http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-takimlarinin-analiz-raporlari-8.html
kızlar analiz raporumuz var burada, melzeyitcim takımın en iyi kilo verenisin tebrikler.
şok şok şok geldim sayfayı açtım ve bu yazı tamda bu hafta kilo almazsan stersten diyecektimama bu hafta beni kilo alırsamda FFEDİN ZOR BİR HAFTA olacak canlarım yinede sevindim
melisim ben çıkıyorum..iyi geceler canım..umarım bebeğin sabaha kadaruyur deliksiz alkisalkisalkis
canım mayısın 15 nasıl olacak ben bu haftayı saymıyorum geriye 2 hafta kalıyor elimden geleni yaparım ama ancak 76.800 olabilirim olsamda zor ama sen yinede yaz bu ay benim için zor olacak ama haziran 15 derse 72 olacam derim
ders çalışyorum sayfam açık olacak
tamam önümüzdeki hafta ben unutursamda hatırlatırsan sevinirim gerçi sınav kötü geçerse depresyon halime dönerim ben hayatla bağlarım bi süre kopar ama bakalım
off kızlar misafirliğe gittim dayanamadım tatlı yedim kendimi çok kötü hissediyorumsenağlama
canım benim az kaldı şunun şurasında.düğün ayın kaçındaydı unuttum valla.çok yorulduk bugün ablamla karşıya geçtik, kapalıçarşı falan, gelin takısını eksiklerini aldık. ayaklarım ağırıyor. Eve geldik annemler geldi torunlarını özlemişler.
üzülme hayatım. :teselli: hafif yemekler yemişsin karnın belkide çabuk acıkmıştır.sebze kolay sindiriliyor ya o yüzden.fakaaaaaat mide ne kadar çok şişerse onu küçültmeye çalışmak o kadar zor oluyor.sebze ve salata farketmiyor sanırım tamam hafif yemekler ama onları bile fazla yiyip mide şiştikçe her zaman abartılı yemekten kaçamıcaz herhalde. mideyi içinize çekince göbekte küçülüyor farkettiniz mi kızlar. :uhm:ben akşam yemeğinde sebze yemeği ve salata yedim ama biraz fazla yedim galiba , aralarda çilek 3 tane büskivi yedim
umarım fazla yememişsindir.off kızlar misafirliğe gittim dayanamadım tatlı yedim kendimi çok kötü hissediyorumsenağlama
üzülme tatlışım.bu azimle bir dahaki sefere kesin geçersin. :teselli: :1hug:abooovv sınıfda kalmışıımmmm :mymeka:
nereus
Hedef : Mart => 64
Başlangıç Tarih : 28.11.2008
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 67
Şimdiki Kilo : 64,3
Verilen Kilo: 2,7
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 68
Sonuç : Sınıfta kaldı.
canım benim az kaldı şunun şurasında.düğün ayın kaçındaydı unuttum valla./QUOTE]
16 mayıs canım, ben de 15 mayısa 58 hedef koydum bakalım ulaşabilecekmiyim.
off kızlar misafirliğe gittim dayanamadım tatlı yedim kendimi çok kötü hissediyorumsenağlama
ben de yedim neyse cumartesiyi unutalım ben unuttum sen de unut, bir daha olmasın tamam mı tatlım. Ben de yapmayacağım patborim de kızdı zaten -tatlicadiarzu-
bu arada meliscim illaki bilgin vardır ama hani yinede söyliyim istedim benim ufaklıkta geceleri dişi yüzünden zor uyurdu huysuzlanırdı.sonra bir jel tavsiye ettiler,onu kullandığımız zaman rahat uyuyordu.öğrenmek istersen yazarım.
ben de kullanıyorum o jelden ama canım sanki faydası olmuyor, gaz mı acaba yine, kalorifer de burnunu kurutuyor, bu gece fena değildi. Anlamıyorum senağlama
güüüünaaaayyyydııııın caaaanlllaarım. gününüz güzel geçer inşallah. kızlar dün akşam saat 12 ye kadar ütü yaptım meğer ne çok çamaşır varmış ütülenecek.başka zaman olsa sürekli kıyafet arardım aralarında bilirdim ütülenecekleri,ne bileyim bu sefer abartmışım 2.5 saat ütü yaptım sıkıntıdan patladım.neyseki bugün rahatım şimdi ufaklık uyuyor o uyurken camlarımı silip,yemek yapayım diyorum.aman bitmiyor bu işler ya sinir olacam.şu sobalar bir kalksa gerçi az kaldı yaz geldi artık ama,hergün toz alıp sil süpür yapmaktan gına geldi yaaaww Çok üzgünüm çoook
ütü çok zor iş, ben o işi bakıcımıza pasladım :) kızım uyurken ütü yapıyor rahat ettim valla. Önceden de temizlikte yaptırırdım ama 2 haftaya kadar bana da illaki düşerdi yapardım. İş bitmez canım bi de nankör bugün yap 2 gün sonra yine aynı. Kolay gelsin şekercim.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?