nasıl dayancan kızz bari çorba iç
bende yazam bari dondurma yedimm
ama bak diğer sayfada kaldı diyet listesi onu uyguluyorumm bu hafta hatta bu ay :)
..
kızlar gelin hadi melis şişgo melzeyit ad dosba patbori karamanlı emirel acibiber hadüüü
uzun uğraşlar sonunda siteye girmiş bulunaktayımm
bugün itibariyle sıkı bir diyete girmiş durumdayım bayanlarr diyet listemi yazıyorumm bana katılan varsa kabul edebilirimm öptüm hepiiciğinizi
KAHVALTI
• Çay, kahve vs. (Şekersiz)
• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)
• Salata
• 1 ince dilim ekmek (30 gram)
ÖĞLE
• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)
• Salata
• 1 ince dilim ekmek
• Veya
• 1 kâse çorba
• Salata
• 1 ince dilim ekmek
• Veya
• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)
SAAT 17.00’DE
• 2 porsiyon meyve
• Veya
2 adet galeta
AKŞAM
• 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek
• Gece boyunca 2 porsiyon meyve
dosba hazırlıklı ol hayatım sıradaki misafir benim.bak bende isterim öyle hazırlık falan karışmam cokacimcoookselam kızlra
bi misafiri daha atlattım
akşam çorba salata 2 kaşık tas kebabı yedim
inanın menüm çok kalabalıktı ama çok sabrettim
hala misafirim var yatılı... ben bu hafta ne yaptım bilmiyorum umarım kilo mu korumuşumdur
yarın sabah görüşürüz
günaydın kızlar heralde bugün ilk giren benim bu hafta geçen hafta kadar ii geçmedi hiç yürümedim sadece yediklerime dikkat ettim çünkü pazar günü kpds sınavım var ona hazırlanıyorum ama yinede fena değil bir kilom gitmiş inş haftaya daha ii olur
1 kilo gitmiş kızlar.tebrikler valla. delikafaduldencanlarım çok mutluyum bir haftada 1 kilo verdim 68.4 ten 67.3 e düşmüşüm.
1 kilo harika derken hatun 2 kiloyu çıkarmış bile hayatından. dicek birşey bulamıyorum. :dance:ben de yazayım ben 68 kiloydum bu sabah ölçüldüm 66, 2 kilo vermişim , 66 bile değil ama benim tartım dijital değil onun için o gramları haftaya saklıyorum bonus olarak tabii kabul edilirsem
güzel telaşlar valla.ablan şanslı,en azından senin gibi tecrübeli biri var yanında.ah ah.bizde nerde o şans. kendimiz çaldık kendimiz oynadık. benneyaptımkikızlar ben bi bakayım diye girdim kendinizi yanlız hissetmeyin 12ye doğru geleceğim. Annemlere uğramam gerekti ablamın davetye işlerini hallediyoruz.
Eve gidince excellde toparlayacağım. Evet melzeyit yok patborim kontrol ederseniz sevinirim. Mehalim ben buralardayım hallederiz beraberce.
bende çok severim kanat.olsada yesek dicem ama olmıcak.en iyisi yemiyelim. cokacimcoookmeliscim sende benim gibi kanat sevenlerdensin ama malum kanat yağlı oluyor... neyse afiyet olsun erken saatte yemişsin
ben yeme düzenimde sorun yok ama sporumu çok aksattım bu nedenle kilo bile almışım
bende dicektim veyla da vardı listeye dahil değilmi diye.sahi sen listede yokmusun veyla. :uhm:arkadaşlar çok özür diliyorum ben bugün yazmayı unuttum....
bundan sonra daha duyarlı davranacağım çok üzgünüm....
kızz gördüm diyet listeni beğendim çokkk :) kız yemicemmmmm çok kızgınım kendimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
slm kızlar sinir oldum siteye anca girebildimm nasılsınızz bakalımm ben gayet iiyiyim güzel bi haftasonu geçtii 300 grm vermişimm hızla 15 mayıstaki hedefime koşuyommmm canım sen neler yaptınnnn verebildin mii:1hug:
canım menün gayet güzell bu arada radikal kararlar almışsın sıkı diyet olayları hayırlıolsun ben hafta sonu kendime bir kot aldım 28 bedenn hihoyyyt amacımmm 26 bedene girebilmekkk yani 53 olmak ama daha 5 kilo varrr ilk önceki amacım 56 malüm hedefim o
kızlar site düzeldi siz yoksunuz bukezde
bişi danışcam
ben mavi yeşilden yiyorum öğün aralarında doğrumu yapıyorum ??
canım ben ilk başlarda çok yerdim mavi -yeşilden abartmamak kaydıyla ye ama biliyorsun onlardada kalori varr canımmm ama en sağlıklı aralarda meyva yemen yaa bir ayran iç fıstığımmm sositososito
canım tüm gün boyunca saadece 1 paket yedim içinde zaten 6 tane var biliyon
bugün meyfamı getirmedim yanımda onu yedim yarın meyfe yerim osamann teşkür Şeniz
fıstığım bu hafta hergün yürüyelim ne dertsiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?