Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok iyi gidiyor kilo bile verdim ama yazık olacak yarışmaya katılamıyom

canım yaa niye böyle düşünüyorsun, paylaşımın iyi tabi takıma katılacaksın. Yazıp paylaşımda bulunmayanlar var bu her üyeye uygulanan bir prosedür sadece. Amaç azimli hevesli üyeleri toplamak, sen de öylesin. Hepinizin hedefi bir kilo vermek ve bunu başaracağız.

tamam canım artık yarından itibaren 15 mayısa kadar saat 5den snra bişey yemicem
çok canım bişey isterse ne yapayım

7ye kadar yiyebilirsin canım yoksa çok acıkırsın. 5te bitirirsen gözün döner sonra.

ne yedim ben
sabah 2 dilim k ekmek peynir bal
ara yok
öğle yumurtalı patates peynir domates salatalık

Son düzenleme:
1 kilodan biraz fazla verdim inşaallah kabul edilirim, bu gün benim doğum günüm tam 31 oldum
doğum günün kutlu ,mutlu olsun şeker..

kızlar ben yemek işimi halledeyim. Görüşürüz. Gelirim yine.

ben geldim siz gidiyosunuz..olsun ben de geçmişe şöle bi göz attım..dedikoduları kaçırmadım
nereus:isyanlarda
şişgo :iddialı
emirel :31 yaşında
dosba:bilgisayarsız
melis:aç
patbori:çoooook açççç

tamam canım artık yarından itibaren 15 mayısa kadar saat 5den snra bişey yemicem
çok canım bişey isterse ne yapayım

bak canım sana altarnetif olarak bişey diyeceğim ben çok yiyorum hem pratik hem kalorisi az teflon tavada yağ hiç koymaa yeşil biberi yıka ölece koy bide patatesi yıkaa güzelce kabuklarını soymadan büyük büyük dilimle ve tabaya dizzz ben genelde akşamları bir biber ve 2 dilim patates yiyom ölee tuzda koymuyom hem lezzetli oluyo hemde kalorisi çok azzz bidene bence seveceksinnnn akşamları hafif atlatmak için iyi bir yok yada
bir kase çorba içç:1hug:

hem iddalıyım üstelik bende çok açtım ama doyurdum karnımı öğlen 2 tavuk şiş+ çorba içitmmm

HEVET İSYANLARDAYIM BENN senağlama

tamam canım denicem hamarat kız maşallaahh herbişeyide biliyon alkisalkisalkis
ne yedim 2 salatalık 1 domates ve yağını süzdüğüm ton balık yedim ekmek yok kaydirigubbakcemile5

nereus canım öğünün çok ideal olmuş fıstığım akşamıda hafif atlatırsan sabah 200 grm eksik çıkarsın emin ollllkaydirigubbakcemile5

nereus canım öğünün çok ideal olmuş fıstığım akşamıda hafif atlatırsan sabah 200 grm eksik çıkarsın emin ollllkaydirigubbakcemile5

tamam bu akşam sadece yoğurt olceekkkk son 15 gün boyunca hergün böyle olucaak
ve 62 ye kadar düşcem

elbette başarırsın baksan ben 15 mayısa kendime 56 hedefini koydumm zor olacak ama biraz hızlanmak gereekkkk yaz geldi ben aynı kaplumbağa gibiyim olmaz kiiii böleeeeeeeee

bende senden eminim canım kesinlikle zayıflicaksınnn

canımm ama benim bide mecburuiyetliğim varr temmuzda erzuruma gideceğimm bizimkiler beni en son 67 kilo iken gördüler ve annemlere diyorum ki 70 kilo oldum canım annemde çok üzülüyorrr ona süpriz yapcamm dahada incelmeliymmmm:lepi:

sence 67 iken görmüştü 59 iken görse farkı anlarmııııı az değil 8 kiloooo

kıızz fark edilmezmii tabiki edilir şok olurlar aha böle kalırlar :1shok: :1shok:
ne oldu sana hastamısın kızım seenn ..:roflol: dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…