günaydın şekerler nasılsınız dün yediklerimi yazayım
sabah kepekli sandiviç
öğlen yoğurt
ara elma
saat 16 da kahve
akşam salata+1 dilim közlenmiş patates
3 litre su
okadarcıkkkkkk
güzel geçmiş günün canım ,.9:))))))):lepi::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydın arkadaşlar bugün tartıldım ve.78.2 yigördüm yaşasın ya çok mutluyumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::teytey::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydın arkadaşlar bugün tartıldım ve.78.2 yigördüm yaşasın ya çok mutluyumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::teytey::teytey:
slm kızlar malum benim pc hala bozuk şimdi cepten girdim ama geçmişi okuyamadım.inanın kk ve sizlere çok bğlndm sizlerdn uzak kalamyrm beni bu ara idare edin hepnz optm
kizlar ben bugun alisverise gittim.. baya bi yurudum 2.5 saat kadar. Bugun cok su icemedim 1lt fln
Carsida cok guzel seyler gordum .. daha istedigim gibi olmuyo kiyafetler ... morelim bozuk bisekilde dondum tkrr eve .. sadece aksesuarlara rahatlikla bakabiliyorum.
Bugun yediklerimi paylasayim :
sabah _ 2 kuru ekmek peynir , recel
Oglen _ ekmek arasi tavuk salata
Aksam _ 1 dilim ekmek , 1/2 tabak pirasa yemegi
hepinize iyi gecelerr..
benim moralim çok bozuk kızlar 65.1 kiloyum yaa valla nasıl iştir anlamıyorumm senağlama
günaydın şekerler nasılsınız dün yediklerimi yazayım
sabah kepekli sandiviç
öğlen yoğurt
ara elma
saat 16 da kahve
akşam salata+1 dilim közlenmiş patates
3 litre su
okadarcıkkkkkk
canım kalkınca ben çok şiş olurum, İst.un havasından sonra yani 1 saat içinde kendime gelirim. Senin de öyle olabilir.
iyiyim şişgocum ne yapayım çalışıp duruyorum sen nasılsın?
iii canım iştee çalışıyommmm bendeeee açım resmennn senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?