Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım ciğerlerim...motive edin beni:))) bu hafta ilk üçe girmek şart..bakın biz yeniler daha git tatmadık şu birincilik duygusunu...sıkalım kemerleri azcıkta biz olalım birinci..

iyi aksamlar meliscim nasilsin ben iyiyim dün misafirim vardi cok yoruldum ama iyi tarafi kasam yemekte cok cok az yedim 1 kasik pilav yarim tavuk 8 kizimdan kalanlardi oda) cuma kacinci oldunuz bu hafta pek iyi degildi galiba

canım iyiyim siteye giremedim gıcık oldum giriyor ama sonra açmıyor yazdıklarımı yollamıyor gıcık oldum. Şükür sevindim şimdi. Br kere daha olmuştu böyle.
Ben de misafir olunca aç kalırım genelde hizmet etmekten. 5. olduk

nereuscum hadi bakalım diyetini yap, ama dondurma varmı ki diyetinde

selam kızlar hele şükür siteye girebildim sinir oldum valla sizden uzakta kaldım motivemde bozuldu ya :S profiterol yedim

klava:

kaynaşırsınız hayatım, bugünde itibaren kaynaşalım, 3 gün uzaklaştık ben de diyetten uzaklaştım biraz.

canım sen hiç uzaklaşmadın mı diyetten, ohh süper 300 gr.
yürüyüş yapmak ben de istiyorum ama o kadar yorgunum ki, kızım beni çok yoruyor artık, pilim bitti.

harikasın. Benim 28 beden kotum oldu üzerime ama göbek fırladı çirkin oldu, birkaç kilo daha versen güzel olacak.

evet canım bence de şanslı, bende de tecrübesizlik olmuştu ama şimdi baya profosyoneliz.
Ben de aynı durumdayım giremedim gıcık oldum. Hackerlar saldırı yapmışlardır, off heryerdeler, ne istiyorlarsa, kkya uzanan eller kırılsın :mymeka:

hayırlı olsun canım. Ohh iltifatlar moralini yerine getirmiştir şimdi sen bu motivasyoınla bu hafta iyi kilo verirsin.

sizlerle diyet yapmaya kendimi şartlamışım boşlukta hissettim kendimi ya neredeyse diyeti bozmaya bile başlamıştım şükür kavuşturana

ben de ben de

ohh herkesler burda, nasılsınız kızlar?
bozduk diyetleri, şimdi şu andan itibaren tekrar sıkıyoruz kendimizi, aburcubur tatlı yok abartmak yok yediklerimizi.

ııı şey meliscim yoktu ama bişi olmasss dediimm
bakalım nasıl olcak bu diyetim inşallah bende 3 günde 1.5 kilo veririm

ııı şey meliscim yoktu ama bişi olmasss dediimm
bakalım nasıl olcak bu diyetim inşallah bende 3 günde 1.5 kilo veririm

hımm bu 3 günde 1.5 kilo diyetimi, 1.5 vermesende 1 verirsin herhalde tamamen uyarsan, arada birşeyler yerdsen (dondurma gibi) kafamçokkarıştı 500 ancak verirsin kaydirigubbakcemile3

benim şu günüm kötü geçti.birde tatildi eşimde olunca azcık kaçır mışım birde k.k yoktu.ay neyse artık güzelce yaparız.bju arada ben geceleri yatmadan önce sıcak sirkeli su içiyorum

hımm bu 3 günde 1.5 kilo diyetimi, 1.5 vermesende 1 verirsin herhalde tamamen uyarsan, arada birşeyler yerdsen (dondurma gibi) kafamçokkarıştı 500 ancak verirsin kaydirigubbakcemile3

cumartesi yemiştim dondurmammıı
ozaman bu hafta 1 olsunnn haftayada 1.5 delikafadulden :Saruboceq: :Saruboceq:

benim şu günüm kötü geçti.birde tatildi eşimde olunca azcık kaçır mışım birde k.k yoktu.ay neyse artık güzelce yaparız.bju arada ben geceleri yatmadan önce sıcak sirkeli su içiyorum

benim de öyle cuma da evdeydik ben biraz eti abarttım et çok yiyince de sebze yemeyince kilo veremiyorum. Sirkeli suyun çok yararını görüyorlar.

cumartesi yemiştim dondurmammıı
ozaman bu hafta 1 olsunnn haftayada 1.5 delikafadulden :Saruboceq: :Saruboceq:

tamam anlaştık o zaman a.s

meliscim çok iyisin annem gibisin tıpkıı (çok şevkatlisin) Şeniz
benim uykum geldii hepinizi öpüp uyuyayıımm yarın görüşürüüzzz

emirel sen gördünmü hiç yiğenini, farklı şehirlerdesiniz sanırım.
Yiğen farklıymış ablam benim kızıma bayılıyor.

meliscim çok iyisin annem gibisin tıpkıı (çok şevkatlisin) Şeniz
benim uykum geldii hepinizi öpüp uyuyayıımm yarın görüşürüüzzz

Şeniz:1hug: öpeyim o zaman ana gibi.
tamam canım iyi geceler. Bu arada melzeyite çok dua ettim niye kötü geçmişki, geçmemiştir belki o anlamamıştır. Görüşemedik te geldimi bilmiyorum bile. Benim bugün en yoğun günüm işte biliyorsunuz, ne yaptı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…