Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu gün 1dilim kepekli ekmek peynir domates yedim kahvaltıda bide yeşil çay şekersiz öğlen 5-6 kaşık sebze yemeği 1kaşık makarna ve yoğurt yedim

kıızz fark edilmezmii tabiki edilir şok olurlar aha böle kalırlar :1shok: :1shok:
ne oldu sana hastamısın kızım seenn ..:roflol: dicekler

:roflol: ay desene 55 olsam o zaman annem şok olurrr kesin çok da mutlu olurrrr eminimmm gerçi baam kesin kızar o zayıflarda npek hoşlanmıyooo ama olsun nasıl olsa 20 gün iziznde annenm bolca yemek yapar ben enaz 2 alıp dönerim tatilden çok dikakt etmem gerekir ozamannn:1shok:

şişgo 55 olunca mezun mu olacaksın ayrıca tebrik ederim güzel kilo vermişsin kaç ayda verdin

canım ben 14 şubatta başladım 2,5-3 ay olmuş işte iadere eder işteee verdiğimmm kilo pek fazla sayılmazzz ben 55 kilo olunca mezun olmayı düşünüyordummm ama benim bir arkadaşımmm var çirozzz tam ve laf aramızda çok gıcıkkk hem benimle ve göbişimle dalga geçiyoo o diyoki 55 kilo bile bi kadın için çok fazla sırf onun için 55 hedefimdi şimdi ona inatt ve kızgınlıkta hedefimii
53' e indirdimmm bakalımmmm:sm_cool:

ders çalışmak kilo verdiriyor mu :uhm: alkisalkisalkis
benim moralim çok bozuk kızlar 65.1 kiloyum yaa valla nasıl iştir anlamıyorumm senağlama
şişlik vardır hayatım sıkma canını bu kadar.kilo değildir o. :teselli:

al bendende o kadar,gün boyu sizi o kadar çok anıyorum ki. :1hug:

ben de mutlu mesut gruba katıltım diyodum ğüzüldüm şimdi
sıkma canını hayatım oda olacak.bekliyoruz seni. alkisalkisalkis

1 kilodan biraz fazla verdim inşaallah kabul edilirim, bu gün benim doğum günüm tam 31 oldum
a.s. mutlu yıllar .a.s.

vay gıcık vay. :tomato: ona inat inşallah 53 olursun ah ne sevinirim. alkisalkisalkis

ah şişgocum ah ne zayıfı bende boy ne gezer kaydirigubbakcemile3 anama çekmişim 1,56 boy.ya aslında çok kilolu göstermiyorum ama balık etli oldum yani.bende hedef belirliyorum 15 mayısa kadar 54 olacağım inşallah.inanması güç ama.bu arada mens dönemimdeyim bende neden bu kadar çabuk acıkıyorum diyorum.

olsun canım genede çok kısa sayılmazsınnn evet ikimizde biraz zor hedefler belirledik kendimiz için ama olsun ben inanıyom ba kgör isteyince olacak mens döneminde ayrıca ben çok iyi kilo veriyomm inşallah sendede aynısı olurrr ya ben garibim biraz herkes mens iken çok acıkır canı hep tatlı çeker ben ise hiç bişey istemez canım hele tatlı aslaaaa garip bi durum benimki eğer sen 54 olursan 15 mayısı bence mezun ol tatlım 54 den az hoş olmazzz:1hug:

ne gıcık kızmış oo inşallah 2 ayda 20 kilo alırr sırnaşık şey
sende ona dersiinnn mikrop karıı ( sinirlendim kusura bakma :roflol: )
ya babamda bana dedi seni 55 paklamaz demşti :çok üzgünüm:
acaba 50 mi yapsam hedefimi :uhm:

evet mikrop karı aynen ben ona tahammül edemiyom o 51 kilo inşallah 71 kilo olurr sonra KK üye olur onu kabul etmeyelim tamam aramızaaaa mikrop karııııııııııııııı:roflol: ay bu tabir tam ona göre çok tuttum
canım yaa seninle aynı boydayızzz 50 çok az olur be bebişim 53 falan olalım en iyisi ne dersinnnnnkaydirigubbakcemile

inşallah şişgocum inşallah veririrz kiloları.boyuma göre 52.5 olmam gerekiyor aslında ama ben evlenmeden önceki kilomu istiyorum,ne yapayım.gerçi 54 olsam onada şükredecemde inşallah olurum.

arkadaşlar bu gün kahvaltıda katmer yedim biraz öncede dondurma yedim kendimi çok kötü hissediyorum:1no2:

bencee cuk oturdu onaa gelmesinn çirozlar aramıza giremez 71 az kız 76 olsunn
5 kilo daha fazla vermek için uğraşsınnn mikropp karıı
kız ha 50 ha 53 ne fark eder ben çok çirkin olurmuşum arkidaşım söledii
kalçam erisin diye uğraşıyon sonra gözlerinin altı çöker dedii
bence sende yapmaa 55 iyi dinleme o salak karıyı ayy benim ağzımm bozuluy yavaş yavaşş :roflol: :roflol:

yav ne dondurması bee ben daha yemedim biliyonuzmuuu baada yazıkk veyla
koş kız hemennnn yada zıpla şimdikk müsaitseennn 1 saat yürü yazcaksın buraya yolarımm senii

biride bana böyle yapsın lütfeennnnn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…