1 kilodan biraz fazla verdim inşaallah kabul edilirim, bu gün benim doğum günüm tam 31 oldum
çok iyi gidiyor kilo bile verdim ama yazık olacak yarışmaya katılamıyom
tamam canım artık yarından itibaren 15 mayısa kadar saat 5den snra bişey yemicem
çok canım bişey isterse ne yapayım
1 kilodan biraz fazla verdim inşaallah kabul edilirim, bu gün benim doğum günüm tam 31 oldum
doğum günün kutlu ,mutlu olsun şeker..1 kilodan biraz fazla verdim inşaallah kabul edilirim, bu gün benim doğum günüm tam 31 oldum
kızlar ben yemek işimi halledeyim. Görüşürüz. Gelirim yine.
tamam canım artık yarından itibaren 15 mayısa kadar saat 5den snra bişey yemicem
çok canım bişey isterse ne yapayım
doğum günün kutlu ,mutlu olsun şeker..
ben geldim siz gidiyosunuz..olsun ben de geçmişe şöle bi göz attım..dedikoduları kaçırmadım
nereus:isyanlarda
şişgo :iddialı
emirel :31 yaşında
dosba:bilgisayarsız
melis:aç
patbori:çoooook açççç
doğum günün kutlu ,mutlu olsun şeker..
ben geldim siz gidiyosunuz..olsun ben de geçmişe şöle bi göz attım..dedikoduları kaçırmadım
nereus:isyanlarda
şişgo :iddialı
emirel :31 yaşında
dosba:bilgisayarsız
melis:aç
patbori:çoooook açççç
bak canım sana altarnetif olarak bişey diyeceğim ben çok yiyorum hem pratik hem kalorisi az teflon tavada yağ hiç koymaa yeşil biberi yıka ölece koy bide patatesi yıkaa güzelce kabuklarını soymadan büyük büyük dilimle ve tabaya dizzz ben genelde akşamları bir biber ve 2 dilim patates yiyom ölee tuzda koymuyom hem lezzetli oluyo hemde kalorisi çok azzz bidene bence seveceksinnnn akşamları hafif atlatmak için iyi bir yok yada
bir kase çorba içç:1hug:
nereus canım öğünün çok ideal olmuş fıstığım akşamıda hafif atlatırsan sabah 200 grm eksik çıkarsın emin ollllkaydirigubbakcemile5
bende senden eminim canım kesinlikle zayıflicaksınnn
sence 67 iken görmüştü 59 iken görse farkı anlarmııııı az değil 8 kiloooo
canımm ama benim bide mecburuiyetliğim varr temmuzda erzuruma gideceğimm bizimkiler beni en son 67 kilo iken gördüler ve annemlere diyorum ki 70 kilo oldum canım annemde çok üzülüyorrr ona süpriz yapcamm dahada incelmeliymmmm:lepi:
sence 67 iken görmüştü 59 iken görse farkı anlarmııııı az değil 8 kiloooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?