Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar sizleri çok özldm yine cepten bglndm bu yuzdn geçmsi okuyamadm yarn veya perşmb laptopıma kavuşcgm ins. Diyet fena dgl ama kiloh veremdmverdmdm

slm kızlar sizleri çok özldm yine cepten bglndm bu yuzdn geçmsi okuyamadm yarn veya perşmb laptopıma kavuşcgm ins. Diyet fena dgl ama kiloh veremdmverdmdm

selam hatunlar gün içerisinde diyet yapamadım ama akşam hiç birşey yemedim...akşam spora gittim... yürüşüyte yaptım moralim düzeldi...

6 kişi var ama herkes geçmişi okuyor, hoşgeldiniz kızlar.
kaymaklım seni görüyorum aşağıda, nasılsın durumlar nasıl? Var mı güzel haberler?

selam hatunlar gün içerisinde diyet yapamadım ama akşam hiç birşey yemedim...akşam spora gittim... yürüşüyte yaptım moralim düzeldi...

iyi canım telafi etmişsin. Ama bi de şöyle düşün, eğer kaçamak yapmasaydın kilo verebilirdin ama şu an sadece yediklerini telafi ettin.

merhaba kizlar nasilsinz ben malesef geri dondum tup bebek yine olmadi onun haricinde bi suru sey yasadim bosverin artik yeni bi sayfa aciyorum zayiflamaya baslicam acilen sporada yazildim umarim benim yerime kimseyi almamistirsiniz sizleri cooook optum kendinize iyi bakin optum

canım günün güzel ve dengeli geçmiş:CüvCüv:

hoşgeldin kaymaklım, süzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez istediğine ulaşacaksındır.
Senden uzun süre haber alamayınca malesef yerine birilerini aldık. Nisan başı haber verirrim demiştin.
Sana buradan ve özelden mesajlar yazdım, cevap alamadım.

akşam biraz kaçırdım kızlar
tavuklu patates yemeği
yoğurt ve 3 dilim ekmek.mutsuzum çünkü irademe hakim olamadım
mutluyum çünkü yemesem de kilo vermiyorum zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım buna kaçırdım denilmez :) abartma yeme şeklimizi yaşam biçimi haline getirmemiz lazım ilerde tekrar kilo almamak için onun için bu kadarcık şeyler içinde canını sıkma :):CüvCüv:

6 kişi var ama herkes geçmişi okuyor, hoşgeldiniz kızlar.
kaymaklım seni görüyorum aşağıda, nasılsın durumlar nasıl? Var mı güzel haberler?

merhaba canim valla hic guzel haber filan yok 2 haftadir kendime gelemiyodum valla resmen cokmustum ama ayaga kalkma karari aldim ve bana guc veren yere geldim burdayim iste boyle malesef bide bunun uzerine 74 oldum malesef:1no2: eger sonunda hamile olsaydim onemli degildi ama hamilede degilim:a015: umarim araniza alirsiniz beni..... bu arada sen nasilsin canim zayiflaya bildinmi umrim hersey yolundadir optum canim

bi kurabiye kaçamak oldu ama akşam iyi gitti. Bakalım ne olacak. 59lu kiloları görmek istiyorum bu hafta.

kurabiyecikten birşey olmaz aksam ı güzel geçirmişin 59 u bugün-yarın görürsün artık :) 50 li rakamlar güzel bir duygu olsa gerek inşallah bende görürüm en yakın zaman da :)

59 u görünce daha çok motive gelir sevindirik olursun :)

:CüvCüv:

merhabalar kızlar
akşam küçük 1 kase çorba
1 kaşık süzme yoğurt
1 salatalıkk şimdi yeşil çayımı içiyorumm

canım nasılsın inşlh iyisindri sabah moralin bozuktu biraz.... sık sık tartılma derim... motive eksikliği olur gerçekten canım benim aksam çok hafif geçmiş :):CüvCüv:

canımm hayırlısı olur inşallah
kısa zamanda olur bebişiniz
inşallah güzel şeyler yaşamışsındr canımm Şeniz

canım nasılsın inşlh iyisindri sabah moralin bozuktu biraz.... sık sık tartılma derim... motive eksikliği olur gerçekten canım benim aksam çok hafif geçmiş :):CüvCüv:

hala kafam bozukk sinir oluyorumm 1 hafta böyle olmaz diiyip duruyorum
15 mayısa kadar herşey istediğim gibi olcak ama inat ettimm Çok üzgünüm çoook
sen nasılsın balımm :1hug:

canını sıkma canım, hayırlısı olsun. Bir tane var kızın, onun için şükret, olacaktır zamanı gelince.
Canım şu an kontenjan dolu ama yine eskisi gibi bize yazabilirsin. Beraber kilo veririrz.
Ben de ne yapayım verdim biraz yavaş ama kararlı adımlarla gidiyorum hedefe, tam 60 oldum. 5 kilom kaldı.

malesef canim hic guzel seyler yasayamadim tup bebek yapma olayi yuzunden nerdeyse sagligimdan oluyodum igneler bobreklerime baski yapti asiri agrilar cektim hayatta astim olmamis olan ben kac defa astim krizi yuzunden hastaneye kaldirildim ama napalim hayirlisi buymus simdide acilen aldigim kilolari vermem lazim sen nasilsin?

sinirini bozma hiç canım sabret ödülünü alıcaksındır.

bende sanırım grip oluyorum boğazım yanıyor acayip domuz gribi falan olmıyım kızzzdelikafadulden delikafadulden delikafadulden kafamçokkarıştı :dance:

ay inşallah. bıktım 60'lardan geçen hafta 100 gr eksik yani 59.9 u görmnek için baskül üzerinde amuda kalkmadığım kaldı ama olmadı. Hem de nasıl sevindirik olurum.
Sen de göreceksin canım merak etme. Ben 67dim.

olacak olacak, olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…