merhaba arkadaşlar akşam yediklerimi yazayım
akşam 4kaşık sebze semizlik salatası yoğurt
ay şeker bende akşam semizlik salatası yedim ve yarım dilim pizza
iyi aksamlar meliscim nasilsin ben iyiyim dün misafirim vardi cok yoruldum ama iyi tarafi kasam yemekte cok cok az yedim 1 kasik pilav yarim tavuk 8 kizimdan kalanlardi oda) cuma kacinci oldunuz bu hafta pek iyi degildi galiba
selam kızlar hele şükür siteye girebildim sinir oldum valla sizden uzakta kaldım motivemde bozuldu ya :S profiterol yedim
selam kızlar
sitede düzelmeler var şükür
ben bu hafta ii gidiyorum bakalım
sabah normal bi kahvaltı
şimdi ise güne gidiyorum
sanırım çorba içerim ama tatlı mı yerim sanırım
ya 2 haftadır sinir oldum geçen hafta pc bozuktu bu hafta site
sizden ayrı kalınca kafama göre takılıom olmuyo böle yaaa
hem ben çok özledim sizleri
hatta yeni arkadaşlarla da kaynaşamadım beni tanımadılar bilenem :
slm kızlar sinir oldum siteye anca girebildimm nasılsınızz bakalımm ben gayet iiyiyim güzel bi haftasonu geçtii 300 grm vermişimm hızla 15 mayıstaki hedefime koşuyommmm canım sen neler yaptınnnn verebildin mii:1hug:
canım menün gayet güzell bu arada radikal kararlar almışsın sıkı diyet olayları hayırlıolsun ben hafta sonu kendime bir kot aldım 28 bedenn hihoyyyt amacımmm 26 bedene girebilmekkk yani 53 olmak ama daha 5 kilo varrr ilk önceki amacım 56 malüm hedefim o
güzel telaşlar valla.ablan şanslı,en azından senin gibi tecrübeli biri var yanında.ah ah.bizde nerde o şans. kendimiz çaldık kendimiz oynadık. benneyaptımki
bu arada kızlar bende cumartesiden bu yana siteye girmeye çalışıyorum.nette bir sorun var dedim ama lojel saldırı var dedi.ne saldırısı anlamadım. :uhm:
umarım herkesler iyidir.bende iyiyim.öptüm.
slm bebekler..haftasonu düğünümüzü yaptık ve geldik..çok güzeldi ama çok yoruldum..ev sahibi olmak kötüymüş..ama herkes çok zayıflamışsın dedi..bu güzleldi ..ayrıca kendimi çok sıkmadım yedim..aşırıya da kaçmadım..kilo almamışım
hepinizi özledim ..şimdi geçmişi okuyayım barim..neler yapmışsınız
sizlerle diyet yapmaya kendimi şartlamışım boşlukta hissettim kendimi ya neredeyse diyeti bozmaya bile başlamıştım şükür kavuşturana
ııı şey meliscim yoktu ama bişi olmasss dediimm
bakalım nasıl olcak bu diyetim inşallah bende 3 günde 1.5 kilo veririm
hımm bu 3 günde 1.5 kilo diyetimi, 1.5 vermesende 1 verirsin herhalde tamamen uyarsan, arada birşeyler yerdsen (dondurma gibi) kafamçokkarıştı 500 ancak verirsin kaydirigubbakcemile3
benim şu günüm kötü geçti.birde tatildi eşimde olunca azcık kaçır mışım birde k.k yoktu.ay neyse artık güzelce yaparız.bju arada ben geceleri yatmadan önce sıcak sirkeli su içiyorum
cumartesi yemiştim dondurmammıı
ozaman bu hafta 1 olsunnn haftayada 1.5 delikafadulden :Saruboceq: :Saruboceq:
acibibercim uyudumu kızın?
benimki ancak uyudu da gelebildim, bi hareketlendi ne uyuyor ne duruyor.
meliscim çok iyisin annem gibisin tıpkıı (çok şevkatlisin) Şeniz
benim uykum geldii hepinizi öpüp uyuyayıımm yarın görüşürüüzzz
benim ki erkek:) şimdi uyudu yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?