Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de yazayım akşam yediklerimi saat 18.30 gibi çökelek domates maydonoz ve biberi karıştırıp yedim saat 22.00 da bir dilim pasta yedim ama abartmadım

ama bir türlü spora başlayamadım gerçi hergün 1km yürüyorum çocukları okuldan alıyorum 500 mt si 5şer kiloluk 2 çantayla spor sayılır mı bilmem

evet oldu sonun da başardım ,yardım eden bütün arkadaşlara teşekkürler ve ayrıca doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlarada teşekkürler

kızlar bu sabah itibariyle 64.8 kiloyumm benneyaptımki
sinir oluyorum yaa sinirrrrr 1 haftada buakdar olmaz ama yaa kilo almışımmm
800 gr verebilirim inşallahh kilo vermek istiyorumm yeter artık

canım en azındn dünden az çıkmışın.... sana 2 günlük lapa diyetini önerebilirim ödem atmaya birebirdelikafadulden

bi kurabiye kaçamak oldu ama akşam iyi gitti. Bakalım ne olacak. 59lu kiloları görmek istiyorum bu hafta.
canım hiç merak etme 59 göreceğine inanıyorummm senin ayrıca bana komlonu düzenliyon annenin yemekleri ye tekrar gruba katıllllllkötükedihüso
hala kafam bozukk sinir oluyorumm 1 hafta böyle olmaz diiyip duruyorum
15 mayısa kadar herşey istediğim gibi olcak ama inat ettimm Çok üzgünüm çoook
sen nasılsın balımm :1hug:
şekerim yaa hepimizde öle oynamalar oluyo 100 grm lar bunu bukadar takma kafana 15 eminim hedefine ulaşacaksınnn:1hug:
ah canım çok üzüldüm umarım herşey gönlünce olurr allah senin gönlüne ferahlık versinnn inşallah
misafirlere dikkat tam diyeti sobete etme ortamaı anam dikkatttklava:
ben de yazayım akşam yediklerimi saat 18.30 gibi çökelek domates maydonoz ve biberi karıştırıp yedim saat 22.00 da bir dilim pasta yedim ama abartmadım
canım güzel yemişsindee saat 22 de pasta olmamış gibi be bebişimmm keşke daha erken saatte yeseydinnn:uhm:

canımmm yaa sen bi lapa mı yapsan belki şiştir vucudun ne dersin bu arada akşam çok güzel yemişsin
ben akşam saat 17,30 yedşm 2 kase çorba
saat 19 da ise bir elmaaa okadarcıkkkkaydirigubbakcemile3

canım en azındn dünden az çıkmışın.... sana 2 günlük lapa diyetini önerebilirim ödem atmaya birebirdelikafadulden

ne lapa diyeti nede lahana diyeti hiç biri bir işe yaramıyor ne yazıkkii
denemediğim kalmadıı :çok üzgünüm:

akşam güzeldi evet lapa olmuyor yaramıyor bana canım yaa
bu öğlen yicekelrimi yazıyorum şimdiden
2 salatalık 1 domates ve süzme yoğurt

akşam güzeldi evet lapa olmuyor yaramıyor bana canım yaa
bu öğlen yicekelrimi yazıyorum şimdiden
2 salatalık 1 domates ve süzme yoğurt

peki 5 i 1 yerde içmeyi dene bende bayağı işe yaradı oo ödem attırıyo valla
madenm sen yazdın öğlen menünnü bende yazayınj
salata+yoğurt yiycemmmm:lepi:

peki 5 i 1 yerde içmeyi dene bende bayağı işe yaradı oo ödem attırıyo valla
madenm sen yazdın öğlen menünnü bende yazayınj
salata+yoğurt yiycemmmm:lepi:

kız o beşi bir yerde beni deli eettii millet onla harıl harıl kilo veriyor oda bana yaramadıı -tatlicadiarzu- bugün yapmadım artık yarın içerimm

kız o beşi bir yerde beni deli eettii millet onla harıl harıl kilo veriyor oda bana yaramadıı -tatlicadiarzu- bugün yapmadım artık yarın içerimm

kız bence seini kilolar seni çok seviyolar ve inatla sana sarılmışlar bırakmak senden ayrılmak istemiyolar olabilirimii:roflol:

duraklama dönemine girdin belkide ozaman:uhm:

duraklayaammaazz kötükedihüso kötükedihüso
durmamaması için uğraşıyorum tartı bir ara 62.4 dü gösterdii :bbo: bu sabah
o rakamları görmek güzelmiş 15 mayısa kaadar o direndikçe bende direnceemm
bukez ben onu yencemm :mymeka: :mymeka:

kız bence seini kilolar seni çok seviyolar ve inatla sana sarılmışlar bırakmak senden ayrılmak istemiyolar olabilirimii:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

sanırımm aşık olan tek şey bana :asigim:
birlikte yaşamayı öğrenmeliyim arrtık demiii :roflol: :roflol:

sen 62,4 gördün yani 1 kilodan fazla gitmiş ee süper daha ne isyion bebişşş gayet iyi gidiyo:dance:

1 kereden başka göstermedi ama yani serap gibi bişeydii
sonra hep 64.8 keşke 62leri konuşsaammmm :çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol: kız alalh iyiliğin iversin sabah sabah güldürdün beni bu nasıl serapmış bacım ya 2,5 kilo az gelmiş gözüne keşke hep öle seraplar görebilsekkkkksırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol: kız alalh iyiliğin iversin sabah sabah güldürdün beni bu nasıl serapmış bacım ya 2,5 kilo az gelmiş gözüne keşke hep öle seraplar görebilsekkkkksırnaşık şey

ayy canım hep gül ama şaştım kaldım bende baka kaldımm aha böle :1shok:
önce 61 oldu sonra 62
hadi gözüü seveyim birkez daha göreyim inanayım dediimm kaybollduuu şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…