Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın şekerler nasılsınız dün yediklerimi yazayım
sabah kepekli sandiviç
öğlen yoğurt
ara elma
saat 16 da kahve
akşam salata+1 dilim közlenmiş patates
3 litre su
okadarcıkkkkkk

güzel geçmiş günün canım ,.9:))))))):lepi::teytey:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydın arkadaşlar bugün tartıldım ve.78.2 yigördüm yaşasın ya çok mutluyumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::teytey::teytey:

çok sevindim canım :) tebrik ederim:teytey: :CüvCüv:

ablacım tebrik ederim senii devamı gelir inşallah cumaya kadar :hooray: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

slm kızlar malum benim pc hala bozuk şimdi cepten girdim ama geçmişi okuyamadım.inanın kk ve sizlere çok bğlndm sizlerdn uzak kalamyrm beni bu ara idare edin hepnz optm

canım kıyamam sana, özledik seni dosbacım.
Ben de birgün biiniz ile burada karşılaşmiyim hemen boşluk hissediyorm. Ne güzel birşey bu, hiç tanımadığımız yüzünü bile görmediğimiz insanlara bu derece bağlılık. :1hug:

brosecum az yemişsin sorun yok ama ekmeği çok abartmıyormusun

benim moralim çok bozuk kızlar 65.1 kiloyum yaa valla nasıl iştir anlamıyorumm senağlama

canım sen şişiyorsun galiba sık sık. Çok mu tuzlu yiyorsun, su mu içmiyorsun. Yoksa yiyorsun da bize yazmıyormusun? Moralini bozla tatlişim.

günaydın şekerler nasılsınız dün yediklerimi yazayım
sabah kepekli sandiviç
öğlen yoğurt
ara elma
saat 16 da kahve
akşam salata+1 dilim közlenmiş patates
3 litre su
okadarcıkkkkkk

çok güzel, yarına kalmaz atarsın üzerinden h.sonunun etkisini. Yarın vermeye başlarsın yeniden bence canım.

yaşasın tebrikler. Eee canım hani dikkat etmiyordunkafamçokkarıştı

dün yediklerimi yazamadım, karbonhi,drat diyeti yaptım ama yanlış anlamışım tersini yapmışım yani yemeyeceğime sırf onları yemişim:1no2:
sabah: 1 açma (acilen işe yetişecektim, bir tek onu buldum, yolda yedim)
ara yok
öğlen: 1 tost
ara: 1/2 simit
akşam: 1 közlenmişl patlıcan, 1 közlenmiş patates, 1 dilim tavuk göğüs, salata

canım kalkınca ben çok şiş olurum, ıst.un havasından sonra yani 1 saat içinde kendime gelirim. Senin de öyle olabilir.

canım kalkınca ben çok şiş olurum, İst.un havasından sonra yani 1 saat içinde kendime gelirim. Senin de öyle olabilir.

bilmiyorum canım ama okadar olmaz diyorummm bakalım cumaya kadar aynı kalırsam kilo almış olurum ama 1 haftada hımini gırtlak yersen ancak okadar alırsınn (

ad, nereus, dosba, şişgo,brose, aryel mayıs 15e kadar hedeflediğiniz kiloları bana yazarsanız düzenlemem gerekiyor, analize eklenecek ya.
Bekliyorum.
Melzeyitcim sen de takımın en iyi kilo vereniydin ya birkaç cümle ile neler yaptığını özetlersen eklemem lazım, izinlisin ya bilgimiz eksik kalmasın.

nereuscum sen de problemlerini, aldığın kararları ve uygulayacağın yeni yöntemleri kısaca yazarsan onu da eklemem lazım. (zaten halihazırda yapmaya başladın, kilo vermeye başladın ya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…