Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyiyim melisim sen nasılsın.acıbiber ve nereus da gelmiş nasılsınız kızlar.

iyiyim canım ben de bugün çok yoğundum. Yoruldum. Arabasız gidiyorum, alacak verecek işlerim oluyor ablamın nikahına az kaldı biliyorsun her işe girerken gelirken eksik tamamlıyorum yok üzerindeki yerlerden.

En önemlisi o, aburcubur yeme su iç hem sütün olur hem de kilo verirsin canım.
Evde aburcubur bulundurma, alma yemeyi engellersin canım seni çok iyi anlıyorum, ben de öyleyim.-tatlicadiarzu-

bence devam et giymeye ben bayaa giymiştim hem de yaz olmasına rağmen, gece yatınca çıkarıyordum sadece çok toparladı.
Nivea body spor yaptım, kknın spor bölümünde var. Onu yaptıktan sonra hayatım değişti diyebilirim. Çok bozulmuştu vücudum selülitler, yağlar iğrençti 2-4 ay arası hiç diyet yapmadan o cdyi yaptım hergün kilom hiç değişmemesine rağmen bel, göbek ve kalçadan hepsinde ayrı ayrı 10ar cm. inceldim.

vay bu çok iyi bende başlıyayım hemen saolasın ya moral de oldu..

meliscim arabasız zor gelir şimdi bu koşuşturmada, o da tam zamanını buldu hani.neyse az kaldı heyecanda arttı dimi hadi hayırlısı artık.
acı biber korseni giy hayatım ihmal etme sakın.sporuda yaparsan melisin dediği gibi yoluna sokarsın vucüdunu.

canım işte doğum bir süreç 9 ayda vücud çok kötü oluyor ama düzeliyor hiç merak etme eski haline geliyor. 9 ayda aldığımı 9 ayda verdim, tüm kıyafetlerim oluyor. Şimdi daha aşağısını yani ideal kilomu hedefledim, kilolu hamile kalmıştım da. Bebeğin uyurken yap sporunu moral de olur, 40 dk. sürüyor.
Ama ben bi de yürüyüş yaptım, hergün 1 saat. Yürüme bandım var. Senin yoksa önümüz yaz bebeğini de puseti ile alıp çıkarsın.

evet çok heyecanlı gerçekten. Bide çok yoğun çalışıyor tüm işlerini ben ve annem yapıyoruz, kararları hep biz veriyoruz. Güzel yorgunluklar inşallah mutlu olur, önemli olan o tabi.

slm kızlar malum benim pc hala bozuk şimdi cepten girdim ama geçmişi okuyamadım.inanın kk ve sizlere çok bğlndm sizlerdn uzak kalamyrm beni bu ara idare edin hepnz optm

kizlar ben bugun alisverise gittim.. baya bi yurudum 2.5 saat kadar. Bugun cok su icemedim 1lt fln
Carsida cok guzel seyler gordum .. daha istedigim gibi olmuyo kiyafetler ... morelim bozuk bisekilde dondum tkrr eve .. sadece aksesuarlara rahatlikla bakabiliyorum.

Bugun yediklerimi paylasayim :

sabah _ 2 kuru ekmek peynir , recel
Oglen _ ekmek arasi tavuk salata
Aksam _ 1 dilim ekmek , 1/2 tabak pirasa yemegi

hepinize iyi gecelerr..

benim moralim çok bozuk kızlar 65.1 kiloyum yaa valla nasıl iştir anlamıyorumm senağlama

benim moralim çok bozuk kızlar 65.1 kiloyum yaa valla nasıl iştir anlamıyorumm senağlama

canım benim kıyamam üzülmee:bbo: ödem yapmışındır belki regl günün mü yaklaştı ? tuz kullanıosan tuzu bırak.. daaha fazla su içmeye çalış bitki çayları falann birz da sporu arttır değişim olucaktır:asigim:

günaydın şekerler nasılsınız dün yediklerimi yazayım
sabah kepekli sandiviç
öğlen yoğurt
ara elma
saat 16 da kahve
akşam salata+1 dilim közlenmiş patates
3 litre su
okadarcıkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…