Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar aranıza yenı katıldım bu hafta sıkı yÜrÜŞ yaptım yememe dıkkat ettım aranıza yenı katıldıĞım ıÇın bugÜnden ıtıbaren tÜm yedıklerımı sıze yazıcam ama sıze uyucam melıscım bende 7 den sonra salata ve yoĞurt yıycem gÜnlÜk mutlaka 3 lt su ıÇıyorum

hoş geldin canım hayırlı olsun hep birlikte paylaşımda bluunup güle oynaya verelim bu kiloları:1hug:

kızlar ben çıkıyorum eve gidip kuzumla ilgilenecem bu hafta ben çok yazı yazamam beni tatilde sayın ama perşembe bildirimde bulunun dualarnızı sakın ununtmayın kimi görsem önünü kesiyorum bana dua et diyorum kısacası dua arsızıyım yine arada bir gelir cee derim

canlarım ben çıkıyorum malüm haftasonu giremiyorum şimdiden sizlere iyi haftasonları kenidne çok iyi bakın bol su içelim azcık azcık yiyelim ve 0 kaçamk yapalımmm ve böle verelim kiloları öpüldünüz şekerlerrrr

görüşür canımmm çok çok öptüm seni kendine çok iyi bakk mucuk mucukk Şeniz

ayy ayyy ayyy oku oku bitmiyor şekerler ne çok yazmışsınız
bugün temizlik yaptım malum yarın misafirim var
hem onlara su böreği de yaptım bu akşam yemeyeceğim ama yarın erkenden bi tane yiyebilirim
bu hafta hedefine ulaşamayanlardan biri de benim
hatalarımı bulmaya çalışıyorum önce bi 70.500 oldum ve hala neden olduğunu bulamadım kaçamak yaptım ama ogün çok yürüyüş yapmıştım ve akşam tartılmama rağmen kilo mu koruyordum
neyse sonra 1.100 vermiş oldum:)
ben yavaş verenlerdenim ve genelde hedefimi yüksek tutuyorum ve bu moralimi çok bozuyor
iyisimi ben bu hafta için 68.500 hedef koymuştum bunu bi daha düşüneyim

ablacımm canım inşallah kazanacaksınnn dua edicem merak etme gülümm
kumrumm balımmm sen sıkma kendini yeter Şeniz Şeniz

Eferim tıss sizlere 1. olmuşunuz hah şöyle insan ne gurur duyuyorum ama:))) kocaman öptüm hepinizi emiiiiii

kızlar bişi söylicem size sınavlarım açıklandı açıköğretim
çok kötü sonuçlar :1no2: benim çalışmam gerek eskisi kadar giremeye bilirim artıkın
en azından 4 dersten geçeyim bariii :Saruboceq:

1 liğinizi tbrik eerim şekerler
aslında 1 liğimizi demem gerekti dimi paylaşmışız bu hafta

olsun az kaldıı seni yıllucazz melisidee ben çivi çaktım zaten :a015:

benle sen herkesi mezun etmeden gitmeyelim, üzülürler yoksa.

ah canım allah nasip ederse haftaya cumartesi yani cuma akşamı için dualarınızı bekliyorum biliyorum ki pozitif güç beni dönüp dolaşıp bulacak ve ben rahat bi şekilde sınava girecem

hyırlısı olsun çok çalıştın ve başaracaksın, pozitif düşün, sınava mutlu gir, ilk işaretlediğin cevabı değiştirme çok emin olmadıkça. Perşembe yaparsın canım bildirimini.

teşekkür ederiz caım paylaşımın için. Bireyselde 3. olmuşsun bu arada, tebrikler, seninle gurur duyuyoruz :lepi::teytey:a.s.
arkadaşlar bu hafta 600gr vermişim...CADIARZU

veylacım geç kaldın bildirimetakımda yer alamadın. Kilo vermişsin keşke zamanında bildirseydin. Neyse bu hafta hergün paylaşımda bulunur ve cuma 12den önce bildirimini yaparsan takımda yer alabileceksin. Tebrikler.

Eferim tıss sizlere 1. olmuşunuz hah şöyle insan ne gurur duyuyorum ama:))) kocaman öptüm hepinizi emiiiiii

teşekkür ederiz.:1hug:

nereuscum sınavlarına çalış hayatım ver bütün derslerini.

kızlar birinciyiz, kilo veren herkesi tebrik ederim.
Aryel, şişgo ve nereusun katkısı çok oldu birinciliğimizde sizi ayrıca kutluyorum haftaya da bu hırsımız devam etsin.
Aryelcim bireyselde 3. olmuşsun bu harika, tebrikler tekrardan.

meliscim hepisni vermrem imkansız yüksek aldıklarıma çalışayım barii de geçeyim olmaz yoksam

aryel şişgo ikinize tebrik ederim kızlaarrr maşallah :hooray: :hooray: (yüksek dozda kilo verdikleri için )

bayanlar hepiniz harikaydınız bu hafta kimsenin morali bozulmasın lütfen
tam gaz devamm duraklama olabilir bünyedee gelecek hafta bellki 1. olmayız yine ama
kiloouz otursun ondan sonraki hafta biz yine 1. olalım emi arkidaşlar hepiniz öptümm iyi geceler Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…