Eki Görüntüle 312935 Eki Görüntüle 312935 Eki Görüntüle 312935
21- 22 aRaLıK 2011 TaRiHLi MeSaJ SaYıM SoNuÇLaRı
Aysecig: 5 - 36
Balkaymak: 18 - 26
Betuld: 6 - 28
Bugungunlerdenaralik: 2 - 2
Elisya: 12 - 9
Elmaliturta: 12 - 7
Eski_bir_masal: 14 - 31
_Ferdici_: 4 - 5
İrras_: 1 - 0
Mutedeyyin: 9 - 10
Ozlew_19: 23 - 8
Ysfmir: 1 - 4
Kizlar su an coook moralim bozukbabam tatli almis bu aksam, simdi soylemiym ne oldugunu caniniz cekmesin.. Ben de regl oldugum icin gorunce delirdim tabii cok canim cekti ama yine de irademe sahip yemeyi sabaha erteledim.. Sabah kahvaltim o olacakti benim Ama ac gozlu annem babam benim hakkimi da yemis.. Sabah yicem demistim onlaraa ve o tatli her yerde yok, karakoyden aliyodu simdi yarin benim icin karakoye gidecek degil tabii.. Kimbilir ne zaman gidecek Yemin ederim su an bogazima yumruk oturmus durumda aglamamak icin zor tutuyorum kendimi hakkimi da helal etmiyorum dicem ama babamin parasi oldugundan diyemiyorum ama goz hakkim vardi benim hee ayrica burda "oh iyi olmus, tatli yeme zaten cok kalorili" diyene benden bes beter tatli krizi gelsin ama yiyemesin diye de bedduami ediyorum ona gore
Halini düşünebiliyorum.Kendimi senin yerine koydumda zor bi durum gercekten
Bak ece, gece gece eşeğin aklına karpuz kabugu düşürdün.Dolapta baklava var nolcek şimdi
Neyse ben çıkıyorum.Oğlanı değiştireyim,uyutayım.
Kedimde banyo yapayım , yatayım ...
Ekmek yapıcam daha..
ii geceler herkese...
Baklavayıda yemicemYarın tartıda eksiyi görmenin hazzı daha güzel
bosver unutsabah yersin, esin gece gidip yemezse
ayy biscolata reklamindaki ispanyol cok yakisikli yaaa
Ben önüne koymadıkça eşim yemez
Ay bende onlara sinir oluyorum ya...
Sanki kendilerini görünce hemen biscolata, mood falan alıcaz
niye oyle diyosun kiz, adamlar bizim icin yapmis
ama bizim mood perhiz moodu o ayri
Viaport venezia'dan da ev istiyoruummmmm.. Ay ben reklam izlemiymbi ispanyol koca, bi ev.. Isteklerim bitmiyo
Ya bırak su adamları
Bende bu adamları izleyip,begenen varmıdır diyordum,varmış
kız cocuk gibi reklam izlemesen
Gününüz aydın olsun !!!
saol canım seninde..Gününüz aydın olsun !!!
günaydınnn hanımlarrrr nasılsınızz
günaydın..
dün akşam birsürü alıntı yaptım..tam yazacağım eşim geldi..anam eve girmesiyle esmesi bir oldu..tabi maalesef bilgisayarı kapattım kalktım..ama çok canımı sıktı..eve gelir gelmez sinir oluyormuş bende gelme dedim..zoruna gidiyorsa gelme..tartışmadık kavgada etmedik ama çok canım sıkıldı yatak odasına gidip uzandım..çocuklarda yanımda oynadı ..9 dada yattım..bu erkeklerin topunu ne yapmalı ki acep..sabah sabah günaydına bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?