emirel sen gördünmü hiç yiğenini, farklı şehirlerdesiniz sanırım.
Yiğen farklıymış ablam benim kızıma bayılıyor.
2.5 oldk artık
bundan 10 -12 gün öneydi moralim çok bozuktu kozmik beden temizliğinde verdiğim kilolardan 1haftada 1kilosunu almıştım bile ben asla diyet yapamam başaramam derken kendimi biraz daha yemeğe verirken kk yi geziyorrdom tabii ki diyet bölümünü sonra birden zayıflama yarışmasına katılmaya karar verdim neyse başvurdum bütün gece nasıl diyete başlasam diye hayaller kurdum ertesi gün siteyi açtım heyecanla baktım beni de davet eden oldumu diye benimle beraber başvuranlar kabul edilmiş kimse beni davet etmemişti kendimi çok kötü hissettim ve gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı beni zaten kim çağırır diye düşünürken bir baktım beni melis davet etmiş çok mutlu oldum evet dedim bu sefer kesin başaracağım dedim ve bir haftada 2 kilo verdim hepinize çok teşekkür ederim hepinizin sayesinde oldu ve inşaallah sizin desteğinizle istediğim kiloya ulaşacağım
15 günlükken görmüştüm çok özledim dört gözle gelmelerini bekliyorum
ay kıslarr sohbete doyum olmaz lakin ben gidiyom.yarın oğluş izin verirse görüşüz
kızlar günaydın
moralim bozuk geçen hafta 64.5 kiloyken şuan yine 65.3 kiloyum
cuma günü kaçırmıştım ve yine boşa kilo vericemm yaaa ooff çok sinirim bozulduu
ohh herkesler burda, nasılsınız kızlar?
bozduk diyetleri, şimdi şu andan itibaren tekrar sıkıyoruz kendimizi, aburcubur tatlı yok abartmak yok yediklerimizi.
canım günaydınnn üzülme bebişimmm ama bence çözemediğimiz bi durum varrr tam diyecektim yazdığını iyce okudumm cuma kaçamak yapmışsın muhtemelen ondandırr acaba yine az mı su içiyorsun sen canımmhııııııııııııklava:
canım ya çok özledim seni kız bi türlü karşılaşamıyozz geçmişi okudumm canım sanırım 15 mayıs hedeflerimize biraz zor ulaşacağız gibi ben 58,7 oldum 2 gündür tartı hep aynı rakamı gösteriyooo anlamadım gitti duraklamaya mı başladı bünyemm anlamdımm ama hiç olmasa diyorumki şu 10 gün dişimi sıkayımda 56 olayımm ozamam nasıl hedefimede çok çok yaklaşmış olurumm 10 günde açlıktan ölmeme yaa çok sıkı tutcam işi bakalım sende öle yap bol su bol yürüyüş az yemek :sm_cool:
canım 2 lt su içiyorum azmıkinee :uhm:
ooff ooff ben aç gezincede ters tepiyor
6 öğün yiyorum ama bilemiceem artık insna 1 günde kilosunu geri alırmı yaa kötükedihüso
ooff üleenn ooffff
öğlenki mönüm
1 yumurta
yine domates salatalık
akşamı yazıyorum salata sadecee
bak az yemek yemek muhakkak kilo verilecek diye bişey değildir canım belkide çok az yiyon ve metabolizman korumaya alıyo kendini mesal öğlenki menünü hiç beğenmedimmm çok az ve bu menü olmamış benceee 1 yumurta ile ana öğün geçermi olmazzz öğlen karnını doyuracaksınki akşam hafif geçsin ama sen öğlen çok çok az akşa mhiç yokk yanlış taktik benceee değiştirr menünü yada yumurta yemek isityosan bile yurtla yumurtayı yada peynir yumurta salata domatesle güzel bi salata yappp ama zenginleştir menüyü birazzz :jeyyar:
kız getirdim bir kerem kepek ekmeğide var 1 dilim ne eklesemkine
başka fikrin varmıı senin
ekmek olabilirr bir dilimmm ama tek başına yumurta ne kii hemen yersin biterrr doyurmaz seni yada şöle bir menü
tost+yumurta+ salata
olabilirrr akşamada yoğurt veya salatayee
al işte sana tam diyettt
bide 1 saat yürü sabaha 200 grm gitmişşştirrr
(kelin ilacı olsa başına süre hesabı oldu benimkide -tatlicadiarzu-)
ahhh ahh bozduk diyetleri çilesini çekıozz
bugün yediklerim :)
sadece çorba
öğlende muz yicem sadece
valla anladımm kızlarr birbirimize motive etmeyince bizim diyetler gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?