Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melisim ben çıkıyorum..iyi geceler canım..umarım bebeğin sabaha kadaruyur deliksiz alkisalkisalkis

canım mayısın 15 nasıl olacak ben bu haftayı saymıyorum geriye 2 hafta kalıyor elimden geleni yaparım ama ancak 76.800 olabilirim olsamda zor ama sen yinede yaz bu ay benim için zor olacak ama haziran 15 derse 72 olacam derim

tamam canım yazıyorum 2 kilo verirsin bence de. Bu hafta geçsin bi de neler yaptın falan 2. maddeyi hazırlarsın acelemiz yok.

ders çalışyorum sayfam açık olacak

iyi çalışmalar canım.

tamam önümüzdeki hafta ben unutursamda hatırlatırsan sevinirim gerçi sınav kötü geçerse depresyon halime dönerim ben hayatla bağlarım bi süre kopar ama bakalım

abooovv sınıfda kalmışıımmmm :mymeka:

nereus
Hedef : Mart => 64
Başlangıç Tarih : 28.11.2008
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 67
Şimdiki Kilo : 64,3
Verilen Kilo: 2,7
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 68
Sonuç : Sınıfta kaldı.

off kızlar misafirliğe gittim dayanamadım tatlı yedim kendimi çok kötü hissediyorumsenağlama

çok yorulduk bugün ablamla karşıya geçtik, kapalıçarşı falan, gelin takısını eksiklerini aldık. ayaklarım ağırıyor. Eve geldik annemler geldi torunlarını özlemişler.
canım benim az kaldı şunun şurasında.düğün ayın kaçındaydı unuttum valla.
ben akşam yemeğinde sebze yemeği ve salata yedim ama biraz fazla yedim galiba , aralarda çilek 3 tane büskivi yedim
üzülme hayatım. :teselli: hafif yemekler yemişsin karnın belkide çabuk acıkmıştır.sebze kolay sindiriliyor ya o yüzden.fakaaaaaat mide ne kadar çok şişerse onu küçültmeye çalışmak o kadar zor oluyor.sebze ve salata farketmiyor sanırım tamam hafif yemekler ama onları bile fazla yiyip mide şiştikçe her zaman abartılı yemekten kaçamıcaz herhalde. mideyi içinize çekince göbekte küçülüyor farkettiniz mi kızlar. :uhm:

off kızlar misafirliğe gittim dayanamadım tatlı yedim kendimi çok kötü hissediyorumsenağlama
umarım fazla yememişsindir. klava: ah bu misafirlikler.tam bir kilo tuzağı.sen uyma onlara hayatım. :1hug:

üzülme tatlışım.bu azimle bir dahaki sefere kesin geçersin. :teselli: :1hug:

bu arada meliscim illaki bilgin vardır ama hani yinede söyliyim istedim benim ufaklıkta geceleri dişi yüzünden zor uyurdu huysuzlanırdı.sonra bir jel tavsiye ettiler,onu kullandığımız zaman rahat uyuyordu.öğrenmek istersen yazarım.

güüüünaaaayyyydııııın caaaanlllaarım. gününüz güzel geçer inşallah. kızlar dün akşam saat 12 ye kadar ütü yaptım meğer ne çok çamaşır varmış ütülenecek.başka zaman olsa sürekli kıyafet arardım aralarında bilirdim ütülenecekleri,ne bileyim bu sefer abartmışım 2.5 saat ütü yaptım sıkıntıdan patladım.neyseki bugün rahatım şimdi ufaklık uyuyor o uyurken camlarımı silip,yemek yapayım diyorum.aman bitmiyor bu işler ya sinir olacam.şu sobalar bir kalksa gerçi az kaldı yaz geldi artık ama,hergün toz alıp sil süpür yapmaktan gına geldi yaaaww Çok üzgünüm çoook

jojelcim takımımıza misafir olarak katılabilirsin. Çok heveslisin çünkü. Beraber kilo verebiliriz. Her akşam ne yediğini yazarsın konuşuruz. Bi de kendini bize tanıt kaynaşalım, kilonu yaşını vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…