Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar hele şükür siteye girebildim sinir oldum valla sizden uzakta kaldım motivemde bozuldu ya :S profiterol yedim

hadiii afiyet olsnnn sana
öğlenki mönüm :))

1 adet salatalık 1 adet domates
1 adet balık
1 adet kepekli ekmek

çok güzel canın öğlenki menun

bende aksama aç kalıcam profiterol in niyetine

nasıl dayancan kızz bari çorba iç
bende yazam bari dondurma yedimm
ama bak diğer sayfada kaldı diyet listesi onu uyguluyorumm bu hafta hatta bu ay :)

kızlar gelin hadi melis şişgo melzeyit ad dosba patbori karamanlı emirel acibiber hadüüü

kızz gördüm diyet listeni beğendim çokkk :) kız yemicemmmmm çok kızgınım kendimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

selam kızlar
sitede düzelmeler var şükür
ben bu hafta ii gidiyorum bakalım
sabah normal bi kahvaltı
şimdi ise güne gidiyorum
sanırım çorba içerim ama tatlı mı yerim sanırım
ya 2 haftadır sinir oldum geçen hafta pc bozuktu bu hafta site
sizden ayrı kalınca kafama göre takılıom olmuyo böle yaaa
hem ben çok özledim sizleri
hatta yeni arkadaşlarla da kaynaşamadım beni tanımadılar bilenem :

slm kızlar sinir oldum siteye anca girebildimm nasılsınızz bakalımm ben gayet iiyiyim güzel bi haftasonu geçtii 300 grm vermişimm hızla 15 mayıstaki hedefime koşuyommmm canım sen neler yaptınnnn verebildin mii:1hug:

canım menün gayet güzell bu arada radikal kararlar almışsın sıkı diyet olayları hayırlıolsun ben hafta sonu kendime bir kot aldım 28 bedenn hihoyyyt amacımmm 26 bedene girebilmekkk yani 53 olmak ama daha 5 kilo varrr ilk önceki amacım 56 malüm hedefim o

dosba hazırlıklı ol hayatım sıradaki misafir benim.bak bende isterim öyle hazırlık falan karışmam cokacimcoook

canlarım çok mutluyum bir haftada 1 kilo verdim 68.4 ten 67.3 e düşmüşüm.
1 kilo gitmiş kızlar.tebrikler valla. delikafadulden

ben de yazayım ben 68 kiloydum bu sabah ölçüldüm 66, 2 kilo vermişim , 66 bile değil ama benim tartım dijital değil onun için o gramları haftaya saklıyorum bonus olarak tabii kabul edilirsem
1 kilo harika derken hatun 2 kiloyu çıkarmış bile hayatından. dicek birşey bulamıyorum. :dance:

güzel telaşlar valla.ablan şanslı,en azından senin gibi tecrübeli biri var yanında.ah ah.bizde nerde o şans. kendimiz çaldık kendimiz oynadık. benneyaptımki

meliscim sende benim gibi kanat sevenlerdensin ama malum kanat yağlı oluyor... neyse afiyet olsun erken saatte yemişsin
ben yeme düzenimde sorun yok ama sporumu çok aksattım bu nedenle kilo bile almışım
bende çok severim kanat.olsada yesek dicem ama olmıcak.en iyisi yemiyelim. cokacimcoook

arkadaşlar çok özür diliyorum ben bugün yazmayı unuttum....
bundan sonra daha duyarlı davranacağım çok üzgünüm....
bende dicektim veyla da vardı listeye dahil değilmi diye.sahi sen listede yokmusun veyla. :uhm:

bu arada kızlar bende cumartesiden bu yana siteye girmeye çalışıyorum.nette bir sorun var dedim ama lojel saldırı var dedi.ne saldırısı anlamadım. :uhm:
umarım herkesler iyidir.bende iyiyim.öptüm.

kızz gördüm diyet listeni beğendim çokkk :) kız yemicemmmmm çok kızgınım kendimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tamam canımm

canım yaa ne güzel 28 beden yani sen şimdi 38 bedensinn senağlama
bende görcemmi aceepp tartılmadım tartılmicam cumaya kadarr
geçen tartıldım 65.5 di cumartesiydi sanırımm :1shok:
korkuyorumda biraz inşallahh hedefime yaklaşmış olurum bende cuma günü :Saruboceq:

adcım se nasılsınn

slm bebekler..haftasonu düğünümüzü yaptık ve geldik..çok güzeldi ama çok yoruldum..ev sahibi olmak kötüymüş..ama herkes çok zayıflamışsın dedi..bu güzleldi ..ayrıca kendimi çok sıkmadım yedim..aşırıya da kaçmadım..kilo almamışım
hepinizi özledim ..şimdi geçmişi okuyayım barim..neler yapmışsınız

sizlerle diyet yapmaya kendimi şartlamışım boşlukta hissettim kendimi ya neredeyse diyeti bozmaya bile başlamıştım şükür kavuşturana

sabah 1dilim ekmekle klasik kahvaltı
ara çilek
öğlen sebze yoğurt ve kısır yedim ama 2 gündür biraz fazla yiyiyorum galiba

kızlar site düzeldi siz yoksunuz bukezde
bişi danışcam
ben mavi yeşilden yiyorum öğün aralarında doğrumu yapıyorum ??

kızlar site düzeldi siz yoksunuz bukezde
bişi danışcam
ben mavi yeşilden yiyorum öğün aralarında doğrumu yapıyorum ??

canım ben ilk başlarda çok yerdim mavi -yeşilden abartmamak kaydıyla ye ama biliyorsun onlardada kalori varr canımmm ama en sağlıklı aralarda meyva yemen yaa bir ayran iç fıstığımmm sositososito

canım ben ilk başlarda çok yerdim mavi -yeşilden abartmamak kaydıyla ye ama biliyorsun onlardada kalori varr canımmm ama en sağlıklı aralarda meyva yemen yaa bir ayran iç fıstığımmm sositososito

canım tüm gün boyunca saadece 1 paket yedim içinde zaten 6 tane var biliyon
bugün meyfamı getirmedim yanımda onu yedim yarın meyfe yerim osamann teşkür Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…