Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaşasın tebrikler. Eee canım hani dikkat etmiyordunkafamçokkarıştı[/QUOTE]
vallahi dikkat etmiyorum yani 6 ögün yiyorum ama eskisi gibi değil ama bi kaçgün önce şunu öğrendim beyni yormak çalıştırmak insanı zayıflatıyormuş galiba bukadar çok ders çalışınca zayıfladımdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

emirel doğmu günün kutlu olsun

o adcığım vede işşgocuğum nabersiniz vallahi kafamı yeni kaldırdım bi bakayım dedim kimler var şu sınav bitsede bi tatil yapsam ne güzel olur bu arada sınavı kazanırsam eşimden yüzük istedim bana beğendim yüzüğü aldedim adam bıktı artık ya nezaman önemlibişey olsa karşılığında hemen bişeyler istiyorum bi gün evden atacak beni

yaşasın tebrikler. Eee canım hani dikkat etmiyordunkafamçokkarıştı
vallahi dikkat etmiyorum yani 6 ögün yiyorum ama eskisi gibi değil ama bi kaçgün önce şunu öğrendim beyni yormak çalıştırmak insanı zayıflatıyormuş galiba bukadar çok ders çalışınca zayıfladımdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden[/QUOTE]

ablacım 70 li kilolarıda görcez hep beraber çok yorma ama kendiniii
benimde bildiğim kafandan diyeti dildiğin zaman veriyon bu hafta takttım yine bişey olmuyor

hala her geceyarısı her kimsesizlik saatinde başım göğsünü arıyor. yalnızlığımın adı oldu seslenişim.hala elini tutmadan geçemiyorum karşıdan karşıya
sabahları kahvaltı etmeden gidiyorum okula. yüzümü yıkamayı unutuyorum.sigarayı bırakamadım,başımın bir tarafı hala dumanlı.
bulanık bakıyorum dünyaya,hiç bir imgeyi netleştiremiyorum onayın olmadan.yanılıyorum çoğunlukla...
ama insanlara güvenmemeyi öğrendim bugünlerde.
güvenmeyi özlüyorum.
sesinin ninnilemediği hiç bir uyku tatlı rüyalar getirmiyor getirmiyor yastığıma.kabuslar görüyorum.gök gürültüsünden korkuyorum hala.
sarılacak kimse bulamıyorum.kurduğun her öğütcümlesi kulağımda "ne kadar da haklıymış"ı çok sık kullanır oldum.
bir sürü yalan söyledim kendime.artık sana hiç yalan söyleyemiyorum.ben büyüdükçe sen daha da çok annem oluyorsun.ben de anne olmak istiyorum.şimdiden birkaç kırışık birikti gözkenarlarımda.
sızlayan öyle çok yeri var ki yüreğimin...her yıkıldığımda ayağa kalkıyorum.
uzaklardan uzanıyor ne de olsa ellerin hala.
kirleniyorum...kirletiyorum hatta...
zamanım kalmamış gibi hissettiğim bile oluyor.kızgınlıklarını arıyorum.sen kızmadan işlediğim hiçbir suçun tadı çıkmıyor.pek çok yeni cezayla tanıştım.hiç biri faydalı olmuyor.yaramazlıklarım affedilmeyi beklemiyor artık.kendi kendimi yargılıyorum.susuyorum.sustuğumda bile kendi sesimden çığlıklar bırakmıyor peşimi.
oysa hala koynunda başım,anne ben hala bebek kokuyorum...

kendinin hala bebek koktuğunu düşünen varmı ben halen bebek kokuyorum

çok beğendim canım yaa eline sağlıkkkk:1hug:

anım çok kilo verdin sen ya...giysileri ne yaptın..daraltmaya başladın mı?

adcım anım ikimiz de 3 kilo vermeyi hedeflemişizinşallah verebiliriz şeker..ama ben artık grm grm veriyorum yaaa

canım yaaa..annemi öslediiiiiimmm..melzeyit sen mi yazıyorsun canım bunları..çok derin sözler bunlarrr

şimdilik çıkıyorum kızlar birazdan eşim gelecek yemek faslı var.az öncede oğlum uyanır uyanmaz heryere kustu.onunla uğraştım neyse şimdi iyi sanırım mideyi üşüttü.saat 5.30-6 gibide yürüyüşe gidecem inşallah.herkesi öptüm.

selam kızlar gelelim bugün ki menume :)

sabah

mercimek çorbası (yağsız tuzsuz) biraz peynir

1 dilim kepek ekmeği

ara

10 yeşil erik

öğle

haşlanmış mantar

salata

ara

1 portakal

aksam

haşlanmış biraz tavuk

salata

ayran

bugün parkta 1 buçuk saat yürüdüm

3 litre su içtim

bugünüm de kazasız belasız geçiyor :)))))))

inşallah 66 yıda görürüm :)

oh ohhh süper bir menü..hem de spor yapmışsınn..valla hızlı vereksin ojecim kiloları sen

emirel canim bugün dogum günü galiba kutlu olsun allahim dah nice mutlu huzurlu saglikli ve zayif gunler göstersin nasilsiniz kizlar bakalim ben iyiym ama cok yorgunum az önce isten geldim yine gidecem bi düzene girmedi isler

emirel canim bugün dogum günü galiba kutlu olsun allahim dah nice mutlu huzurlu saglikli ve zayif gunler göstersin nasilsiniz kizlar bakalim ben iyiym ama cok yorgunum az önce isten geldim yine gidecem bi düzene girmedi isler
canım yaa işlerin çok yoğun bee..allah sabır versin..

bende mayısta erzuruma gideceğim sempozyum var. annene güzel sürpriz olur seni mezun edelim git, annem yedirsin sonra tekrar takıma katıl :dance:

yine de olmuyor ya aman ne yapayım zamanla öğrenirim inşaallah

canım quotenin içine dokunma bittikten sonra yaz olur.

adcım sen de çok azimlisin 1 kilo veriyordun her hafta, bireyselde derecelerin var, unutmadık yani. 54 olursun 15 mayısa eğer istersen.

arkadaşlar bu gün kahvaltıda katmer yedim biraz öncede dondurma yedim kendimi çok kötü hissediyorum:1no2:

-tatlicadiarzu- kötü olmuş

sana sınav geçtikten sonra yeni sınav icad edilim, hepimize de. Gerçi ben sürekli ders çalışıyorum, bir şey olmuyor

iste canım hakkındır.

jojelcim güzel beslenmişsin.

karamanlım iyi çalışmalar.

akşam biraz kaçırdım kızlar
tavuklu patates yemeği
yoğurt ve 3 dilim ekmek.mutsuzum çünkü irademe hakim olamadım
mutluyum çünkü yemesem de kilo vermiyorum zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhabalar kızlar
akşam küçük 1 kase çorba
1 kaşık süzme yoğurt
1 salatalıkk şimdi yeşil çayımı içiyorumm

afiyet olsun canım :CüvCüv:

teşekkür ederim :1hug:

akşam biraz kaçırdım kızlar
tavuklu patates yemeği
yoğurt ve 3 dilim ekmek.mutsuzum çünkü irademe hakim olamadım
mutluyum çünkü yemesem de kilo vermiyorum zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

3 dilim ekmek fazla, koş koş erit onlarıkaydirigubbakcemile

merhabalar kızlar
akşam küçük 1 kase çorba
1 kaşık süzme yoğurt
1 salatalıkk şimdi yeşil çayımı içiyorumm

afferim sanaa.s.

ben de yazayım.
sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir, 1 yumurta beyazı
ara: biraz kuru üzüm
öğlen: 3 köfte, 1 kaşık makarna, salata
ara: 1 adet beypazarı kurusu, 1 kurabiye
akşam: 1 kaşık hindi sote, salata

şimdi yeşil çayımı içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…