Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne yediğimi yazayım
sabah: fix menüm
ara: yoğurt bi de çikolata demiştim ya (100 kal.)
öğlen: etli kabak yaprak dolma
ara: 2 adet beypazarı kurusu
akşam: 1 kabak 1 yaprak dolma (ikisi de küçük), 1 küçük kase yoğurt

hoşgelmişsen bacım.sen iyi kilo verdin snırım bu hafta yanılıyormuyum yoksa. :uhm:
arkadaşlar bu hafta 600gr vermişim...CADIARZU
aryel ve veyla isileriniz birbirine çok mu yakın yaw.ben hep karıştırıyorum.hatta kızlar aryel yazıyor bende veylayı biliyorum ya yeni gelen diye ''herkes yanlış yazıyor kızın ismini''diyorum.meğer ben ters yönde gidiyormuşum haksızmıyım ama isimleri birbirine benzemiyormu. kafamçokkarıştı bu arada güzel kilo vermişsin veylacım tebrikler.

kız şişgo bu hafta sonlarına bir çare bul bacım olmuyor böyle bak.benim koçum olmak zorundasın.çabuk geeeeelllllll. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım dualarımız seninle.bolşans inşallah başaracaksın.sakın unutma sınava gevşemiş bir halde gir hayatım.sıkma sakın kendini.gönlünü ferah tut. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
1 liğinizi tbrik eerim şekerler
aslında 1 liğimizi demem gerekti dimi paylaşmışız bu hafta
sağolasın hayatım,teşekkürler.sizide tebrikederiz.

geç tabi hayatım.tamam aralarda bizide unutma tabiki ama geleceğin için konsantre olmalısın.inşallah başaracaksın gülüm merak etme. :1hug: :Saruboceq:

ben bari cuma yarışmasına bir bakayım kim kaçıncı falan diye buralardayım öptüm şekerler.

Son düzenleme:
kızlar akşam ki mönüm
1 adet çüpra bol salata ve bol su
şuanda da rezene çayımı içiyorum
iyi geceler

herkese merhaba yeni katıldım aranıza inşallah yüzünüzü kara çıkartmayacağım.1 hafta önce spor salonuna başladım.diyet konusunda illa dürtülmem lazım kendim karar alınca olmuyor gevşiyorumama size karşı sorumluluk hissedeceğim için bu sefer başarılı olacağım eminim.ne derseniz yapmaya hazırım.kendimden bahsedeyim.9 yıllık ingilizce öğretmeniyim.2 çocuk annesiyim.2 ve 5 yaşlarında.zaten bu kiloların sebebi o iki cadı:))
en fazla 65 oldum boyum 1,65 bu arada.ama hiç de bu kadar olmamıştım.doğum sonrası 85 tim.75 e indim.şu an 74 üm.

önerilerinizi bekliyorum en kısa zamanda yazdıklarınızın hepsini okuyacağım.çok şey öğreneceğim eminim.herkese kolay gelsin.allah utandırmasın beni size karşı.

evet canım yaa haklısın. Bu arada şişgoya eve internet hediye edelim.

kızlar akşam ki mönüm
1 adet çüpra bol salata ve bol su
şuanda da rezene çayımı içiyorum
iyi geceler

çok güzel hafif olmuş akşam için. İyi geceler canım.

canım hoşgeldin. Burada herkes birbirine sorumluluk diyor, her yediğini yazıyor akşamları ve bu nedenle çok yiyemiyoruz. Eli sopalılar var, kızıyorlar hemen
Genel olarak neler yaptığımızı kuralları konuşuruz. Bu saatte kafam basmadı..

massallah cok guzel kilo veren arkadaslar var tebriklerr ..
Ben sabah tkrr tartildim cok vermemisim 78.800 :S .. diger haftalara bakarak bu hafta daha az kacamak yapmistim aslinda ve daha cok spor yaptigimi zannediyodum ..neyse morelimi bozmuyorum durakliyorum herhalde. Onumuzdeki hafta daha guzel olacak :)

Bugunki menu :
Sabah : 1 dilim ekmek , kasar
Oglen : 2 dilim ekmek , recel , peynir , zeytin
Ara : 1 diyet biskuvi
Aksam: 1 parca tavuk , yarim haslanmis patates , salata

iyi geceler takımcım.
kızlar 1. omuşuz ama akşam katılım az olmuş girip kutlama yapan olmamış, hadi ben sızmışım size ne oldu. Bozuldum yani. Parti nerde?
Çok alıştınız tabi birinciliğe, sıradan geldi di mi?hihoyyyt

Evet yaa cok siradan .. herzamanki halimiz oldugu icin :asigim:
Iyi geceler canim

canım evet arada duraklama oluyor. Önümüzdeki hafta inşallah daha iuyi olur. Yediklerin de abartılı değil bugün, su da içiyorsun değil mi?

ayy patborim gelmiş, canım hoşgeldin tam çıkıyordum ama durayım biraz daha.

he kız dur biraz..partiye yetişemedim1.olmuşuzz..valla 13.takım harika..dereceleri hep biz alıyoruz..ama yine de benim sevinim yarım kaldı..istediğim gibi kilo veremediğim için

patborim sen de geçmişi okuyorsun sanırım ben yatayım kızım kalkar biraz uykumu alayım. ınanılmaz çok uyanıyor birkaç gündür, eşim dişetleri iyice kaabardı diyor, 1 haftaya çıkar diyor ama bakalım.
Öptüm, iyi geceler.

he kız dur biraz..partiye yetişemedim1.olmuşuzz..valla 13.takım harika..dereceleri hep biz alıyoruz..ama yine de benim sevinim yarım kaldı..istediğim gibi kilo veremediğim için

canım sen de hafatya verirsin, haftaya da sen taşı bizi birnciliğe, hem zaten nereusc kızıyor her hafta da ben taşıyamam ki diyor, o dinlensin biraz kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…