kızlar ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum..
dün arkadaşıma davetliydim..pasta börek makarna salatası...ama 2 bardak kuru çay içtim eve geldim.sinirlerim çok yıprandı.oturdum ağladım.
sabah kaktım merakla tartıldım..73.100 gr...sadee 100 grm vermişim kaç gündür..çok üzüldüm.neden böylee
evet canım 2 hafta yoğurt süt peynir tereyağı vs yasak (birtek %100 keçi peyniri yiyebileceğiz) süt de içiyordum hergün sabah o da yok. Çok zor gerçekten :CüvCüv:hepsi ayrı dert, en çok da deliksiz uyumayı özledim her sabah kafam kazan gibi uyanıyorum. İnşallah hepimizinki hayırlı evlat olur, çabalarımıza değer.
Kötü şeyler yaşıyoruzi, sonumuz iyi olur inşallah.
okula derse gircem birazdan
sabah 1 bardak süt 1 tk pekmez
ara yok
öğlen 2 büyük dilim k ekmekle peynirli domatesli sandeviç yedimmm
su daha 1 bardak bile içmedim senağlama
okula derse gircem birazdan
sabah 1 bardak süt 1 tk pekmez
ara yok
öğlen 2 büyük dilim k ekmekle peynirli domatesli sandeviç yedimmm
su daha 1 bardak bile içmedim senağlama
eminimm sen abartmasıınnnnn kaydirigubbakcemile5
abartma emii kuşuumm Şeniz
kızlar ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum..
dün arkadaşıma davetliydim..pasta börek makarna salatası...ama 2 bardak kuru çay içtim eve geldim.sinirlerim çok yıprandı.oturdum ağladım.
sabah kaktım merakla tartıldım..73.100 gr...sadee 100 grm vermişim kaç gündür..çok üzüldüm.neden böylee
ay canım yaa bu dönemi biticek sonra okul zamanı gelicek
kısır döngü yaa :bbo:
ayy anneme yüreğim acıdı birdennn allah sabır versinn
aminnn :Saruboceq:
canım benim tartının bulunduğu yerin eğik yamuk yada halı üstü olmaması lazım.inan çok hafif bir yamukluk bile gram oynatıyor.1 kereden başka göstermedi ama yani serap gibi bişeydii
sonra hep 64.8 keşke 62leri konuşsaammmm :çok üzgünüm:
adcım anım ikimiz de 3 kilo vermeyi hedeflemişizinşallah verebiliriz şeker..ama ben artık grm grm veriyorum yaaa[/QUOTE .!.:inşallah hayatım inşallah.
valla sende çalış çalış iyice yoruldun hayatım yıpratma kendini bu kadar gece gündüz iyi valla.Allah kolaylık versin ne diyim.emirel canim bugün dogum günü galiba kutlu olsun allahim dah nice mutlu huzurlu saglikli ve zayif gunler göstersin nasilsiniz kizlar bakalim ben iyiym ama cok yorgunum az önce isten geldim yine gidecem bi düzene girmedi isler
gerçektenmi ya ben hiç hatırlamıyorum meliscim.ama inşallah verirrimde mutlu olurum ya,54 olursam 3 göbek adadım onu atacam. :teytey:adcım sen de çok azimlisin 1 kilo veriyordun her hafta, bireyselde derecelerin var, unutmadık yani. 54 olursun 15 mayısa eğer istersen.
aman aman maşallah eşide yemek hazırlarmış.Allah ağzınızın tadını bozmasın hayatım.ben 7 oılmadan yemeğimi yiyim, eşim hazırladı. Görüşürüz.
afiyet olsun hayatım. cokacimcoookakşam biraz kaçırdım kızlar
tavuklu patates yemeği
yoğurt ve 3 dilim ekmek.mutsuzum çünkü irademe hakim olamadım
mutluyum çünkü yemesem de kilo vermiyorum zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım çok geçmişolsun.üzülme dicem ama çektiklerinizi sizler bilirsiniz ancak.umarım bir evlat daha nasip olur hayatım.Allah yavruna sağlık uzun ömür versin inşallah.merhaba kizlar nasilsinz ben malesef geri dondum tup bebek yine olmadi onun haricinde bi suru sey yasadim bosverin artik yeni bi sayfa aciyorum zayiflamaya baslicam acilen sporada yazildim umarim benim yerime kimseyi almamistirsiniz sizleri cooook optum kendinize iyi bakin optum
demek pasta yedin hııııııı. :jeyyar:ben de yazayım akşam yediklerimi saat 18.30 gibi çökelek domates maydonoz ve biberi karıştırıp yedim saat 22.00 da bir dilim pasta yedim ama abartmadım
valla yarar diye düşünüyorum bir tanıdığım bol su içerek ve de kızını hergün okula getirip götürerek epey zayıflamıştı.ama bir türlü spora başlayamadım gerçi hergün 1km yürüyorum çocukları okuldan alıyorum 500 mt si 5şer kiloluk 2 çantayla spor sayılır mı bilmem
hayatım sıkma canını bu kadar tamam yemeseydin keşke ama dediklerini yediysen gayet normal değilmi sencede.hadi üzülme. birazcık spor yapıver tatlım. :teselli:kızlar ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum..
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:gerçekten allah kahretsin türkiye cumhuriyetini birbirine katanları
selam arkadaşlar valla moralim bozuldu.neyse sonra tekrar gelirim.
kızlar öğlen sadece yoğurt ve slaata yeidmm ve bolca su içmeliyimmmm bugün içemedim hiç suuuu yoğunluktann
BRAVOO SANAA CANISIIMMMM kaydirigubbakcemile5
SU İÇ VALLA İÇMEYİNCE HEMSİ KALIYOR BÜNYEDE
haklısınnn valahi içcem akşaam yüzem varr yine veririm biraz:teytey:
kızlar öğlen az yediğim için cıktımmm bugün ara öğün için evden bişey getirmedğim için bir kepekli tost yemek zorunda kaldımmm mecburen onun için akşama sadece çorba içcemmm
-tatlicadiarzu-
kızlar öğlen az yediğim için cıktımmm bugün ara öğün için evden bişey getirmedğim için bir kepekli tost yemek zorunda kaldımmm mecburen onun için akşama sadece çorba içcemmm
-tatlicadiarzu-
emirel aynı kilodayız canım boyun kaç merak ettimbu gün hemen yediklerimi yazayım misafirlerim var yarım dilim ekmek biraz peynir öğlen 1 kepçe çorba 1kaşık patlıcan yemeği 2kaşık pataesli et
kızlar bi bakayım dedim geçmişi okumadım ama umarım iyisinizdir yarın akşam ankaraya gidiyorum 2 günüm kaldı acayip stresteyim ben bu hafta izinlimiyim bildiğim kadarıyla haftayada yokum şekerler annemlere ev alıyoruz allah nasip ederse onların işlerini takip edecem belki haftaya ev taşırız kimbilir hepinizi çok özleyecem şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?