güüüünaaaaydııınnnn güzelleeerr çıtır adaylarıı
dün akşam kaçtı yaa yazayımda daşlayn benii
1 .5 adet galeta
salata
1 kase yoğurt
1 adet köfte
merhaba arkadaşlar ben sabah 1dilim ekmek peynir ve domates yedim öğlen yoğurt ve sebze yemeği
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmışken fire vermek istemezdim ama kayınbabam evde malum sürekli yemek pişiyor evde bir gelin olarak iyi ağırlamaya çalışıyorum.sofrada yememezlik yapamıyorum yoksa kendini ahat hissetmiyor niye yemiyorsun diyor.sonuçta en geç çarşamba gidecekmiş galiba o gittikten sonra tam gaz aranızdayım.ve birinciliği kazanmamız için elimden geleni yapacağım.
Kusura bakmayın ara ara yazmaya çalışacağım kayınbabamdan fırsat bulursam zira gece gündüz kart oynuyor bilgisayarda(
kızlarrr benide alın aranıza :)
bu aylarda çıkar merak etme hayatım.gelmek üzeredir.bizimkininde azı dişlerinden eser yok hala.hala oğlunun nerdeyse tamamlanacak bütün dişleri.her çocuk birolmuyor işte.güya ilk dişini ondan önce çıkardı ama bu sefer o bizi geçti. alkisalkisalkis
bu arada kızlar bugün yediklerimi yazayım.
sabah pekmez,haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,kaşar peynir,1 dilim ekmek ile güzel bir kahvaltı. öğlen 1fincan cafe şekersiz ve 1 ad poğaça.akşam yemeği saat 5 de. 1 tabak çorba,1 tabak makarna. saat 6 da 1 saat yürüyüş bol tempolu.şimdide duştan sonra yeşil çayımı içtim.birazdan ütü yapacağım.aslında fena değil ne dersiniz.
yürüyüşe 6 da gittiğim için akşam yemeğimi eşimle beraber erken yiyorum. neyse hepinizi kocaman öpüyorum.
afiyet olsun çok hafif olmuş.ben de akşam 7 de sadece yoğurt ve yarım salatalık yedim.
daha da bişey yemiyecem..bir de yeşilçay içtim
merhaba hatunlar...
sabah 2 dilim kepekli ekmek 3 zeytin ve peynir ,
öğlen haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek ve salata ,
aralarda elma
akşam salata ve yoğurt yedim kendimi süper hissediyorum alkisalkisalkis
ben akşam yemeğinde sebze yemeği ve salata yedim ama biraz fazla yedim galiba , aralarda çilek 3 tane büskivi yedim
ben ne yediğimi yazmaya utanıyorum ama değerlendirirken sabah 11den 5e kadar yürüdüğümü göz önünde bulundurun lütfen.
sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir, 4 ince dilim yumurtalı sucuk
ara yok dışardaydım vakit bulamadım
öğlen: 2 lahmacun, yarım dilim kadayıfklava:
ara yok
akşam: küçük bir dilim yaşpasta:tomato:
çok kötü çokkkk
lütfen kızmayın.
şimdi suyumu içiyorum yeşil çay içeceğim.
ben akşam yemeğinde sebze yemeği ve salata yedim ama biraz fazla yedim galiba , aralarda çilek 3 tane büskivi yedim
ohh ohh afiyet olsun bari melis hanımmm
hadi lahmaun yedin niye 2 tane?
hadi kadayıfı yedin bide yaşpasta mı yenir kıııııııızzzz?
hadi kardeşinin düğünü var affedelimmm
ama yarın ve umaya kadar kaçamak yokkkkkkkk...elbisenin içinde çok zarif olmalısın
benim mayıs 15 hedefim 69.5 olmakkk
yani 3 haftada 3,5 kilo vermek istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm..biraz yüksek bir hedef oldu ama 1 temmuzda 63 kilo olabilmem için bu şekil olması laaazzıııımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?