tamam kızma hemen gidiyorum hihoyyyteee hissetmelisin bencede kalk hemen koş zıpla bol su iç ver bakayımmm o aldığın kalorileri gerirrrrklava:
eee hissetmelisin bencede kalk hemen koş zıpla bol su iç ver bakayımmm o aldığın kalorileri gerirrrrklava:
vallahi dikkat etmiyorum yani 6 ögün yiyorum ama eskisi gibi değil ama bi kaçgün önce şunu öğrendim beyni yormak çalıştırmak insanı zayıflatıyormuş galiba bukadar çok ders çalışınca zayıfladımdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden[/QUOTE]yaşasın tebrikler. Eee canım hani dikkat etmiyordunkafamçokkarıştı
hala her geceyarısı her kimsesizlik saatinde başım göğsünü arıyor. yalnızlığımın adı oldu seslenişim.hala elini tutmadan geçemiyorum karşıdan karşıya
sabahları kahvaltı etmeden gidiyorum okula. yüzümü yıkamayı unutuyorum.sigarayı bırakamadım,başımın bir tarafı hala dumanlı.
bulanık bakıyorum dünyaya,hiç bir imgeyi netleştiremiyorum onayın olmadan.yanılıyorum çoğunlukla...
ama insanlara güvenmemeyi öğrendim bugünlerde.
güvenmeyi özlüyorum.
sesinin ninnilemediği hiç bir uyku tatlı rüyalar getirmiyor getirmiyor yastığıma.kabuslar görüyorum.gök gürültüsünden korkuyorum hala.
sarılacak kimse bulamıyorum.kurduğun her öğütcümlesi kulağımda "ne kadar da haklıymış"ı çok sık kullanır oldum.
bir sürü yalan söyledim kendime.artık sana hiç yalan söyleyemiyorum.ben büyüdükçe sen daha da çok annem oluyorsun.ben de anne olmak istiyorum.şimdiden birkaç kırışık birikti gözkenarlarımda.
sızlayan öyle çok yeri var ki yüreğimin...her yıkıldığımda ayağa kalkıyorum.
uzaklardan uzanıyor ne de olsa ellerin hala.
kirleniyorum...kirletiyorum hatta...
zamanım kalmamış gibi hissettiğim bile oluyor.kızgınlıklarını arıyorum.sen kızmadan işlediğim hiçbir suçun tadı çıkmıyor.pek çok yeni cezayla tanıştım.hiç biri faydalı olmuyor.yaramazlıklarım affedilmeyi beklemiyor artık.kendi kendimi yargılıyorum.susuyorum.sustuğumda bile kendi sesimden çığlıklar bırakmıyor peşimi.
oysa hala koynunda başım,anne ben hala bebek kokuyorum...
kendinin hala bebek koktuğunu düşünen varmı ben halen bebek kokuyorum
anım çok kilo verdin sen ya...giysileri ne yaptın..daraltmaya başladın mı?:roflol: ay desene 55 olsam o zaman annem şok olurrr kesin çok da mutlu olurrrr eminimmm gerçi baam kesin kızar o zayıflarda npek hoşlanmıyooo ama olsun nasıl olsa 20 gün iziznde annenm bolca yemek yapar ben enaz 2 alıp dönerim tatilden çok dikakt etmem gerekir ozamannn:1shok:
ah şişgocum ah ne zayıfı bende boy ne gezer kaydirigubbakcemile3 anama çekmişim 1,56 boy.ya aslında çok kilolu göstermiyorum ama balık etli oldum yani.bende hedef belirliyorum 15 mayısa kadar 54 olacağım inşallah.inanması güç ama.bu arada mens dönemimdeyim bende neden bu kadar çabuk acıkıyorum diyorum.
hala her geceyarısı her kimsesizlik saatinde başım göğsünü arıyor. yalnızlığımın adı oldu seslenişim.hala elini tutmadan geçemiyorum karşıdan karşıya
sabahları kahvaltı etmeden gidiyorum okula. yüzümü yıkamayı unutuyorum.sigarayı bırakamadım,başımın bir tarafı hala dumanlı.
bulanık bakıyorum dünyaya,hiç bir imgeyi netleştiremiyorum onayın olmadan.yanılıyorum çoğunlukla...
ama insanlara güvenmemeyi öğrendim bugünlerde.
güvenmeyi özlüyorum.
sesinin ninnilemediği hiç bir uyku tatlı rüyalar getirmiyor getirmiyor yastığıma.kabuslar görüyorum.gök gürültüsünden korkuyorum hala.
sarılacak kimse bulamıyorum.kurduğun her öğütcümlesi kulağımda "ne kadar da haklıymış"ı çok sık kullanır oldum.
bir sürü yalan söyledim kendime.artık sana hiç yalan söyleyemiyorum.ben büyüdükçe sen daha da çok annem oluyorsun.ben de anne olmak istiyorum.şimdiden birkaç kırışık birikti gözkenarlarımda.
sızlayan öyle çok yeri var ki yüreğimin...her yıkıldığımda ayağa kalkıyorum.
uzaklardan uzanıyor ne de olsa ellerin hala.
kirleniyorum...kirletiyorum hatta...
zamanım kalmamış gibi hissettiğim bile oluyor.kızgınlıklarını arıyorum.sen kızmadan işlediğim hiçbir suçun tadı çıkmıyor.pek çok yeni cezayla tanıştım.hiç biri faydalı olmuyor.yaramazlıklarım affedilmeyi beklemiyor artık.kendi kendimi yargılıyorum.susuyorum.sustuğumda bile kendi sesimden çığlıklar bırakmıyor peşimi.
oysa hala koynunda başım,anne ben hala bebek kokuyorum...
kendinin hala bebek koktuğunu düşünen varmı ben halen bebek kokuyorum
selam kızlar gelelim bugün ki menume :)
sabah
mercimek çorbası (yağsız tuzsuz) biraz peynir
1 dilim kepek ekmeği
ara
10 yeşil erik
öğle
haşlanmış mantar
salata
ara
1 portakal
aksam
haşlanmış biraz tavuk
salata
ayran
bugün parkta 1 buçuk saat yürüdüm
3 litre su içtim
bugünüm de kazasız belasız geçiyor:)))))))
inşallah 66 yıda görürüm :)
canım yaa işlerin çok yoğun bee..allah sabır versin..emirel canim bugün dogum günü galiba kutlu olsun allahim dah nice mutlu huzurlu saglikli ve zayif gunler göstersin nasilsiniz kizlar bakalim ben iyiym ama cok yorgunum az önce isten geldim yine gidecem bi düzene girmedi isler
canımm ama benim bide mecburuiyetliğim varr temmuzda erzuruma gideceğimm bizimkiler beni en son 67 kilo iken gördüler ve annemlere diyorum ki 70 kilo oldum canım annemde çok üzülüyorrr ona süpriz yapcamm dahada incelmeliymmmm:lepi:
yine de olmuyor ya aman ne yapayım zamanla öğrenirim inşaallah
arkadaşlar bu gün kahvaltıda katmer yedim biraz öncede dondurma yedim kendimi çok kötü hissediyorum:1no2:
vallahi dikkat etmiyorum yani 6 ögün yiyorum ama eskisi gibi değil ama bi kaçgün önce şunu öğrendim beyni yormak çalıştırmak insanı zayıflatıyormuş galiba bukadar çok ders çalışınca zayıfladımdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
emirel doğmu günün kutlu olsun
o adcığım vede işşgocuğum nabersiniz vallahi kafamı yeni kaldırdım bi bakayım dedim kimler var şu sınav bitsede bi tatil yapsam ne güzel olur bu arada sınavı kazanırsam eşimden yüzük istedim bana beğendim yüzüğü aldedim adam bıktı artık ya nezaman önemlibişey olsa karşılığında hemen bişeyler istiyorum bi gün evden atacak beni
ben 7 oılmadan yemeğimi yiyim, eşim hazırladı. Görüşürüz.
afiyet olsun canım :CüvCüv:
akşam biraz kaçırdım kızlar
tavuklu patates yemeği
yoğurt ve 3 dilim ekmek.mutsuzum çünkü irademe hakim olamadım
mutluyum çünkü yemesem de kilo vermiyorum zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merhabalar kızlar
akşam küçük 1 kase çorba
1 kaşık süzme yoğurt
1 salatalıkk şimdi yeşil çayımı içiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?