Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benimmm ben 59 olmuştum biliyon ama h.sonu felaketten sonraa 59,9 çıktımmm ama bu sabah tartıldım 59,5 olmuşumm hedef olarakkk ise 58,7 olmayı hedefliyommmm zor ama yinede hedef koyunca iyi oluyo ah ne güzel eğer kaçamak yapasaydımmm rahatlıkla 58 olurdum ama ah kafam ahhh........
melisciğim açım çünkü dediğin gibi irademiz azaldı çünkü isteristemez kafamızın hep bi köşesinde diyet fikri var ve bizi kasıyooo bu düşünceee

canım ben de 60 olmuştum ya sabah60.3 tüm hafta sonunun etkisi yarın tamamen silinir ama 1 gün kalıyor yarın da bakalım ne olacak. En azından 200-300 gr. versek.
canım şok diyet yapmıyorum uzun sürüyor kilo vermemiz arada kaçamaklar tabi olacak, yoksa bu kadar uzun süre yapamayız. Üzülme sen de haftaya artık.

aaaa şekerim ben yanlış okumuşummm 15 mayısa kadar ki hedefimmmm 56 olmakkk (çokmu uçtummm) ama olsun 56 evet kesinblikleeee hedefim bu göreceksiniz başaracağımmmm:hooray:

yok canım sen çok azimlisin olursun bu gidişle.

nereuscum sen de problemlerini, aldığın kararları ve uygulayacağın yeni yöntemleri kısaca yazarsan onu da eklemem lazım. (zaten halihazırda yapmaya başladın, kilo vermeye başladın ya)

porlemlerim nee hareket etmiyorumm suyum 1.5 de kalıyor ve 3 öğün besleniyorum 6 öğün arada yapıyorum

artık 6 öğün beslenmeye dikkat ediyorum
suyumu 2 lt yapmaya çalışıyorum
akşamları sadece yoğurt yemeye çalışıyorum yada salata
ve bol hareket ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım

emirelcim evet bu deneme haftası kurallar gereği, şu an kontenjan açığımızdan fazla bekleyten var, paylaşım durumunuza göre takıma daimi üye olacaksınız.Cumaya belli olur.

sağol canım.Kesin başaracaksın.

melisim senin hedefin kaç ?
nereus şekeciğimm bence 63 sen hafya bile olursun ama melisin dediği gibi sabah kalakar kalkmaz vucut şiş oluyo şöle uyan lavaboya git ve 5-10 dk hareket et sonra tartıl en az 100-200 gram farkediyo bak göreceksin ben demedim ve gördümmm

ben 58 demiştim
sen 2 kilo eksik hedeflemişsin benden ama şu an 1 kilo eksiksin zaten fark attın bana. Aslında bu hafta fırsattı sana yetişebilirdim kötükedihüso ama ben de kaçırdım:1closedeyes:

ben 58 demiştim
sen 2 kilo eksik hedeflemişsin benden ama şu an 1 kilo eksiksin zaten fark attın bana. Aslında bu hafta fırsattı sana yetişebilirdim kötükedihüso ama ben de kaçırdım:1closedeyes:

ikimizin bünye aşağı yuakrı aynıı irademizde aynııı evet uzun süredir kaçamak yapmıyoduk bu haftaya kısmetmiş deemkki 56 benbim için büyük bir hedef 2 ,5 hafta gibi bi sürede 2,5 kilo vermem lazım yani 1 haftada 1,3 buda çok zor bişey değil çünkü geçen hafta 1,6 verebildim demekki istesem gene yapabilirimmmm sırnaşık şey

yok canım sen benden daha çok iradelisin ben senin 2 katı kadr süredir buradayım senden az verdim:tomato:
bence de yaparsın yine. Hedef koymak iyi oluyor ulaşmak için insan azim yapıyor.

inşallah canım ben pek yüksek uçmayayım dedim eğer böyle olursa 63 biraz zor olur :çok üzgünüm:
bir alıp bir verme oldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…