iyiyim melisim sen nasılsın.acıbiber ve nereus da gelmiş nasılsınız kızlar.
evet meliscim haklısın ben zaten sıkı diyet yapamıyorum çok çabuk acıkıyorum benim için önemli olan abur cuburdan uzak kalmak. ben gurbette tek başımayım skıldıkça yiyiyorum. onu engellemek. söylediklerin çok moral oldu bana tavsiyelerini dinleyeceğim.ablamda bu grupta sizleri takip etmek hoşuma gitti.yani uzun müddet beni aranızda göreceksiniz
acıbiber korse giyiyormusun ben 20 günden sonra korse giydim şimdi hiç göbeğim yok, 2 aydan sonra da spora başladım. O kadar inceldim ki.
bence devam et giymeye ben bayaa giymiştim hem de yaz olmasına rağmen, gece yatınca çıkarıyordum sadece çok toparladı.
Nivea body spor yaptım, kknın spor bölümünde var. Onu yaptıktan sonra hayatım değişti diyebilirim. Çok bozulmuştu vücudum selülitler, yağlar iğrençti 2-4 ay arası hiç diyet yapmadan o cdyi yaptım hergün kilom hiç değişmemesine rağmen bel, göbek ve kalçadan hepsinde ayrı ayrı 10ar cm. inceldim.
meliscim arabasız zor gelir şimdi bu koşuşturmada, o da tam zamanını buldu hani.neyse az kaldı heyecanda arttı dimi hadi hayırlısı artık.
acı biber korseni giy hayatım ihmal etme sakın.sporuda yaparsan melisin dediği gibi yoluna sokarsın vucüdunu.
benim moralim çok bozuk kızlar 65.1 kiloyum yaa valla nasıl iştir anlamıyorumm senağlama
benim moralim çok bozuk kızlar 65.1 kiloyum yaa valla nasıl iştir anlamıyorumm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?