ama bir türlü spora başlayamadım gerçi hergün 1km yürüyorum çocukları okuldan alıyorum 500 mt si 5şer kiloluk 2 çantayla spor sayılır mı bilmem
kızlar bu sabah itibariyle 64.8 kiloyumm benneyaptımki
sinir oluyorum yaa sinirrrrr 1 haftada buakdar olmaz ama yaa kilo almışımmm
800 gr verebilirim inşallahh kilo vermek istiyorumm yeter artık
canım hiç merak etme 59 göreceğine inanıyorummm senin ayrıca bana komlonu düzenliyon annenin yemekleri ye tekrar gruba katıllllllkötükedihüsobi kurabiye kaçamak oldu ama akşam iyi gitti. Bakalım ne olacak. 59lu kiloları görmek istiyorum bu hafta.
şekerim yaa hepimizde öle oynamalar oluyo 100 grm lar bunu bukadar takma kafana 15 eminim hedefine ulaşacaksınnn:1hug:hala kafam bozukk sinir oluyorumm 1 hafta böyle olmaz diiyip duruyorum
15 mayısa kadar herşey istediğim gibi olcak ama inat ettimm Çok üzgünüm çoook
sen nasılsın balımm :1hug:
ah canım çok üzüldüm umarım herşey gönlünce olurr allah senin gönlüne ferahlık versinnn inşallahmalesef canim hic guzel seyler yasayamadim tup bebek yapma olayi yuzunden nerdeyse sagligimdan oluyodum igneler bobreklerime baski yapti asiri agrilar cektim hayatta astim olmamis olan ben kac defa astim krizi yuzunden hastaneye kaldirildim ama napalim hayirlisi buymus simdide acilen aldigim kilolari vermem lazim sen nasilsin?
misafirlere dikkat tam diyeti sobete etme ortamaı anam dikkatttya ben geldim kimsecikler yok(
eşimden zor almıştım oysa kiiiii neyse sağlık olsun
analiz için hedef istemişsin meliscim ,15 mayıs hedefim 67.400 diyorum
bakalım tutturabilcek miyim
malum bende misafir bitmio görümcem geldi şimdi de,perşembe akşamda yemekte misafirim var
bakalım bu hafta nasıl olcak ,
bu arada yeni gelen arkadaşlarla kaynaşamadım çok üzülüom
hepinize ii geceler,en yakın zamanda görüşmek üzere ....
canım güzel yemişsindee saat 22 de pasta olmamış gibi be bebişimmm keşke daha erken saatte yeseydinnn:uhm:ben de yazayım akşam yediklerimi saat 18.30 gibi çökelek domates maydonoz ve biberi karıştırıp yedim saat 22.00 da bir dilim pasta yedim ama abartmadım
kızlar bu sabah itibariyle 64.8 kiloyumm benneyaptımki
sinir oluyorum yaa sinirrrrr 1 haftada buakdar olmaz ama yaa kilo almışımmm
800 gr verebilirim inşallahh kilo vermek istiyorumm yeter artık
canım en azındn dünden az çıkmışın.... sana 2 günlük lapa diyetini önerebilirim ödem atmaya birebirdelikafadulden
ne lapa diyeti nede lahana diyeti hiç biri bir işe yaramıyor ne yazıkkii
denemediğim kalmadıı :çok üzgünüm:
şekerim yaa hepimizde öle oynamalar oluyo 100 grm lar bunu bukadar takma kafana 15 eminim hedefine ulaşacaksınnn:1hug:
canımmm yaa sen bi lapa mı yapsan belki şiştir vucudun ne dersin bu arada akşam çok güzel yemişsin
ben akşam saat 17,30 yedşm 2 kase çorba
saat 19 da ise bir elmaaa okadarcıkkkkaydirigubbakcemile3
akşam güzeldi evet lapa olmuyor yaramıyor bana canım yaa
bu öğlen yicekelrimi yazıyorum şimdiden
2 salatalık 1 domates ve süzme yoğurt
ne lapa diyeti nede lahana diyeti hiç biri bir işe yaramıyor ne yazıkkii
denemediğim kalmadıı :çok üzgünüm:
peki 5 i 1 yerde içmeyi dene bende bayağı işe yaradı oo ödem attırıyo valla
madenm sen yazdın öğlen menünnü bende yazayınj
salata+yoğurt yiycemmmm:lepi:
kız o beşi bir yerde beni deli eettii millet onla harıl harıl kilo veriyor oda bana yaramadıı -tatlicadiarzu- bugün yapmadım artık yarın içerimm
duraklama dönemine girdin belkide ozaman:uhm:
kız bence seini kilolar seni çok seviyolar ve inatla sana sarılmışlar bırakmak senden ayrılmak istemiyolar olabilirimii:roflol:
duraklayaammaazz kötükedihüso kötükedihüso
durmamaması için uğraşıyorum tartı bir ara 62.4 dü gösterdii :bbo: bu sabah
o rakamları görmek güzelmiş 15 mayısa kaadar o direndikçe bende direnceemm
bukez ben onu yencemm :mymeka: :mymeka:
sen 62,4 gördün yani 1 kilodan fazla gitmiş ee süper daha ne isyion bebişşş gayet iyi gidiyo:dance:
1 kereden başka göstermedi ama yani serap gibi bişeydii
sonra hep 64.8 keşke 62leri konuşsaammmm :çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol: kız alalh iyiliğin iversin sabah sabah güldürdün beni bu nasıl serapmış bacım ya 2,5 kilo az gelmiş gözüne keşke hep öle seraplar görebilsekkkkksırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?