Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güüüüüüüünaydın canlarımm artık akşam oldu gerçii ama neyse napıyorsunuz nassssınızzz iyimisinizzzzzz hilalim sen neden kötüsün ?

ben spora gidiyorum gelince görüşürükkkkkkkk bebeklerr mesajları da gelince sayıcam artık 7 8 ekimiiiiii

ben de bu arada sabah tartıda 62.1 cıktım ama acaba alttaki yaglar artık çözülmeye mi basladı cuma nasıl olur bilemiyorum bir umuttttttt sirkeli su içip duruyorum zaten sabahlarıı inş. giderler artıkın yaaaaaaaaaa

Öyle aklım karışık sıkıldım Turtam o yüzden sanırım.
Ohh git hadi yap bakem sporunu güzel güzel.

Aman hazır inmeye başlamışken kaçamak yapmada iniş bu iniş olsun.
Durmasın artık.

Ya tüm gün olsa bende yapamam ama sadece bayrama kadar ve iftar var zaten...
Denicem yarın başlarım..Bugün doya doya sebze yiyim

Hadi bakalım kolay gelsin o zaman diyelim.

Ya baktım ben, tamam belki çok etkili olmaz ama kilo verişim hızlandıracagını düşünüyorum.

5 gün sırf protein,sonrada 1+1 yani bi sebze+protein,diğer gün protein yapıcam.
Bayrama kadar böyle...

En azından rutin yaptıgım diyetten farklı bişi olacagı için,belki vucudum sasırır

Evet sürekli yapmak lazım ama,ben sürekli yapamam.
Bunuda sadece ifatr yediğim için denicem zaten...

Eger basarılı olursam,sonrada deneyebilirim...

Kesinn dukana başlıyorum...

Bayrama kadar denicem, güzel giderse yine devam edicem...

Dukandaki tariflere bakıyorum da, iyice karnım acıktı ya...

Yarın ayın 10'u...
Bayram ayın 6 sında baslıyor... Önümde 25 gün var, su ilk 5 günü atlatsam cumaya kadar,gerisi Allah kerim

Hadi bakalım hayırlı olsun Dukan'ın.
Umarım güzel sonuçlar alırsın.

Yarın ayın 10'u...
Bayram ayın 6 sında baslıyor... Önümde 25 gün var, su ilk 5 günü atlatsam cumaya kadar,gerisi Allah kerim

Atlatırsın atlatırsın.
Yeter ki iste.
5 günü de atlatırsın bütün kilolarını da atarsın.

Hadi bakalım hayırlı olsun Dukan'ın.
Umarım güzel sonuçlar alırsın.

Atlatırsın atlatırsın.
Yeter ki iste.
5 günü de atlatırsın bütün kilolarını da atarsın.

Ya ben baktım tariflere falan..
Benim için yemeğin lezzeti çok önemlidir gercekten
Öyle diyet yapıcam diye,ot gibi yemek yiyemem

Hepside hemen hemen benim cok sevdigim yiyecekler...

O yüzden bayrama kadar kesinlikle dukancıyım.
Yulaf kepeği sipariş etmicem ama splenda alabilirim belki..
Tatlı yapmak için...

Bayramda dikkat edip, bayramdan sonrada bi iki gün uygulayacagım.
Becerebilirsem devam ederim..
Sonuc olara 25 gün var önümde,az bi zaman degil..

Eşim bugün beni daha cok telaşlandırdı, 4 ayın kaldı deyince 6 lara bi insem gerisi kolay

Bana kalırsa hayır.
Sonuçta sadece 2miz olunca abest geliyor ama yine de ne olur belli olmaz.

Hoşgeldin Gözdecim.
İyiyim ben saol sen nasılsın ?

Saçmalama

Hayatın da bir kere yaşayacağın bir şey bu sen zaten çoğu şeyi eksik yaşayacaksın bundan da feragat etme,

Zaten herkes duygularıma tercüman olmuş benim söyleyemediğim ne varsa söylemişler,

Ama ailenle bu kadar aşılamayacak ne var anlayamıyorum ki tatlım ya neden istemiyorlar işi gücü var yani,

Hem de onun ailesine ne diyeceksiniz ilerde karşınıza çıkıp tadınızı kaçırmasın sonra bu konu iyi düşün nolur canım...

saol cnm moral verdin....
hayırlısı olsun cnm.... demekk artık editör bi arkadaşımız var....
Eline sağlık Melekcim

Nasılım nasılım ..
Bugün çok kötü hissediyorum.
Sen nasılsın iyi misin ?
Bir de Derya ne yaptı acaba ya ..:26:

bende deryayı çok merak ediyorum ya sırtım ağrıyor falan dedi kayboldu... :26: inş iyidir....

Merhaba kızlar nasılsınız ?

Dün gece 4 de uyudum, sabah 9 kalktım,

O saaten beri de dışardayım arkadaşımın nikahı, amcalar akrabalar derken baya dolaştım şimdi geldim,

kızlar bu sabah evden bi çıktım anam sel götürüyor ortalığı... mecbur geri girdim... ilk dersime geç kaldım... dersaneden sonrada dolaştk biraz eve gelince uyumuşum.... şimdi kalktım ama gece gündüz birbirine girdi....

Menüm:

İftar:

1 dilim kepekli ekmek
1 porsiyon yoğurtlu karnıbahar
0.5 porsiyon menemen
Az turşu
300 gr. kavun

1.5 lt. bitki çayı
2 lt. su

1 saat kemer
30 + 30 mekik...

Evet, hava cok yagmurluydu bugün...

Ay sorma burda da öyleydi aynen,

Sırılsıklam oldum nikaha gidene kadar ya...

Kızzzz balkaymakkkFıstık gibi hatunsun bie 5 kilo bile versen yeter göze batan bir kilon yok çünkü...

anladım canım zamana bırak bazı şeyleri dee ya düşündükçe bazen insan içinden çıkamıyor. ayy inş.. iniyodur gerçi bugun yedim biraz ama sporumuda yaptım :82:

Yarın ayın 10'u...

kasımın 6sımıııııııııı ayyyyyyyyyyyyyy zaman ne aka çabuk geciyorrrrr yaa kasımın dokuzuda benim dogum günüm yaslanıyorum uleen ama mübarek bir kızım bakın ne kaa mobarek gunde dogum gunum var hakkaten benim dogum gunlerim hep ya akdir gecesine yada bayrama seyrana denk geliyor son 3 senedir

saol cnm moral verdin....

hayırlısı olsun cnm.... demekk artık editör bi arkadaşımız var....

bende deryayı çok merak ediyorum ya sırtım ağrıyor falan dedi kayboldu... :26: inş iyidir....

saol canımm ayy inş. inş.. işi öğrenir kavrar zorluk vs cekmem de asansörle tırmanırım o katları

evet yaa bende camım açık yatıyorum kapatınca fenalık basıyor içimee gece yagmurla uyandım ama yagmurun sesiiiiii vs cok gozeelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…