Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam güya sadee yoğurt yiyicektim..arkadaşlar yemeğe davet ettiler.mangal falan yani..
2 köfte 2 parça tavuk göğüs ve salata yedim..1 bardak ayran yarım bardak meyve suyu içtim..

yaa yine çok yediiiiiiiiiiiimm.olmuyoo olmuyooo..yememek için davetlere bile gitmiyordum.arkadaşlar evime kadar gelip davet ettiler..sen niye artık bizle pek görüşmyosun diyorlar...aramızı açan kar kedi yemekler ,pastalar işteeeeee

ah canııııımm o dişetleri kabarır kabarır bir türlü patlamazlar...bizim gözümüz çocuğun ağzının içindeydi sürekli..gee uyanmaları çok zordur

neyse had bugünlük olsun yani arada git canım sosyalliğini çevreni kaybedeceksin kafamçokkarıştı diyet yemekler yapın görüşeyim de sen de, akşam için yoğurdu salatayı renklendirsinler canım yani ne yapalım di mi

ah canııııımm o dişetleri kabarır kabarır bir türlü patlamazlar...bizim gözümüz çocuğun ağzının içindeydi sürekli..gee uyanmaları çok zordur

ne bilimm 9 aylık oldu diş yok halaa.
Benimki hep çok uyandı zaten gaz da çok rahatsız ediyor, gaz ilacına devam ediyoruz akşamları. Rahat bir uyku uyumadım 9 aydır.

tutmayım seni meliscim.benim de yarın 9 da okulda olmam lazım.."öğretmen geliştirme semineri"diye bişey çıkardılar..tatilimizi yediler bitirdiler..iki gün süreekmiş..cok sinir yaaaaaaa daha ne kadar gelişecez yawwwwwwww kaydirigubbakcemile3
iyi geeler caımm

brosecum senin de habaerin olsun okumuşsundur yani diyoruzi bu haftayı skşamları salata ve yoğurtla geçiştirelim mümkün olduğunca. Güzel kilo veriyoliyor. Ben mesela yoğurdun yanında dolma yedim 2 adet. Salatanın yanında 1 köfte, 1 parça et, vs yerim. ısteyen tek yiyor ama ben dayanamam benim kızım sömürmeye devam beni.

brose canım sana da iyi geceler..arada sırada f5 tuşuna bas..sayfa yenilensin..yeni yazılanları da okursun..öpüyorum sizi 13.takımmmmmmmmmm

off canım senin iin de zor, nöbet de var. Hafta sonu yok bu ne yavv böyle.
İyi gelişmeler şekercim sana.

Tekrardan öptüm ikinizi de iyi geceler, tatlı (değil salatalı) rüyalar

günaydın hatunlar...
melis iyi fikir bu hafta akşamları sadece yoğurt ve salata yiyeceğim umarım kilo verebilirim

kizlar ben cikiyorum ise gidecem aksama girebilirsem gelirim kendinize iyi bakin meliscim aileye beni yazmamisin birazcik alindim ama alacagim olsun

canım kusura bakma seni unuttuğumdan değil sen ailenin en eski ve daimi üyesisin de kimseyi unutmamak için isimleri listeden yazdın sen de izinlisin listede ismin yok ya ondan. Unutmayım da kimse alınmasın dedim bak şu yaptığıma :tomato:klava:
öpüyorum kocaman.

güüüünaaaaydııınnnn güzelleeerr çıtır adaylarıı

dün akşam kaçtı yaa yazayımda daşlayn benii
1 .5 adet galeta
salata
1 kase yoğurt
1 adet köfte

hoşgeldin canımmm a.s.
sağlıklı bol bol zayıflamalarr Şeniz

slm kızlar
sabah 2 dilim k ekmek peynir bal
ara 1 galeta yoğurt
öğle çorba makarna yoğurt salata
ara yeşil çay havuç
akşama sadee yoğurt var....umarım dayanabilirim

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmışken fire vermek istemezdim ama kayınbabam evde malum sürekli yemek pişiyor evde bir gelin olarak iyi ağırlamaya çalışıyorum.sofrada yememezlik yapamıyorum yoksa kendini ahat hissetmiyor niye yemiyorsun diyor.sonuçta en geç çarşamba gidecekmiş galiba o gittikten sonra tam gaz aranızdayım.ve birinciliği kazanmamız için elimden geleni yapacağım.

Kusura bakmayın ara ara yazmaya çalışacağım kayınbabamdan fırsat bulursam zira gece gündüz kart oynuyor bilgisayarda (

canım bide bolsu içiyorsan tamamdır.zaten az yiyorsun.üzülme sakın haftaya daha iyi verirsin.bazı insanların vücudu yeni tempoya zor alışıyor.örnek ben. bende bu sıralar herakşam saat 6 da belime poşet sarıp 1 saat yürüyorum.geçen hafta pek bir işe yaramadı çünkü aralarda moral bozukluğu yüzünden çok kaçamaklarım oldu ama bu hafat pes etmek yok devam.

canım benim bizimde zong.çok sevdiğim bir komşumun oğlu askere gitti.gerçi zong.gidemedik ama telefonlarda kaldık.sonrada sızmışım zaten. :asigim:

ne bilimm 9 aylık oldu diş yok halaa.
Benimki hep çok uyandı zaten gaz da çok rahatsız ediyor, gaz ilacına devam ediyoruz akşamları. Rahat bir uyku uyumadım 9 aydır.
bu aylarda çıkar merak etme hayatım.gelmek üzeredir.bizimkininde azı dişlerinden eser yok hala.hala oğlunun nerdeyse tamamlanacak bütün dişleri.her çocuk birolmuyor işte.güya ilk dişini ondan önce çıkardı ama bu sefer o bizi geçti. alkisalkisalkis

güüüünaaaaydııınnnn güzelleeerr çıtır adaylarıı

dün akşam kaçtı yaa yazayımda daşlayn benii
1 .5 adet galeta
salata
1 kase yoğurt
1 adet köfte
hayatım ne yemişsinde taşlayalım seni anlamadım.hafif güzel şeyler yemişsin ama. sositososito

merhaba arkadaşlar ben sabah 1dilim ekmek peynir ve domates yedim öğlen yoğurt ve sebze yemeği
güzel beslenmişsin. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hoşgeldin wisper.mutluluk duyarız.inşallah hepberaber güzelce kiloları veririz. a.s.

kızlarrr benide alın aranıza :)

lojelcim hoşgeldin.umarım yer vardırda alırız seni.en son birkaç arkadaşımız daha eklendi guruba.yerimiz varmı bilmiyorum ama kaptanımız melis muhakkak sana ulaşacaktır.görüşmek üzere. :1hug:

karamanlııııııııı seni unuttum sanma sakın.mümkün değil hayatım. a.s. :1hug:

bu arada kızlar bugün yediklerimi yazayım.
sabah pekmez,haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,kaşar peynir,1 dilim ekmek ile güzel bir kahvaltı. öğlen 1fincan cafe şekersiz ve 1 ad poğaça.akşam yemeği saat 5 de. 1 tabak çorba,1 tabak makarna. saat 6 da 1 saat yürüyüş bol tempolu.şimdide duştan sonra yeşil çayımı içtim.birazdan ütü yapacağım.aslında fena değil ne dersiniz.
yürüyüşe 6 da gittiğim için akşam yemeğimi eşimle beraber erken yiyorum. neyse hepinizi kocaman öpüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…