Kızlar aranıza yenİ katıldım bu hafta sıkı yÜrÜŞ yaptım yememe dİkkat ettİm aranıza yenİ katıldıĞım İÇİn bugÜnden İtİbaren tÜm yedİklerİmİ sİze yazıcam ama sİze uyucam melİscİm bende 7 den sonra salata ve yoĞurt yİycem gÜnlÜk mutlaka 3 lt su İÇİyorum
bu arada ben bu hafta duraklaya bilirim hedefimi 58 gösterdim ama
canlarım ben çıkıyorum malüm haftasonu giremiyorum şimdiden sizlere iyi haftasonları kenidne çok iyi bakın bol su içelim azcık azcık yiyelim ve 0 kaçamk yapalımmm ve böle verelim kiloları öpüldünüz şekerlerrrr
kızlar ben çıkıyorum eve gidip kuzumla ilgilenecem bu hafta ben çok yazı yazamam beni tatilde sayın ama perşembe bildirimde bulunun dualarnızı sakın ununtmayın kimi görsem önünü kesiyorum bana dua et diyorum kısacası dua arsızıyım yine arada bir gelir cee derim
Eferim tıss sizlere 1. olmuşunuz hah şöyle insan ne gurur duyuyorum ama:))) kocaman öptüm hepinizi emiiiiii
olsun az kaldıı seni yıllucazz melisidee ben çivi çaktım zaten :a015:
ah canım allah nasip ederse haftaya cumartesi yani cuma akşamı için dualarınızı bekliyorum biliyorum ki pozitif güç beni dönüp dolaşıp bulacak ve ben rahat bi şekilde sınava girecem
Kızlar aranıza yenİ katıldım bu hafta sıkı yÜrÜŞ yaptım yememe dİkkat ettİm aranıza yenİ katıldıĞım İÇİn bugÜnden İtİbaren tÜm yedİklerİmİ sİze yazıcam ama sİze uyucam melİscİm bende 7 den sonra salata ve yoĞurt yİycem gÜnlÜk mutlaka 3 lt su İÇİyorum
arkadaşlar bu hafta 600gr vermişim...CADIARZU
Eferim tıss sizlere 1. olmuşunuz hah şöyle insan ne gurur duyuyorum ama:))) kocaman öptüm hepinizi emiiiiii
1 liğinizi tbrik eerim şekerler
aslında 1 liğimizi demem gerekti dimi paylaşmışız bu hafta
1 liğinizi tbrik eerim şekerler
aslında 1 liğimizi demem gerekti dimi paylaşmışız bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?