:2::2:ya düzgün beslenmiyorum hala sabah normalgünaydın..
semine niye gitmiyo bu kilolar kız..
bravo gülçin..
uçmuş uçmuş..maşallah..ankarada yağışlı kapalı..
allah yardımcın olsun cnm en kısa zamanda evine çıkarsın inşallahhkızlar günaydın ben geldim ne var ne yok ..
başımda birşey var sanırım terslik terslik üstüne ..
eşimle olan son durum konuşuyoruz sırnaşıyorda hatta ama bazen bende tam sırnaşcak gibi oluyorum o an geliyor aklıma duraklama oluyor ister istemez .. o günden hiç konuşmadık ... sanki böyle bişi hiç yaşamadık gibi davranıyor .. belkide böylesi daha iyidir ..
diğer konu ise kayınvaldem insanlar ne kadar anlayışsız ya zaten en yakınından beklicekmişin darbeyi ..
biz eyşa almaya girişicez şimdi beyaz eşyalara 3 500 tutuyor taksidi 300 küsür düşüyor eşimde araştır dedi daha alçak taksit olursa girelim dedi bu sabah kayınvaldeme söledim ...dedim böle böle annemle git dio dedi dedim dioki ben ne anlıyım ya zaten ben seçiçem dedim oğlun dediki sen seç al işte taksidi uygun olsun annemde karttan çeksin öderiz ona dedi dedim öyle diince bozuldu herhalde o seççeğini sandı .. neyse işte kahwaltıya oturcaz diyorki valla bana her ay 200 versin dio dedim ya sana verirse biz nasıl eşya alıcaz ki dedim nasıl evimizi kurucaz dioki hanım ben napıyım ... zaten onu duymam yetti .. faturalara yetişemiyormuş diğerine herşey alnır ama bize gelince hiç bir kolaylık yok ... ev kurucaz ya para kısıtlı nereye ne gidio zaten belli 200 üde ona verirsek nasıl eşya alıcaz ...
artık kesinlikle eminim buuu evimizin olmasını istemiyor ..
senin nezdinde kilo veren herkesi kutluyorum ve şimdilik çıkıyorum..
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR..
ortim tebrik ederim sence 1. olur muyuz??
Bilmiyorumki,ayşe vardı ne kadar vermiştir.Ben bu hafta 600 gram verdim sende 1200 müydü,1800 müydü.Hepsi acıklansın bakarız sonuclara, inş. oluruz :))
inşallah bir an önce evinize çıkarsınızda rahatlar mutlu mesut yaşarsınızgizemkızlar günaydın ben geldim ne var ne yok ..
başımda birşey var sanırım terslik terslik üstüne ..
eşimle olan son durum konuşuyoruz sırnaşıyorda hatta ama bazen bende tam sırnaşcak gibi oluyorum o an geliyor aklıma duraklama oluyor ister istemez .. o günden hiç konuşmadık ... sanki böyle bişi hiç yaşamadık gibi davranıyor .. belkide böylesi daha iyidir ..
diğer konu ise kayınvaldem insanlar ne kadar anlayışsız ya zaten en yakınından beklicekmişin darbeyi ..
biz eyşa almaya girişicez şimdi beyaz eşyalara 3 500 tutuyor taksidi 300 küsür düşüyor eşimde araştır dedi daha alçak taksit olursa girelim dedi bu sabah kayınvaldeme söledim ...dedim böle böle annemle git dio dedi dedim dioki ben ne anlıyım ya zaten ben seçiçem dedim oğlun dediki sen seç al işte taksidi uygun olsun annemde karttan çeksin öderiz ona dedi dedim öyle diince bozuldu herhalde o seççeğini sandı .. neyse işte kahwaltıya oturcaz diyorki valla bana her ay 200 versin dio dedim ya sana verirse biz nasıl eşya alıcaz ki dedim nasıl evimizi kurucaz dioki hanım ben napıyım ... zaten onu duymam yetti .. faturalara yetişemiyormuş diğerine herşey alnır ama bize gelince hiç bir kolaylık yok ... ev kurucaz ya para kısıtlı nereye ne gidio zaten belli 200 üde ona verirsek nasıl eşya alıcaz ...
artık kesinlikle eminim buuu evimizin olmasını istemiyor ..
saol turta ben eski halime dönmek istiyorum ondan yanievet evet kesinlikle ben de öyle düşünüyorum hilalim melekim var zaten adayım sadece köşeye sıkıştırmam lazım
hiç kilolu durmuyorsun kızzzzzz
tebrikler turtagünaydın kızlar benimde kilom 61.300 o kadar da yedim nasıl verdim anlamadımçok spor yaptım amma bir iki gündür ondan mı acep
tebrikler melek ne güzelGeçen hafta: 74.5
Bu hafta: 73.9
tebrikler eceGunaydin kizlar.. Kizlar 50.3..
ewet gelelim sana gizem benim orti ferdici tam bilmiyorum ama almış galiba fakat ben geçen hafta 59.4 bu hafta 56.6 canım benim toplam 2800 oluyo canım sanmam ben tek başıma geçerim sizi kız şaka şakabenim 1800 senin 600 2400... ayşenin ortisi kimdi?? almıştır belki...ay planlarıma bak yaa. ama napıyım bi daha bu kadar veremeyebilirim bi kerede...
benim 1800 senin 600 2400... ayşenin ortisi kimdi?? almıştır belki...ay planlarıma bak yaa. ama napıyım bi daha bu kadar veremeyebilirim bi kerede...
benim 1800 senin 600 2400... ayşenin ortisi kimdi?? almıştır belki...ay planlarıma bak yaa. ama napıyım bi daha bu kadar veremeyebilirim bi kerede...
tebrikler melek ne güzel
ewet gelelim sana gizem benim orti ferdici tam bilmiyorum ama almış galiba fakat ben geçen hafta 59.4 bu hafta 56.6 canım benim toplam 2800 oluyo canım sanmam ben tek başıma geçerim sizi kız şaka şaka
yaseminli yeşil çay acı biraz ben yarım limon sıkıp anca içiyorum
2 tane atıyorum bi demlik demleyip içiyorum tavsiye ederim çok etkisi oluyo kabızlığada bire bir
ayşeciğin ortisi benimm ve kilo aldım canımmmdepresyondayııımmmm
yeni değil melek bu hafta 5. haftam2800 müş,aysenin bakalım almışmı ortisi
sus kız
Ahh ahh ilk zaman olsaydı bizde böyle verirdik herhal
evet alıcam bugün inş. iyi gelir
kaç aldın semine?
ya sen neden alıyorsun ki acaba? dikkaet edemedinmi bu hafta
hilalcim çok teşekkürler ..Bu arada ben evveli hafta düşündüm epeydir senle görüşmüyoruz liste telaşına unutmuşum :d geçen hafta annemin dırdırından kavga ettik giremedim.Bu hafta da çıkmam lazım ama inş önümüzdeki hafta kaynatırızözledim seninle konuşmayı :d
sizin liste verilmedi galiba paylaşıma?
hilalcim anllattıklarımı hesaplarsak toplam yüzdeniz 0,82 oluyor...
Öyle valla tatlım.
Sen de izindesin ben de izine çıkıyorum derken önümüzdeki hafta da ben yokum.
Yolunda mı her şey ?
Ben 84 buldum ama niyeki ?
Yanlış nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?