Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. takım **103.etap**
ad1 ( 56.9 / 56.5 / 0.4 / 0.70&#37
nereus (64.5 / 64.8 / -0.3 / -0.47%)
melis08 (59.9 / 60.0 / -0.1 / -0.17%)
dosba (69.7 / 69.7 / 0.0 / 0%)
melzeyit izinli geri gelecek (78.2)
patbori (73.4 / 74.0 / -0.6 / -0.82%)
şişgo (59.0 / 58.0 / 1.0 / 1.69%)
brose (paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye)
acıbiber2053 (67.3 / 66.5 / 0.8 / 1.19%)
jojel (66.8 / 66.8 / 0.0 / 0%)
emirel (66.2 / 64.5 / 1.7 / 2.57%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (583.7 / 580.8 / 2.9 / 0.50%)

Son düzenleme:
yimeğimi yidim geldiimmm
şişgo koçuummm beniimmm ekmek yemedimm
4 kaşık pilav 1 kase yoğurt ve 2 domates yedimmm

saol canımm meliscimm sirke suyumuda iççtiimm şimdik bir fil yemiş kadar tokum :CüvCüv:

haftaya 1.lik bizde arkadaşlar
ben ve patbori kötü yapmışız ama haftayada bize devircez şişleriii

melisim bir bakablirmisin şekerciiğim acelem yok hemen söliyim...

kızlar merhaba halen ankaradayım hafta sonu eve geçecem umarım kilo almamışımdır yemek düzenim bozuldu gerçi spor yapıyorum ama umarım bişey olmaz kaçgündür çok zor giriyordum melisciğim nasıl kilo verdiğimi 3 kere yazdım 3ündede kabul etmedi bu

offf yaa hele şükür girebildim deli olacağımmm ya sürekli donuyor hata veriyorr benden kaynaklanıo diye format atmayı bile düşündüm pc ye. kızlar bu hafta aynı kilomdayım hala ne eksik ne fazla site nin böyle oluşu motivemi de etkilediiii

eski sayfalara baktım baya bi kötü durumdayız off off özürdilerim kızlar kilo veremediğim için gerçekten kaçırdım bu hafta ama sporumuda yaptım grip im geçti bu arada...

kuşumla uğrasıyorum 2 günden beri gagasının yanında büyük bir tümör çıktı

geçmiş olsun cnaımmda
sen nasılsınn iyimisinn :teselli:
geçen hafta verdin bu hafta kilo vermen durmuş heraldee

canım teşekkür ederim inşlh iyileşicek
veteriner e götürdüm

site bir daha bozulmasın ya sizinle konuşmayınca motivem bozuluoo kilo vermem durmadı baya bir kaçamak yaptım neler neler yedim klava: spor da yapmasaydım kilo alarak dönerdim karşınızaa aerobikimi yürüyüşümü yaptımm ..

hadi bakalım artık gelicek cuma ya süper oluruz inşh grupçaakaydirigubbakcemile2

nereus canım aferim iyi yemişsin öğlen
ben öğlen balık+roka +çorba yedimmm
çorba çok güzel di dayanamadımmm
bugün bolca su içtimmm

emirelcim sen neler yaptın kilo vermek için özetlermisin

benim galiba en büyük avantajım bir şeyler içmeyi çok seviyorum ama şekersiz içecekler içmeyi seviyorum çay kahve bitki çayı neskafe ve en çok da su yemeklerimide kalorisi az şeyleri çok çok şeyleri az yiyiyorum mesela mantı da yedim ama az mantı çok yoğurt bol bol salata böylece hiç aç hissetmadim kendimve ben bu kaçamağı yapsamda kilo vermeye dvam edeceğim ben çok çabuk kilo veriyorum diyorum diye bilinç altımıda kandırıyorum o da inanıyor işte bu kadar bence en önemlisi kilo vereceğine tam olarak inanmak

bu gün sabah 1dilim ekmekle klasik kahvaltı
öğle 2 kaşık sebze 2 kaşık menemen 2 kaşık makarna ve yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…