Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok geçmiş olsun canım benim ya inşallah olur
bende iyiyim hala burdayımm kaydirigubbakcemile3
bişi yapamıyorum
verirsin canım merak etme

allaahh neetmesin seniii :roflol:
allah korusunn bee :Saruboceq:
geçmiş olsuunnn güneşe aldanım açıkmı giyindinn kıızzz

sagolun kizlar yazdiklariniz icin

canim benim normal yoldan asla bebegim olamaz cunki esim belden asagisini hissetmiyor maleseff neyse kizlar kendinize iyi bakin optum

canim benim normal yoldan asla bebegim olamaz cunki esim belden asagisini hissetmiyor maleseff neyse kizlar kendinize iyi bakin optum

canım benim büyük allah dualarını inşlh kabul eder bir şekilde bebeğin olur inşallah canım:1hug:

canım her zaman gel yaz eskisi gibi, boşluk olursa listeye girersin yine. Sen rejimine devam et, herakşam yediklerimizi yazıyoruz sen de yaz.
Hayırlısı olsun hiç sıkma canını. Herşey yoluna girecektir.
Sen de kendine iyi bak, öptüm.

kızma bana melis abla hihihih :)

uyku vaktim geldi :) sabah 6 buçuk ta kalkıp parka gidiceğim bu sefer koşucam da inşlh :)

mucukladım hepiniziii kızlar tatlı rüyalar

1hug:

merhaba kizlar ben geldim ama kimsecikler yok yine ben iyiyim bol bol calisiyorum ama sirtim cok kötü bu aralar galiba cok calismaktan ama olsun bu krizde isin coklugundam yakinmamaliyim bir düzene girse sorum olmayacak ama bakalim sizler nasilsiniz teker teker isimleri yazmayacagim cünkü yeni gelenleri ezberleyemedim daha melyezitcim dualarimiz seninle biliyorsun unutulmak gercekten kötü valla neyse kendinize iyi bakin öpüyorum

ya ben geldim kimsecikler yok (
eşimden zor almıştım oysa kiiiii neyse sağlık olsun
analiz için hedef istemişsin meliscim ,15 mayıs hedefim 67.400 diyorum
bakalım tutturabilcek miyim
malum bende misafir bitmio görümcem geldi şimdi de,perşembe akşamda yemekte misafirim var
bakalım bu hafta nasıl olcak ,
bu arada yeni gelen arkadaşlarla kaynaşamadım çok üzülüom
hepinize ii geceler,en yakın zamanda görüşmek üzere ....

herkeşe iyi geceleer ozaman bendendee karamanlı ablacım canım kisme seni unutmadııı ballımmm öptüm koskocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…