Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya benim aklıma şey geliyor biz çok taktığımız için stres yapıyoruz
takmasak sanki rejim yapımıyormuşuz gibi davransak
hergünkü yediğimiz yemek gibi yese muhakkak 3 lt su içsek gider bence
örnek ben stres yapınca gitmiyor bende pek umursamıyorumm ama tartı yamuk yapınca
tepem atıyor işte
bence takmayalımmm sende takma stresden oluyor

ay canım yaa bu dönemi biticek sonra okul zamanı gelicek
kısır döngü yaa :bbo:
ayy anneme yüreğim acıdı birdennn allah sabır versinn
aminnn :Saruboceq:

okula derse gircem birazdan
sabah 1 bardak süt 1 tk pekmez
ara yok
öğlen 2 büyük dilim k ekmekle peynirli domatesli sandeviç yedimmm
su daha 1 bardak bile içmedim senağlama

bak işte ben 2. şişemi içiyorum hemen gidip su içç bacıcımmm
tek sebep bu sen su içemiyordun demii

okula derse gircem birazdan
sabah 1 bardak süt 1 tk pekmez
ara yok
öğlen 2 büyük dilim k ekmekle peynirli domatesli sandeviç yedimmm
su daha 1 bardak bile içmedim senağlama

kolay gelsin canım, ben de içmemişim hemen gidip alıyorum suyumu. Sen de al eline ders de iç ben öyle yapıyorum ders bitene kadar bitiyor.

eminimm sen abartmasıınnnnn kaydirigubbakcemile5
abartma emii kuşuumm Şeniz

tamam delikafadulden

olsun canım sabır sabır, alacaksın mükafatını.

ay canım yaa bu dönemi biticek sonra okul zamanı gelicek
kısır döngü yaa :bbo:
ayy anneme yüreğim acıdı birdennn allah sabır versinn
aminnn :Saruboceq:

evet ben de annemin kıymetini anladım.:Saruboceq::Saruboceq:

1 kereden başka göstermedi ama yani serap gibi bişeydii
sonra hep 64.8 keşke 62leri konuşsaammmm :çok üzgünüm:
canım benim tartının bulunduğu yerin eğik yamuk yada halı üstü olmaması lazım.inan çok hafif bir yamukluk bile gram oynatıyor.

kızlar öğlen az yediğim için cıktımmm bugün ara öğün için evden bişey getirmedğim için bir kepekli tost yemek zorunda kaldımmm mecburen onun için akşama sadece çorba içcemmm
-tatlicadiarzu-

kızlar öğlen az yediğim için cıktımmm bugün ara öğün için evden bişey getirmedğim için bir kepekli tost yemek zorunda kaldımmm mecburen onun için akşama sadece çorba içcemmm
-tatlicadiarzu-

tatlm kasma bu kadar kendini birşeycik olmaz ondan cezalandırmana kendine ne gerek war:CüvCüv:

-tatlicadiarzu-

canım bişey olmaz sıkma kendini bukadarrr Şeniz

selam kızlar nasılsınız bakem.dosbacım pc tamir oldu herhalde e olsun artık ama gelemiyorsun yoksa.
bu arada lölizin herkese çok selamı var ileteyim bende kalmasın.bugün neler yedim
sabah 1 ad tost,yeşil çay
ara 1 ad elma
öğlen tavuk sote
ara 1 fincan kahve
akşam az çorba ve az pırasa yemeği düşünüyorum.
gece otururken kahve içerim yine herhalde.
akşam saat 6 da tekrar yürüyüşe gidecem ama son iki gündür koşuyorum anladım ki koşma ve yürüme arasında dağlar kadar fark var.vücudum dökülüyor ama alıştırmam lazım yoksa kas ağrılarım devam eder sanırım.

kızlar bi bakayım dedim geçmişi okumadım ama umarım iyisinizdir yarın akşam ankaraya gidiyorum 2 günüm kaldı acayip stresteyim ben bu hafta izinlimiyim bildiğim kadarıyla haftayada yokum şekerler annemlere ev alıyoruz allah nasip ederse onların işlerini takip edecem belki haftaya ev taşırız kimbilir hepinizi çok özleyecem şekerler

canımcım başarılar.Allah kolaylık versin.inşallah herşey olumlu olur çok çok öpüyorum.dualarımız seninle.çok özletme kendini.

ay kızlar dün giremedim benim afacan hiç uyumadı.ben emzirdiğim için yediklerim sizinkilerden baya fazla oluyor
sabah bir dilim ekmek bir kibrit kutısu peynir ve 5 zeytin
arada yarım kase puding
öğlen bir kase çorba ve 5-6 kaşık tavuklu pilav
arada yarım paket eti form
akşama nasip.. ben akşam yemeğinden sonrada meyve yiyiyrum yoksa geceye süt olmaz...

bu gün hemen yediklerimi yazayım misafirlerim var yarım dilim ekmek biraz peynir öğlen 1 kepçe çorba 1kaşık patlıcan yemeği 2kaşık pataesli et

merhaba...
ben bugün çok az yedim sabah 2 dilim kepekli ekmek peynir domates
öğlen hiçbirşey yemedim
akşam bir kase yoğurt 2 dilim kepekli ekmek domates...
1 saat yürüyüş yaptım

oooff 2 haftaa yaaa :1shok:
arada uğra lütfenn cansıım kendinide çok yorma inşallah sınavında güzel geçicekk
kocaman öptüm senii

selam kızlar çok şükür aranızdayım pc bugün halloldu
ama inanın eşimde beni deli etti kk'ya giremiyosun çok sinirlisin diye :)
neyse Allah ayırmasın :)
yarın misafirlerim var akşam yemeğine ... evde zaten misafrim vardı... sonum ne olacak bende bilmiyorum
düzenim hiç kalmadı
haftaya belki memleketime gider biraz sters atarım
neyse şekerler kimsecikler yok... okuyabildiğim kadar geçmiş okuyayım ben
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…