Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız narin olmadım daha 4 kilo verdikten sonra adımı değiştircem melzeyite takdim etcemm
ben geçen hafta 2 kez spor yaptım ama genel olarak hareketli bir hafta geçirdimmm işlerim dolaısı ile bolca yürüdm meselaaa onunda etkisi çok oldu tabi kilo vermemdeee:1hug:

senağlama senağlama
sen çok harika bir insansın biliyon değilmii Şeniz

ben hedefime ulaşamadım
hedefim 72.8 di
ben 73.2 olmuşum.400 grcık daha verseymişim ulaşırdım...
neden hedefime ulaşamadım..
1.üç defa kaçamak yapmışım..(ben hiç yapmadım sanıyordum)
2.regl oldum

başka sebep bulamıyorumm şakkıdı

olsun az kaldıı seni yıllucazz melisidee ben çivi çaktım zaten :a015:

canım buhafta hafif ye bende oldum ama güzel kilo verdim kaydirigubbakcemile5

evet kızlar takım koçumuz şişgo, aryel de gelirse bize yazacak ne yaptığını, şişgocyum dediklerini uygulayacağız.
Listeyi tekrar yapıştırayım buraya, hemen hemen herkes kilo vermiş, bi ad almış 200 gr. o da hatasını biliyor zaten pek dikkat edemedi bu hafta.

ad1 ( 57.1 / 57.3 / -0.2 / -0.35%)
nereus (65.2 / 64.3 / 0.9 / 1.38%)
melis08 (60.6 / 60.0 / 0.6 / 0.99%)
dosba (70.0 / 69.4 / 0.6 / 0.86%)
melzeyit (78.8 / 78.8 / 0.0 / 0%) )
patbori (73.8 / 73.2 / 0.6 / 0.81%)
şişgo (60.6 / 59.0 / 1.6 / 2.64%)
brose (79.0 / 79.0 / 0.0 / 0%)
aryel (64.0 / 62.0 / 2.0 / 3.13%)

canım buhafta hafif ye bende oldum ama güzel kilo verdim kaydirigubbakcemile5

tamam canım çok dikkat edeceğim bu hafta...beni denetleyin şekerlerrrrrr

yaaa kızlar herkes burada hiç çıkmak istemiyorum ama annem yemeğe bekliyor kızım da uyandı. Siz konuşun ben akşam okurum.

tamam canım çok dikkat edeceğim bu hafta...beni denetleyin şekerlerrrrrr

tamam bebişler hepimizin gözü birbirimizin üstünde olsun ve bolca eleştirelimmm ben mesala az önce bir magnum yedim bu bir kaçamak ve bu haftaki kaçamak hakkımı bitirdim eğer yine yaparsam ertesi gün çok çok dikkat etmek zorunda kalalımm herkesin bir hakkı olsun sadece ne dersinizzz:uhm:

:1hug: sağol hayatım.
umarım dediğin gibi olur ama denemiyor değiliz,sanki bir eksiklik var.zamana bıraktım artık eskisi gibi çok kurcalamıyorum ilişkimizi.
senin ne güzel babası en azında öğretmeye çalışıyor.benim kayınvalide başında doğduğundan beri baba,dede,babaanne dedirtmeye çalışıyor.anne demesi için uğraştığını çok fazla görmedim.nadirde olsa söylüyor işte.bende hiç kötü niyetli düşünmedim bu durumu ama baktım anne dicek gibi değil.başladım hergün alıştırma yapmaya.yavaş yavaş dicek gibi sanırım. alkisalkisalkis

aramıza hoşgeldin.bol paylaşımlı, kilo vermeli günler dilerim. a.s.
olursun hayatım ne kaldı şurda.o kadar verdin 4 kiloyuda verirsin hemen. kaydirigubbakcemile5

canim ne zaman girecektin sen sinava ondan bir önceki aksam hepimiz dua edelim sana insallah hersey istedigin gibi olur

ah canım allah nasip ederse haftaya cumartesi yani cuma akşamı için dualarınızı bekliyorum biliyorum ki pozitif güç beni dönüp dolaşıp bulacak ve ben rahat bi şekilde sınava girecem

ad burda nereus burda şişgocuk burda hadi bakalım bu haftada sizden iyi haberler bekliyorum aslında bende biraz verdim ama sabah tartılamadım ve dün bütün gece uykusuz kaldığım için gerçek kilomu bilemiyorum ama haftaya süpriz yapabilirim diyecem ama haftayada hem sınav hemde 1 mayıs cuma üf ya bu hafta hiç bitmeyecekmi ben eniyisi perşembe sabahtan bildirim yaparım bu hafta başıma ne geleceği belli olamz işi riske atmayım

evet canım dediğin gibi yap bence melisede süle kurallara uygunsa perşewmbe yap bildirimini mazeterin varrrr çünküüüüüüüüüü hadi yap bi bireysel derecede bizde sevinelim bu haftaaa:sm_cool:

size süpriizz yapcaaammmmm bu haftada ot yicem canım çok bişey istersede
sıkmicam yicem ama çok değil kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…