görüşürüz canımm kolay gelsin a.s.
bişi olmaz canım afiyet bal şeker olsun Şeniz
bencede naariniimmmmm
sen hergün en az 1 saat sporunu yaptın demi canımm
ben son günlerde uyudum eğer yürümeye deva metseydim 1 kilo kesin giderdi :mymeka:
kızlar acayip yorgunum işe geldim benim için buhafta dönüm haftası kafam çok karışık korkuyorum içim sızım sızım sızlıyor yorgun ayakta durmaya çalışan canavar bir ruh halindeyim bu haftada benden çok hayır beklemeyin ama haftaya tam gaz aranıza giriyorum benim için lütfen dua edin kulun kula ettiği dua kulun kendine ettiği duadan daha hayırlı ve kabul olurmuş
bu arada güzel bir yazı buldum bi okuyun çok hoşuma gitti
Geri Dönen Sevgiliye Mektup!
Şeklini tamamlamamış bir bulut gibi dolaşıyordum. Gözüm, dilim, kalbim ayrı yerlerde savruluyordu. Sen geldin ya, özlemim dinecek sandım. Yanılmışım!
Geri Dönen Sevgiliye Mektup!
Yokluğunda buralar ne kadar sessizdi anlatamam. Çok gürültülü ve kalabalık gibi duruyordu. Oysa gereksiz bir telaşmış hepsi, öylesine sıradan ve sığ! Aklımın özensiz karmaşasına aldanmışım.
Sensizliğin ağırlığını, geldiğinde anladım. Meğer ne büyük boşluklar bırakmışsın giderken ve hiç doldurulamamış yerin. Hissettiklerimi kelimelere dökmek zor. Asla anlamadığım yüzlerce kitabı okuyup bitirmek gibi, yalnız cümleler kalmış aklımda, çoğunun kelimeleri rast gele dizilmiş.
Döndün ya, şimdi daha çok özlüyorum seni. Kötü oldu bu iş, kandırıyormuşum ne güzel kalbimi. Her yanım tam sanıyormuşum, aynada eksiklerini göremeden bakıyormuşum. Geldin, her şey değişti.
Dengem alt üst oldu bu bahar akşamında. Oysa rüzgar yüzümü okşadıkça oyalanıyordum. Yalancı ve küçük aşklara dayamıştım yüreğimi, zaman geçtikçe alışıyordum üstelik, hatta alışmıştım.
Çıkabilecek miyim işin içinden? Farkında olmak zor sanat, kendini kandırdığını bile unutan bir ruhun varken üstelik. Sarhoş, kabul eder mi ayyaşlığı? İşte, bu da onun gibi! Geceleri gemiler daha hızlı gider sanırız, oysa o bir göz yanılmasıdır. Ben ne kadar yol gittiğimi sanıyordum, yaşamın hız limitini aşmışken, meğer benimki de kalp yanılmasıymış.
Unutarak yaşamak işin kolayıydı, geç saat gelen gece nöbetlerini saymazsak. Sigaram gibi, senim gelmiş, nasıl hissettin bilmem ki? Doğru zamanlama budur! Zaten hep hedefi bulurdun.
Yok saymak, boşlukları doldurmuyormuş demek ki, öğrendim. Gerçi seni bende hiç yok edemedim. En azından bir cümlen vardı, altı öyle dolu, öyle büyük anlamı olan; onu saklamıştım. Laf aramızda hiç gitmemiştin zaten, bu yürek bilir de itiraf edemez ayrı.
Bak, bir döndün, yaşamımın yönü değişiverdi. Sen olmasan, daha çok karanlık tüneller koşardım. Ucunda belki hiç ışık olmayan bir sonsuza doğru, nefes nefese, molasız ve duraksız yürüyüp giderdim.
Hepsi tesadüf gibi duran ama hep sebebi olan yaşam çarpışmalarında, kaderi biraz kurcalamak gelir içimden. Seninle nerede alın yazımız buluştuysa, nedensiz değildir demişimdir. Şimdi gelişin de bunun ispatıdır. Her yaradılışın gerekçesi gibi, bizim de bir olacağımız var. Yalnız zamanı kestiremiyoruz.
Büyümüş müyüm? Küçük bir kız çocuğunun gizlendiği kadın kalbim değişmiş mi? Verdiğin kitaplar işe yaramış mı? Söylesene bunca fırtınadan sonra, hak ettiği beceriyi kazanmış mı dilim? Aslında sormak istediğim bunlar değildi. Dürüstlüğü bırakmadan elden, aslıma döneyim ve bir cesaret verip cümlelerime, kaçamak olmayan bir cevap isteyeyim. Sen de beni özlemiş misin?
Geldin ya, şimdi seni daha çok özleyeceğim. Bıraktığın sigaradan bir nefes çekmek gibi! Yine çalkalanacak burada dünyam. Çıtalar yükselecek, sana denk birini arayacak gözlerim. Saat hep 12’yi vuracak kimle konuşsam, ikinci cümlede masal bitecek. Olsun! Sen bir geldin, koca yaşam değişti. Gittiğim yolun yönü döndü. Sihrin geldi yine, şu cümlenin bile ortasına oturuverdi. İyi ki geldin sevdiceğim, hoş geldin!
nereus ve sisgo tebrikler kuzucuklar nasil guzel vermisiniz gercekten aksam yememeni cok faydasi var
kız narin olmadım daha 4 kilo verdikten sonra adımı değiştircem melzeyite takdim etcemm
ben geçen hafta 2 kez spor yaptım ama genel olarak hareketli bir hafta geçirdimmm işlerim dolaısı ile bolca yürüdm meselaaa onunda etkisi çok oldu tabi kilo vermemdeee:1hug:
ben hedefime ulaşamadım
hedefim 72.8 di
ben 73.2 olmuşum.400 grcık daha verseymişim ulaşırdım...
neden hedefime ulaşamadım..
1.üç defa kaçamak yapmışım..(ben hiç yapmadım sanıyordum)
2.regl oldum
başka sebep bulamıyorumm şakkıdı
öncelikle herkes yine hederf koysun ilk amaç ona ulaşmak olsun sonrada ben önerimi yapmıştım akşam 6 dan sonra yemek yok
menü ise yoğurt yaada salata
başka önerisi olanlar varsa yazsın bence değerlendirelim kızlar ne dersinizzz yada uyguladığuınız başka tatkikler varsaaa:uhm:
canım buhafta hafif ye bende oldum ama güzel kilo verdim kaydirigubbakcemile5
tamam canım çok dikkat edeceğim bu hafta...beni denetleyin şekerlerrrrrr
yaaa kızlar herkes burada hiç çıkmak istemiyorum ama annem yemeğe bekliyor kızım da uyandı. Siz konuşun ben akşam okurum.
:1hug: sağol hayatım.adcım canım geçengünkü yazını okduum bozma moralini herşeyin hayırlısı olsunn
inşallah kısa sürde herşey yoluan girer sen sağlam durki eşininde ümidi kırılmasın
birlikte bu durumdan kurtulursunuz ki milletce hepimiz kurtulalım
umarım dediğin gibi olur ama denemiyor değiliz,sanki bir eksiklik var.zamana bıraktım artık eskisi gibi çok kurcalamıyorum ilişkimizi.kenetlenin canım. Bebek olduktan sonra biraz uzaklaşılıyor bizde de öyle durum ama geçecek bu günler. Birbirinize vakit ayırmya çalışın tatlım. Girersin bir işe inşallah.ne güzel bir yandan güzel bir yandan zor.
Bizimki de çok haraketli, heryere tutunup kalkıyor, ben de düşecek diye korkuyorum ama iyice kavradı olayı sıkı sıkı tutuyor.
Baba, dede, gel, meme, mama vs diyor. Anne de diyor gibi, zaten her ağlayınca anne diye ağlıyor gibi. Eşim günde 100 kere anne diyordur öğretmek için, bana gerek kalmıyor :) Seninki de söyler yakında.
aramıza hoşgeldin.bol paylaşımlı, kilo vermeli günler dilerim. a.s.kız canım....
olursun hayatım ne kaldı şurda.o kadar verdin 4 kiloyuda verirsin hemen. kaydirigubbakcemile5kız narin olmadım daha 4 kilo verdikten sonra adımı değiştircem melzeyite takdim etcemm
ben geçen hafta 2 kez spor yaptım ama genel olarak hareketli bir hafta geçirdimmm işlerim dolaısı ile bolca yürüdm meselaaa onunda etkisi çok oldu tabi kilo vermemdeee:1hug:
canim ne zaman girecektin sen sinava ondan bir önceki aksam hepimiz dua edelim sana insallah hersey istedigin gibi olur
ad burda nereus burda şişgocuk burda hadi bakalım bu haftada sizden iyi haberler bekliyorum aslında bende biraz verdim ama sabah tartılamadım ve dün bütün gece uykusuz kaldığım için gerçek kilomu bilemiyorum ama haftaya süpriz yapabilirim diyecem ama haftayada hem sınav hemde 1 mayıs cuma üf ya bu hafta hiç bitmeyecekmi ben eniyisi perşembe sabahtan bildirim yaparım bu hafta başıma ne geleceği belli olamz işi riske atmayım
ad burda nereus burda şişgocuk burda hadi bakalım bu haftada sizden iyi haberler bekliyorum aslında bende biraz verdim ama sabah tartılamadım ve dün bütün gece uykusuz kaldığım için gerçek kilomu bilemiyorum ama haftaya süpriz yapabilirim diyecem ama haftayada hem sınav hemde 1 mayıs cuma üf ya bu hafta hiç bitmeyecekmi ben eniyisi perşembe sabahtan bildirim yaparım bu hafta başıma ne geleceği belli olamz işi riske atmayım
size süpriizz yapcaaammmmm bu haftada ot yicem canım çok bişey istersede
sıkmicam yicem ama çok değil kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?