Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba hatunlar...
sabah 2 dilim kepekli ekmek 3 zeytin ve peynir ,
öğlen haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek ve salata ,
aralarda elma
akşam salata ve yoğurt yedim kendimi süper hissediyorum alkisalkisalkis

güüüünaaaaydııınnnn güzelleeerr çıtır adaylarıı
dün akşam kaçtı yaa yazayımda daşlayn benii
1 .5 adet galeta
salata
1 kase yoğurt
1 adet köfte

çok da kaçmamış şekerlik.

merhaba arkadaşlar ben sabah 1dilim ekmek peynir ve domates yedim öğlen yoğurt ve sebze yemeği

güzel olmuş.

canım kendine küçük tabak al, karbomhidratı abartma yeter.

kızlarrr benide alın aranıza :)

gülüm şu an boş yerimiz yok hatta fazlamız bilem var :) ben sana ulaşırım en ufak boşlukta.

bilmem canım yaa bekliyoruz 9 aylık oldu. Değişiyor dediğin gibi.
iyi canım menün çok da fena değil erken yemen kurtarmış.

afiyet olsun çok hafif olmuş.ben de akşam 7 de sadece yoğurt ve yarım salatalık yedim.
daha da bişey yemiyecem..bir de yeşilçay içtim

süper canım bu hafta kilo vereceğine eminim.

merhaba hatunlar...
sabah 2 dilim kepekli ekmek 3 zeytin ve peynir ,
öğlen haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek ve salata ,
aralarda elma
akşam salata ve yoğurt yedim kendimi süper hissediyorum alkisalkisalkis

çok güzel canım.

ben ne yediğimi yazmaya utanıyorum ama değerlendirirken sabah 11den 5e kadar yürüdüğümü göz önünde bulundurun lütfen.
sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir, 4 ince dilim yumurtalı sucuk
ara yok dışardaydım vakit bulamadım
öğlen: 2 lahmacun, yarım dilim kadayıfklava:
ara yok
akşam: küçük bir dilim yaşpasta:tomato:
çok kötü çokkkk
lütfen kızmayın.
şimdi suyumu içiyorum yeşil çay içeceğim.

çok yorulduk bugün ablamla karşıya geçtik, kapalıçarşı falan, gelin takısını eksiklerini aldık. ayaklarım ağırıyor. Eve geldik annemler geldi torunlarını özlemişler.

ben akşam yemeğinde sebze yemeği ve salata yedim ama biraz fazla yedim galiba , aralarda çilek 3 tane büskivi yedim

Yeni arkadaşlar kurallarımızı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz, dikkatle okumanızı ve uymanızı dilerim:
http://www.kadinlarkulubu.com/5349341-mesaj1360.html

bi de paylaşım çok önemli geçerli mazeretsiz 2 gün üstüste mazerette bulunmayan takımdan diskalifiye oluyor.
Bu hafta deneme haftanız, paylaşımınıza göre cuma kilo bildiriminde bulunabileceksiniz şekerlerim. Başarılar.

ohh ohh afiyet olsun bari melis hanımmm
hadi lahmaun yedin niye 2 tane?
hadi kadayıfı yedin bide yaşpasta mı yenir kıııııııızzzz?

hadi kardeşinin düğünü var affedelimmm
ama yarın ve umaya kadar kaçamak yokkkkkkkk...elbisenin içinde çok zarif olmalısın
ben akşam yemeğinde sebze yemeği ve salata yedim ama biraz fazla yedim galiba , aralarda çilek 3 tane büskivi yedim

ohh çok hafif geçmiş günün anım...
sebzelerimizi mümkünse 1 yk yağ ile pişirmeliymişiz..tuz oranını da abartmamalıymışız..
ben biraz fazla yağ kullanıyordum..artık dikkat ediyorum..hem kendim hem de ailem için

kızlar bunları düzenlemem lazım,
nereus senden 1. maddeyi (gerçi durumun artık düzeldi ama bu eskileri göz önünde bulunduruyor biliyorsun)
melzeyit senden 2. maddeyi düzenlemenizi isteyorum.
Ayrıca herkesin 15 mayısa bir hedef belirlemesi gerekiyor yani 3 haftada kaça ulaşabilirsiniz bunu belirleyin.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Bütün görüşmeleri takım topiğinde yaptıktan sonra, aşağıdaki bilgileri içeren TEK bir mesajı, EN GEÇ BıR AY ıÇıNDE yayımlamak.
1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri

çok utandım -tatlicadiarzu-
sözüm söz yok bi daha

kızlar ve patboricim çoğunuz yoksunuz listede bu liste eski tarihli yani martın tümünde takımda olanlar için, bir dahaki ayın raporunda olacaksınız.

senağlama

ben analizlere dahil edilmemişiiiiiiiiimmmm..neyse bir dahaki raporlara bakarımm.
afferin kızlar sınıfı geçmişsinizzz..
nereusum sen üzülme şeker..biz de diğer analizlerde sınıfı geçcez göreceksin sengözlerimebaksanab

tabi nreuscum bundan ben de eminim. Zaten şikayet gibi olmasın ama nereuscum geçen aylarda çok da dikkat etmiyordun yani, şimdi çok iyisin kaç haftadır bizi birinciliğe taşıyanlardansın kaydirigubbakcemile5

benim mayıs 15 hedefim 69.5 olmakkk
yani 3 haftada 3,5 kilo vermek istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm..biraz yüksek bir hedef oldu ama 1 temmuzda 63 kilo olabilmem için bu şekil olması laaazzıııımm

benim mayıs 15 hedefim 69.5 olmakkk
yani 3 haftada 3,5 kilo vermek istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm..biraz yüksek bir hedef oldu ama 1 temmuzda 63 kilo olabilmem için bu şekil olması laaazzıııımm

benim mayıs 15 hedifim 58 kilo olmak yani 3 haftada 2 kilo vermek istiyorum benim de bugüne kadar olan istatistiklerimde 4 haftada 1,5 kilo vermişim ama bakalım ulaşabilecekmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…