slm kızlar sizleri çok özldm yine cepten bglndm bu yuzdn geçmsi okuyamadm yarn veya perşmb laptopıma kavuşcgm ins. Diyet fena dgl ama kiloh veremdmverdmdm
selam hatunlar gün içerisinde diyet yapamadım ama akşam hiç birşey yemedim...akşam spora gittim... yürüşüyte yaptım moralim düzeldi...
ben de yazayım.
sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir, 1 yumurta beyazı
ara: biraz kuru üzüm
öğlen: 3 köfte, 1 kaşık makarna, salata
ara: 1 adet beypazarı kurusu, 1 kurabiye
akşam: 1 kaşık hindi sote, salata
şimdi yeşil çayımı içiyorum.
canım günün güzel ve dengeli geçmiş:CüvCüv:
akşam biraz kaçırdım kızlar
tavuklu patates yemeği
yoğurt ve 3 dilim ekmek.mutsuzum çünkü irademe hakim olamadım
mutluyum çünkü yemesem de kilo vermiyorum zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
6 kişi var ama herkes geçmişi okuyor, hoşgeldiniz kızlar.
kaymaklım seni görüyorum aşağıda, nasılsın durumlar nasıl? Var mı güzel haberler?
bi kurabiye kaçamak oldu ama akşam iyi gitti. Bakalım ne olacak. 59lu kiloları görmek istiyorum bu hafta.
merhabalar kızlar
akşam küçük 1 kase çorba
1 kaşık süzme yoğurt
1 salatalıkk şimdi yeşil çayımı içiyorumm
merhaba kizlar nasilsinz ben malesef geri dondum tup bebek yine olmadi onun haricinde bi suru sey yasadim bosverin artik yeni bi sayfa aciyorum zayiflamaya baslicam acilen sporada yazildim umarim benim yerime kimseyi almamistirsiniz sizleri cooook optum kendinize iyi bakin optum
canım nasılsın inşlh iyisindri sabah moralin bozuktu biraz.... sık sık tartılma derim... motive eksikliği olur gerçekten canım benim aksam çok hafif geçmiş :):CüvCüv:
merhaba canim valla hic guzel haber filan yok 2 haftadir kendime gelemiyodum valla resmen cokmustum ama ayaga kalkma karari aldim ve bana guc veren yere geldim burdayim iste boyle malesef bide bunun uzerine 74 oldum malesef:1no2: eger sonunda hamile olsaydim onemli degildi ama hamilede degilim:a015: umarim araniza alirsiniz beni..... bu arada sen nasilsin canim zayiflaya bildinmi umrim hersey yolundadir optum canim
hala kafam bozukk sinir oluyorumm 1 hafta böyle olmaz diiyip duruyorum
15 mayısa kadar herşey istediğim gibi olcak ama inat ettimm Çok üzgünüm çoook
sen nasılsın balımm :1hug:
kurabiyecikten birşey olmaz aksam ı güzel geçirmişin 59 u bugün-yarın görürsün artık :) 50 li rakamlar güzel bir duygu olsa gerek inşallah bende görürüm en yakın zaman da :)
59 u görünce daha çok motive gelir sevindirik olursun :):CüvCüv:
hala kafam bozukk sinir oluyorumm 1 hafta böyle olmaz diiyip duruyorum
15 mayısa kadar herşey istediğim gibi olcak ama inat ettimm Çok üzgünüm çoook
sen nasılsın balımm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?