Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

görürsün canım bende bi 59 rakamları görseyfdim diyodum şimdi 58 oldum şimdi ise 55 rkaamlar hayalimi süslüyooo bizim hem karnımız hemde gözümüz aç anacığımmmm:sm_cool:

görürsün canım bende bi 59 rakamları görseyfdim diyodum şimdi 58 oldum şimdi ise 55 rkaamlar hayalimi süslüyooo bizim hem karnımız hemde gözümüz aç anacığımmmm:sm_cool:

bir sen birde ben varım bu topikde ablamı özledim oda gelseydi bir anönce
ooff şişgocum bence ben senin adının patentini alayım
yada hergün beni şişgo diye çağırınn güzel motive eder moralim bozulurr sırnaşık şey

evet ya in cin top oynuyo topikte tek kldık bugünnn herkes yürüyüşte kalori yakıyo bizde pc başında yağ depoluyoz sanırmmm bu bir komplo olmasınnnnnnnnCADIARZU
canım yaaa bak vallahi seni gördük öle şişgo da değilsin ayrıca ben de sabah şöle bi aynada baktımda kendime vallahi direncim tükendi artıkk aylardır diyetteyimmm 55 olup mezun olup gitcem bu diyarlardannnna.s

bencede koploo benim yürüyüş yapma imkanım yok ama akşamda ben yürüceemm hadii bakalıımm kaydirigubbakcemile5
bu akşam tam 1 saat yürüceemm :lepi:
ben bu kiloyla bişeyim yoksa sende hiç bişey yok
ama yüzüm kaşık kadar kalmış onu söyliyeyim :1no2:

ben yüzümden hiç vermiyorummm benim asıl sorunum göbek ve bel çevresi yoksa bende basen ve kalça yok denecek kadarrr yaniii şu göbek olayını bi çözebilsemmmm sanırım 55 olunca bayağı kurtulca mgöbişten bu arada öğlen bezelye+yoğurt yiycemmm

sabah 7:30 da kalkış ve bir kayısı kurusu
kahvaltı da 1 dilim kepek ekmeği yarım domates yarım yumurta biraz peynir ve salatalık
ara da yarım kase puding
öğle sebze yemeği ve yoğurt

oy oy birde doğumdan sonra göbüşleri gçrün bende kaç gündür gram vermiyorum ya.çok üzülüyorum.. birde iki gündür tuvalete çıkamıyorum..

selam kızlar
niye sessiz buralar bu kadar
kimsecikler yok
bugün bende temizlik var sabah giremedim
sabah az bi kahvaltı yaptım
öğlen sadece çorba düşünüyorum
akşama bilmiyorum
bu hafta vermem lazım haftaya memleketteyim çünkü

ya bi 70 e takılmıştım anladım vücut direnio dedim ama şimdi niye 69 a takıldım ki
göremeyecek miyim ben şu 65 ve altını
yaza da az kaldı... hoş havalardan yaz geldiğini anlayamadık ama ....almanyanın havasına döndü

şişgo ve nereus burda olurdu
siz bilenem yoksunuz...
patbori ve ad artık daha az uğrar oldu... kaptanı anlıyorum düğün telaşı var ama melzeyit canım sınav bitti gel gariii... karamanli dün akşam bi ara gördüm çıkmışsın... yeni gelen acıbiber,oje ve emirel ile de bi muhabbet edemedim ((
ya ben sizi çok özledim ....

canım ben burdayımmm geldimm sen tek mi kaldınn ahhhhhhhhhh:1hug:
bizde seni çok özledik canım ya çok haklısın kilo bi takıldımı takılıyo benim durum o şuan 58,7 kaldı tartı 3 gündür tık yok bugün birazdaha dikkat etcem sabaha allah kerimm bakalımmmm

kızlar öğlen 1 yumurta 2 domates 1 salatalık ve pilav yedim ve turşuu ühüü
çokmu olmuuşş kız şişgo az dedinn bende dibine vurdum
pilav 6 kaşıkdı :1no2:

kızlar öğlen 1 yumurta 2 domates 1 salatalık ve pilav yedim ve turşuu ühüü
çokmu olmuuşş kız şişgo az dedinn bende dibine vurdum
pilav 6 kaşıkdı :1no2:

yok canım ama turşu olmaış bence biliyon demi diyette turşu önerilmiyo genelde çok tuzlu vücudun tuz tutmasını ve şişmesini sağlıyo onun için uzak dur turşudan cıssss(ben turşuya bayıldığım halde 3 aydır ağzıma bile sürmedim)senağlama
ben sana az yeme dedim kendim yemedimm ama yemek kötüydü sacede 4/3 kase yoğurt yedim okadarcık akşamadaaıspanak yemeği yiycemm sanırım bünyemi iyi tanıyosam yarına 200 grm eksik çıkmam lazımm tabi bana inat yapmıyosaaaCADIARZU

oğluş uyumuyor, O uyumadıkça ben strese giriyorum, strese girdikçe daha çok yiyiyorum, yedikçe kio veremiyorum ,veremedikçe de mutsuz oluyorum.kısır döngüye döndü bu olay yaaa..

kızlar geçmişi okudum da sayfa bi tuhaf sürekli kilitleniyor.
katılım çok azaldı gerçekten 3-4 kişi yazıyor herkesi buraya davet ediyorum kızlar. Ben çok yoğunum gerçekten 10 günümüz kaldı. Bir yandan da bi projem var onu sonuçlandırmam gerekiyor çalışıyorum çok. Ama her fırsatta geliyorum, hadi sizde gelin hani bu hafta 1. olacaktık. Hepimizin motivasyonu düştü ben hiç kilo veremedim bu hafta.
melzeyitcim tel.ini kaybetmişim nereye yazmışsam deli oldum bulamadım sen de aramadın hep aklım sen de kaldı burdamısın döndünmü, bi ses ver.
dosba, şişgo, nereus yazdıklarınızı okudum ben de özledim ben de, kk saldırısı kopardı bizi.
patborim mardindeki olayı okudum umarım bi sorun yoktur, ne acı bi olay, gelin-damat bile ölmüş.
acıbibercim gazı vardır oğluşun tam gaz ayı, ben de çok çektim gündüzleri en uzun uykusu 20 dk. idi.
herkesi öpüyorum, akşama burdayım.

geldim kızlar oley.ay çok şükür sabahtan beri uğraşıyorum girmeye,ay net sayfalarından isimlerinizi ve yazdıklarınızı görüyorum ama tıklayınca açılmıyor deli oldum , girmek için denemediğim yol kalmadı.kaç gündür bu ne ya,sorun ne anlamadım kazenle konuşmak lazım meak ettim valla.
eee ne var ne yok canlarım,geçmişi birazdan okurum.hazır girmişken hemen yazımı yazayım dedim.off olmuyor böyle ya.neyse çıkmam artık buralardayım bugün

kız günahımı almayın kız dosba,ben buralardayım hayatım,foruma girebilmek için atmadığım takla kalmıyor kaç gündür.deli olcem yaw.az önce sayfayı yenileyim dedim tekrar gitti.yine çabaladım ancak geldim.sayfayı kapamayım diyorum ama,yazı yazınca yada yenile deyincede gidiyor burası anlamadım ama sinir olacağım kesin.az kaldı.
acıbiberim canımcım,birtanem ne oldu hayatım niye böle oldun sen bakem kim üzdü seni.oğluş uyumuyor diye yazmışsın.canım daha 2 aylıktı değilmi.ah ah bilirim o duyguları.bende ilk doğum yaptığım zamanlar,az uyursa bu çocuk uyumayacak herhalde,uyanınca azcık daha uyusaydın oğlum falan deyip kendimi sıkıntıya sokardım.halbuki günün yarıda çoğunu uyuyarak geçirirdi zaten ama işte ilk doğum psikolojisi.sakın bunu sıkıntı etme kendine hayatım.uyur o kndiliğinden.karnı toksa gazı yoksa sorun yok demektir.ağlamıyorsa hiç dert etme zaten.canım benim başaracaksın biliyorum yapma böyle bırakma kendini.

kızlar merhaba ben ankaradayım siteye girmekte zorlanıyorum melis istanbula gelmedim sınavım çok kötü geçti kendimi yıprattığımla kaldım anlayacağınız hayatımda ilk defa başarısız oldum ve beni çok üzdü kimseye belli edemiyorum ama yıkıldım kötü olanda çok az bi puanla kaybedecek olmam kısacası depresyondayım haftaya daha rahat görüşüüz bu hafta 2 gündür 1 saat yürüyüş yapıyorum ama yemek düzenim değişti umarım kilo almam akşamlarıda 45 dakika bisiklet biniyorum pazartesi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…