güüüüüüüünaydın canlarımm artık akşam oldu gerçii ama neysenapıyorsunuz nassssınızzz iyimisinizzzzzz hilalim sen neden kötüsün ?
ben spora gidiyorum gelince görüşürükkkkkkkk bebeklerrmesajları da gelince sayıcam artık 7 8 ekimiiiiii
ben de bu arada sabah tartıda 62.1 cıktım ama acaba alttaki yaglar artık çözülmeye mi basladı cuma nasıl olur bilemiyorum bir umuttttttt sirkeli su içip duruyorum zaten sabahlarıı inş. giderler artıkın yaaaaaaaaaa
Ayy bilemedim ki.
Ama bence o gün ayy çabuk doydum bugün de :2:
Dukan konusunda ben yorum yapamıyorum hiç beğenmediğimden ama deneyebilirsin aslında.
Bir bak bakalım ne olacak.
En azından denemiş olursun.
Ama sırf iddia için söylüyorum yoksa hiç sağlıklı bulmuyorum.
Ya tüm gün olsa bende yapamam ama sadece bayrama kadar ve iftar var zaten...
Denicem yarın başlarım..Bugün doya doya sebze yiyim
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman diyelim.
Ya baktım ben, tamam belki çok etkili olmaz ama kilo verişim hızlandıracagını düşünüyorum.
5 gün sırf protein,sonrada 1+1 yani bi sebze+protein,diğer gün protein yapıcam.
Bayrama kadar böyle...
En azından rutin yaptıgım diyetten farklı bişi olacagı için,belki vucudum sasırır
Evet sürekli yapmak lazım ama,ben sürekli yapamam.
Bunuda sadece ifatr yediğim için denicem zaten...
Eger basarılı olursam,sonrada deneyebilirim...
Dukandaki tariflere bakıyorum da, iyice karnım acıktı ya...
Yarın ayın 10'u...
Bayram ayın 6 sında baslıyor... Önümde 25 gün var, su ilk 5 günü atlatsam cumaya kadar,gerisi Allah kerim
Hadi bakalım hayırlı olsun Dukan'ın.
Umarım güzel sonuçlar alırsın.
Atlatırsın atlatırsın.
Yeter ki iste.
5 günü de atlatırsın bütün kilolarını da atarsın.
Bana kalırsa hayır.
Sonuçta sadece 2miz olunca abest geliyor ama yine de ne olur belli olmaz.
Hoşgeldin Gözdecim.
İyiyim ben saol sen nasılsın ?
saol cnm moral verdin....canlarımmm bugünkü 4 saatlik alışverişten sonra üstünede 35 dk tempolu yürüyüşten sonraaa bacaklarııımmm ağrıyooooo işlerimi hallettim geçmişiii okudumm sırada yorum var :)
masalcım balım benim güzel arkadaşım evlilik konusunu ailene söylemicekmişsin! bazı arklarımız haber ver demiş ama ben katılmıyorum kabul edicek olsalar
başta kabul ederlerdi zaten ha bu kadar şey olduktan sonra izin verseler bile aman bişi demesinler aman şu şöle olmasın şu şöle olsun ...vs... sıkıntılar yaşicaksınız nolcak kenidinizi yıpratcaksınız.aileler bizim için her zaman doğru kararı veremiyo görmüyolar bazen ya da görmek istemiyolar bazende haklı olabiliyolar...sonuçta geri dönmek istediğinde ki allah korusun rabbim hiçbiriimizi o duruma getirmesin kendi ayaklarının üstünde durabileceğinden bence o konuda sıkıntı yok ...bazen dinlememek lazım aileleri ...abim beni üniv. kazandığımda göndermedi 4 saatlik uzaklıkta bi yer.ve aynı sınıftan sıkı arkadaşlarımdan laf yerindeyse bizim gruptan 2 kişi kazandıkorayı.... gidersen bi daha bu eve dönemezsin dedi ve ben senin kadar cesaretli olamadım gitmedim...herşeyde bi hayır vardır derlerya merak ediyorum hep bu işin neresinde hayır var diye şimdide kaybettiklerimi kazanmaya çalışıyorum işte oyüzden bazen dinlememek lazım tatlım gönül isterki aileler bilgin güzel herkesin razı olduğu bi nikah olsun.ama diğer türlüsü artık sana kalmış...kimseyi yıpratmaya gerek yok baban razı edilmicek fikirlerinden vazgeçmicek biriyse uğraşmaya gerek yok ....işte o yüzden o konuşma fikri kişinin ailesinden ailesine değişir .....hakkında hayırlısı olsun canım benim...inş en doğru kararı verirsinnn dualarım seninle
balım kaymağım sana gelince kız sen ne kaaaa güzelsinnn azcık fazlan varrr sadece eniştenin dediği gibi şişko falan değillllllllll hıh onaa
sanırım bölgesel seninde göbek ve kalça kısmında var ama çok güzelsin cnm biraz daha kilo verince daha güzell olursunnn hadi bakalımmm eniştemizi pişman edelimmm öylee dediğineeeeee
:
hayırlısı olsun cnm.... demekk artık editör bi arkadaşımız var....kızlar bugün ne oldu
ahahahahah ya simdi bir reklamcılık şirketi var ben bunlara bir kac gün önce basvurdum editörlük işte muhabirlik ilanı falan vardı ertsi gün cagırdılar bya bi kisiyle de görüşmüşler sonra bende bugun gittim ancak görüşmeye konustuk işte benim bu bölümü bitirmem daha önce fuar tecrübem olması birazda ingilizcem olunca adam ok dedi birde bulagristan göcmeniyim dedim nereli oldugumu sordu ordan zaten olur dedi onlar cok claısır falan dedi bana dediki önce biz 7 24 calısırız dedi yani tabi o kdr calısmıyoalrda deniyo işte beni sadece fuar zamanı cok yogun oluyorlarmıs onuda biliyorum daha önce calısıtgım firmalardan bende dedim hiç sorun değil ben simdide sabah 8 aksam 9 calısıyorum simdi burdan cıkıp ise gidicem ben aksam 6ya kadar calısıcam dedim adam sasırdı zaten sonra dedi sana yüksek maas verebilirim ama baslangıcta vermicem dedi önce bir seni görücez dedi ben sana dedi kariyer imkanı veriyorum dedi basın yayın reklam editörlük istedigin hersey bu firmada var dedi sana kalmıs kendini gelistirip göstermek dedi editör acıgım var acil olarak dedi ben de dedim ben bu bölümü severek okudum kendi alanımda biasiler yapmak istiyorum bir yerden baslamak istiyorum maası saati umrumda degil dedim çünkü firma cok iyi bir firma yurt dısından vs fuarlar düzenliyor yani işte yani anliyciginizzz adam gel basla dedi bu hafta degil önümüzdeki hafta orda işe başlıyorum inş.kurtuldum bu salak yerden ama korkuyorum yeniş iş yeni ortam farklı bir is umarım başarırım istedigim meslek ama yol param 2 ye katlandı ve maasım azaldı o nasıl olcek bilemiyorum ama bakalım isi ögrenene kadar idare edicem artıkk
Eline sağlık Melekcim
Nasılım nasılım ..
Bugün çok kötü hissediyorum.
Sen nasılsın iyi misin ?
Bir de Derya ne yaptı acaba ya ..:26:
kızlar bu sabah evden bi çıktım anam sel götürüyor ortalığı... mecbur geri girdim... ilk dersime geç kaldım... dersaneden sonrada dolaştk biraz eve gelince uyumuşum.... şimdi kalktım ama gece gündüz birbirine girdi....
kızlar bu sabah evden bi çıktım anam sel götürüyor ortalığı... mecbur geri girdim... ilk dersime geç kaldım... dersaneden sonrada dolaştk biraz eve gelince uyumuşum.... şimdi kalktım ama gece gündüz birbirine girdi....
Öyle aklım karışık sıkıldım Turtam o yüzden sanırım.
Ohh git hadi yap bakem sporunu güzel güzel.
Aman hazır inmeye başlamışken kaçamak yapmada iniş bu iniş olsun.
Durmasın artık.
Dukandaki tariflere bakıyorum da, iyice karnım acıktı ya...
Yarın ayın 10'u...
Bayram ayın 6 sında baslıyor... Önümde 25 gün var, su ilk 5 günü atlatsam cumaya kadar,gerisi Allah kerim
saol cnm moral verdin....
hayırlısı olsun cnm.... demekk artık editör bi arkadaşımız var....
bende deryayı çok merak ediyorum ya sırtım ağrıyor falan dedi kayboldu... :26: inş iyidir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?