Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bak ben seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım ben .. evlendim istediğim adamla ama herkesi kıra kıra yok saya saya .. onlar gene ynımda şimdi ..her zamanda yanımda olucaklarmışş bunu evlenince anladım ellere karışınca ..
şimdiki aklım olsa ailemi kırarmıydım hayııır bu işi güzellikle çözmeye çalışırdım gene evlenirdim eşimle ama herşey dahada güzel olabilirdi sıkıntı çekmeden olabilirdi ...
ailenle ne yaşadın bilmiyorum ama eminimki zamanla anlayışla hepsi çözülebilir ..
ailen neden erkek arkadaşını istemiyorki ..

birde bu konuyu olayların yatışınca ailende kendine yakın hissettiğin birine aç .. o konuşsun ailenle .. olaylar yatışınca ..
sakın ama sakın aileni arkana alma bence yaniii ..

Bana kalırsa hayır.
Sonuçta sadece 2miz olunca abest geliyor ama yine de ne olur belli olmaz.

Hoşgeldin Gözdecim.
İyiyim ben saol sen nasılsın ?

canım senin ailenden habersiz evleniceğin ben dahil herkesin gözünden kaçmış anlaşılan.... arkadaşlar söylenmesi gerekenleri fazlasıyla söylemişler... ben tekrar söylemiyim ama sadece değinilmemiş ekleyeceklerim var....
eşimin kuzenide bu şekilde evlendi kız istenmeden v.s kaçtılar...
önce kızın ailesine masraf yapmamak için anlaşmalı kaçırttı kızını dediler.... sonra bişiyler oldu heralde ondan kaçtılar dediler.... bunu söyleyenler en yakını kayınvalide v.s... kesinlikle her söz her laf geline gidiyor damada kimse çıkıpta bi laf söz etmiyor... bunun yanında sıkılıp bunaldığında ailen de olmuycak arkanda... belkide çok daha zor günler seni bekliycek bu şekilde.... bunları göze alabilecek misin???

Belki bu mantıklı olabilir.
Birisi konuşabilir benim yerime.
Yıllar öncesinden gelen istememe aslında, o zamanlar kimsenin olmasını istemiyorlardı, nasıl olduysa zamanla tamamen bir yargı oluştu bu şekilde.
Hiç bir şekilde olmaz diye düşünüyorlar.
Gizem o kadar durdu ki artık aklım.
Her şey olsun bitsin yoluna girsin istiyorum.
Ama nasıl bilmiyorum.
Annemle erkek arkadaşım arasında hiç hoş olmayan konuşmalar geçti.
Bunun üstüne erkek arkadaşım da konuşmaz ayrıca annemle.
Ama konuda tamamen haklı.
O sadece güzelce konuşmak için aramışken annemin demediği kalmadı.

Özlemcim çok doğru bir şey diye savunamıyorum farkındaysan kimseye de anlatmadım canım sizden başka.
Ama siz bari karşımda olmayın.
Şundan çok eminim böyle bir durumda herkesin ağzını kapatıp o resti de çeker.
Bunlardan çok eminim sadece.
Ama kendimi çok kötü hissediyorum şu an.:2::2:

kuzum karşında değiliz yanında olduğumuz için sana bunları anlatıyoruz... yarın daha çok üzülme diye... sen sadece düşün bunları acele adımlar atma... ne karar verirsen ver hakkında hayırlısı olsun cnm.... ama şunuda söylemessem içim rahat etmicek... son sözüm olsun bu seni uyaran başkada gık demicem söz... aranızdaki aşkın en güçlü anını şu an yaşıyorsunuz... evlendikten sonra iş biraz değişiyor... sevgi azalmıyor kesinlikle ama kavgalar anlaşmazıklar çok artıyor... bütün arkadaşlarıma söylediğim tek şey eğer onun hakkında kafanda ufacık soru işareti varsa sakın evlenme... evlenince katbekat artıcak çünkü....

zamanla herşey düzeliiir biraz sularına git .. sen ilk adımı at.. ama bakk gene diyorum ailen arkanda olmadan evlenme bugunu düşünme yarını düşünn ya ..
ne olursa olsun ne geçerse geçsin annenle erkek arkadaşının arası düzelebilir .. düzelmelide bence .. erkek arkadaşın küçüklüğünü bilip özür dilemeli damat yani sonuçta ...
ben eşime kaçmadım ailemle çok sorun yaşadım .. annemin eşi demediğini bırakmadı .. eşim küplere bindi ama ağzını açmadı .. çünkü yaptığımız davranışların dopru olmadığını biliyordu .. ve arada ben vardım en önemliside buydu sanırım ...
sonra noldu biliyormusun yeni evlendiğim zamanla annemlerle görüşmüyordum ve eşim en ufak bişide çok açık bi dille olmasa bile bunu hissettiriyordu ..

erkeğe kesinlikle koz verme
eşim her zaman önemlidir o olmazsa nefes bile alamam huzurlu bi biçimde ama ailem .. bunu evlendikten sonra anladım .. boşa hıır zıır çıkardığımı

katılıyorum erkek evlendikten sonra gösteriyor kendini ..

ŞÜphe yok içimde o yüzden belki bu güvenim.
Eminim onunlayken tabiki tartışmalar olacak ama mutlu olacağımı biliyorum.
Belki de söylemeliyim tekrar ama hayır dedikleri anda vazgeçmeyi veya beklemeyi düşünmüyorum.

Mümkün mü o kadar şeyden sonra tekrar düzelmeleri aralarının bilmiyorum.
Ben de yediremiyorum o söylediklerini.
Sustu zaten ama alttan al diyemem haklı çünkü tamamen.

Aile konusuna gelince en ufak bir şey deseler benim hakkımda biliyorum o da aynısını yapacak yine onun verdiği güven ama ne olursa olsun bazı şeyler tam olamaz bunu da biliyorum.

Yemek yerken bile seni düşündüm ya

Dedim bu kız, içini dökmüş bizde akıl veriyoruz...

Ama yAnındayız, kötülüğünü istemeyiz emin ol..

Bak herkes hemen hemen aynı şeyleri söylüyor.
Demekki, denenmiş bi tecrübe var ortada.. Bunları çöpe atma..

Okumuştum yazıyı daha önce Özlemcim çok da üzülmüştüm.
Böyle bir durum demiyorum, en ufak bir şiddet, yanımda olduğunu hissettirmeme veya bu tarz sorunlar olduğunda biliyorum ki onunla olmam.
İnanıyorum olmayacağına ama tutup da olursa düşünmem.
Ailem arkadamda olsun veya olmasın.
O an kendi ayaklarımın üstünde durabilirim.
Ben daha öncede evdeyken her şeyi bırakıp gidiyordum.
Biliyorum çünkü belki üzülürüm kırılırım ama güçlü olabilirim böyle bir durumda.

canım benimm bak sakın yanlış anlama bizi biz bunu sana hata yapma üzülme diye diyoruz .. evet bir yandan mutlu olucaksın gözün birşeyş görmücek ama bir müddet sonra o eksikliği hissediceksin .. iyice düşün ne zaman konuşmak istersen burdayz

inş herşey dilediğin gibi olur cnm... biz seni sevdiğimiz için böyle biraaz üsteledik bişiyleri... umarım kızmamışsındır... bu arda gelinlik giymesen bile uzun beyaz kuyruklu bi elbise mutlaka giy cnm... bide gelin çiçeği şart....

Oturdum ağlıyorum.
Bilmiyorum Melek bilmiyorum ve çok sıkıldım her şeyden artık.
Sorunlardan, olaylardan o kadar çok sıkıldım ki.
Ben daha öncede evdeki problemler sonrasında bir kaç parça bir şey alıp ben başımın çaresine bakarım diye çıkıyordum da bir şekilde ikna oldum o zaman ama buraya gelerek.
Yoksa o zamanda yapacaktım bazı şeyleri.
Ama kendimi kötü hissediyorum.

ailen seni çok güçlü yetiştirmiş cnm anlaşılan... ne bilsinler bi gün onlara karşı kullancağını... maşşallah ama herkes bu gücü gösteremez...

ailen seni çok güçlü yetiştirmiş cnm anlaşılan... ne bilsinler bi gün onlara karşı kullancağını... maşşallah ama herkes bu gücü gösteremez...

Ben 5 yaşımdan beri evde kendim kalıyorum Özlemcim.
Kreşe giderdim.
Bir gün eşyalarımı verin bırakacağım diye oradakilere nasıl söylediysem vermek zorunda kaldılar.
Eşyalarımı aldım geldim eve.
Bitti artık gitmeyeceğim dedim.
Onlarda hep derler kendine çok güveniyorsun iyi mi kötü mü bilmiyoruz diye.
Ama durum bu.

waaaauuuwww kreştekileri nasıl korkuttun kız.... larımı gösterdin onlara....

hadi konuyu dağıtayım masalcm...çok üstüne geldk yeter....
ben bugün pek bi suçluyum....:78:

Ya ne diyeyim, sen bilirsin...
Böyle bir durumda bende basıma caresine bakabilirim, o güven bendede var ama bi yerden sonra yetmiyor be güzelim...

waaaauuuwww kreştekileri nasıl korkuttun kız.... larımı gösterdin onlara....

Biliyorlarmış o zamandan inadımı o yüzden heralde vermişler.

hadi konuyu dağıtayım masalcm...çok üstüne geldk yeter....
ben bugün pek bi suçluyum....:78:

Ne yaptın bakalım ?

Ya ne diyeyim, sen bilirsin...
Böyle bir durumda bende basıma caresine bakabilirim, o güven bendede var ama bi yerden sonra yetmiyor be güzelim...

Melekcim ve Özlemcim ikinize beraber yazayım dedim.
Bu konuyu tekrar düşüneceğim.
Dediklerinizi her şeyi.
Olmayacakmış gibi düşünebiliriz yani şimdilik.
Teşekkür ederim ederim her şey için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…