kıızz fark edilmezmii tabiki edilir şok olurlar aha böle kalırlar :1shok: :1shok:
ne oldu sana hastamısın kızım seenn ..:roflol: dicekler
bu gün 1dilim kepekli ekmek peynir domates yedim kahvaltıda bide yeşil çay şekersiz öğlen 5-6 kaşık sebze yemeği 1kaşık makarna ve yoğurt yedim[/Qyaşasın öğrendim alıntı yapmayı hihoyyyt
şişgo 55 olunca mezun mu olacaksın ayrıca tebrik ederim güzel kilo vermişsin kaç ayda verdin
ders çalışmak kilo verdiriyor mu :uhm: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydın arkadaşlar bugün tartıldım ve.78.2 yigördüm yaşasın ya çok mutluyumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::teytey::teytey:
şişlik vardır hayatım sıkma canını bu kadar.kilo değildir o. :teselli:benim moralim çok bozuk kızlar 65.1 kiloyum yaa valla nasıl iştir anlamıyorumm senağlama
al bendende o kadar,gün boyu sizi o kadar çok anıyorum ki. :1hug:canım kıyamam sana, özledik seni dosbacım.
Ben de birgün biiniz ile burada karşılaşmiyim hemen boşluk hissediyorm. Ne güzel birşey bu, hiç tanımadığımız yüzünü bile görmediğimiz insanlara bu derece bağlılık. :1hug:
sıkma canını hayatım oda olacak.bekliyoruz seni. alkisalkisalkisben de mutlu mesut gruba katıltım diyodum ğüzüldüm şimdi
a.s. mutlu yıllar .a.s.1 kilodan biraz fazla verdim inşaallah kabul edilirim, bu gün benim doğum günüm tam 31 oldum
bu gün 1dilim kepekli ekmek peynir domates yedim kahvaltıda bide yeşil çay şekersiz öğlen 5-6 kaşık sebze yemeği 1kaşık makarna ve yoğurt yedim[/Qyaşasın öğrendim alıntı yapmayı hihoyyyt
canım öğrendinde yanlız cümle sonundakinin dışından başlarsan yazmaya istediğin olacak.
canım ben 14 şubatta başladım 2,5-3 ay olmuş işte iadere eder işteee verdiğimmm kilo pek fazla sayılmazzz ben 55 kilo olunca mezun olmayı düşünüyordummm ama benim bir arkadaşımmm var çirozzz tam ve laf aramızda çok gıcıkkk hem benimle ve göbişimle dalga geçiyoo o diyoki 55 kilo bile bi kadın için çok fazla sırf onun için 55 hedefimdi şimdi ona inatt ve kızgınlıkta hedefimii
53' e indirdimmm bakalımmmm:sm_cool:
nin dışından başlarsan yazmaya istediğin olacak.
vay gıcık vay. :tomato: ona inat inşallah 53 olursun ah ne sevinirim. alkisalkisalkis
ah şişgocum ah ne zayıfı bende boy ne gezer kaydirigubbakcemile3 anama çekmişim 1,56 boy.ya aslında çok kilolu göstermiyorum ama balık etli oldum yani.bende hedef belirliyorum 15 mayısa kadar 54 olacağım inşallah.inanması güç ama.bu arada mens dönemimdeyim bende neden bu kadar çabuk acıkıyorum diyorum.
canım ben 14 şubatta başladım 2,5-3 ay olmuş işte iadere eder işteee verdiğimmm kilo pek fazla sayılmazzz ben 55 kilo olunca mezun olmayı düşünüyordummm ama benim bir arkadaşımmm var çirozzz tam ve laf aramızda çok gıcıkkk hem benimle ve göbişimle dalga geçiyoo o diyoki 55 kilo bile bi kadın için çok fazla sırf onun için 55 hedefimdi şimdi ona inatt ve kızgınlıkta hedefimii
53' e indirdimmm bakalımmmm:sm_cool:
ne gıcık kızmış oo inşallah 2 ayda 20 kilo alırr sırnaşık şey
sende ona dersiinnn mikrop karıı ( sinirlendim kusura bakma :roflol: )
ya babamda bana dedi seni 55 paklamaz demşti :çok üzgünüm:
acaba 50 mi yapsam hedefimi :uhm:
arkadaşlar bu gün kahvaltıda katmer yedim biraz öncede dondurma yedim kendimi çok kötü hissediyorum:1no2:
evet mikrop karı aynen ben ona tahammül edemiyom o 51 kilo inşallah 71 kilo olurr sonra KK üye olur onu kabul etmeyelim tamam aramızaaaa mikrop karııııııııııııııı:roflol: ay bu tabir tam ona göre çok tuttum
canım yaa seninle aynı boydayızzz 50 çok az olur be bebişim 53 falan olalım en iyisi ne dersinnnnnkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?