıyorum.hatta kızlar aryel yazıyor bende veylayı biliyorum ya yeni gelen diye ''herkes yanlış yazıyor kızın ismini''diyorum.meğer ben ters yönde gidiyormuşum haksızmıyım ama isimleri birbirine benzemiyormu. kafamçokkarıştı bu arada güzel kilo vermişsin veylacım tebrikler.
kızlar akşam ki mönüm
1 adet çüpra bol salata ve bol su
şuanda da rezene çayımı içiyorum
iyi geceler
herkese merhaba yeni katıldım aranıza inşallah yüzünüzü kara çıkartmayacağım.1 hafta önce spor salonuna başladım.diyet konusunda illa dürtülmem lazım kendim karar alınca olmuyor gevşiyorumama size karşı sorumluluk hissedeceğim için bu sefer başarılı olacağım eminim.ne derseniz yapmaya hazırım.kendimden bahsedeyim.9 yıllık ingilizce öğretmeniyim.2 çocuk annesiyim.2 ve 5 yaşlarında.zaten bu kiloların sebebi o iki cadı:))
en fazla 65 oldum boyum 1,65 bu arada.ama hiç de bu kadar olmamıştım.doğum sonrası 85 tim.75 e indim.şu an 74 üm.
önerilerinizi bekliyorum en kısa zamanda yazdıklarınızın hepsini okuyacağım.çok şey öğreneceğim eminim.herkese kolay gelsin.allah utandırmasın beni size karşı.
iyi geceler takımcım.
kızlar 1. omuşuz ama akşam katılım az olmuş girip kutlama yapan olmamış, hadi ben sızmışım size ne oldu. Bozuldum yani. Parti nerde?
Çok alıştınız tabi birinciliğe, sıradan geldi di mi?hihoyyyt
massallah cok guzel kilo veren arkadaslar var tebriklerr ..
Ben sabah tkrr tartildim cok vermemisim 78.800 :S .. diger haftalara bakarak bu hafta daha az kacamak yapmistim aslinda ve daha cok spor yaptigimi zannediyodum ..neyse morelimi bozmuyorum durakliyorum herhalde. Onumuzdeki hafta daha guzel olacak :)
Bugunki menu :
Sabah : 1 dilim ekmek , kasar
Oglen : 2 dilim ekmek , recel , peynir , zeytin
Ara : 1 diyet biskuvi
Aksam: 1 parca tavuk , yarim haslanmis patates , salata
Evet yaa cok siradan .. herzamanki halimiz oldugu icin:asigim:
Iyi geceler canim
canım evet arada duraklama oluyor. Önümüzdeki hafta inşallah daha iuyi olur. Yediklerin de abartılı değil bugün, su da içiyorsun değil mi?
ayy patborim gelmiş, canım hoşgeldin tam çıkıyordum ama durayım biraz daha.
he kız dur biraz..partiye yetişemedim1.olmuşuzz..valla 13.takım harika..dereceleri hep biz alıyoruz..ama yine de benim sevinim yarım kaldı..istediğim gibi kilo veremediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?