Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gününüz aydın olsun !!!

müti..şu senin ateşli konuşmalarına katılamadım gitti.. 1ay boşuna hap içtiğimi bilrim..1 ay dedim anladın dimi..hatta o yüzden hapı bırakmıştım..gerek yok diye..kendimi aştım neler yazıyorum..sinirim tavan yaptı ..sabah sabah.

Neden hemen sinirlendi ki?
Dışarıda bişeye kızmıştır mutlaka..

eve geldiğinde çocuklar açtı kapıyı..terliğinin eşini bulamamış ben geldim yanına bana söylendi. şu eve gelince istediğini hemen bulamıyormuş..ayağı donmuş..bu kış günü bot giymez artist uzun kabanları var polis kabanı onu giymez küçük montu giyer..zaten hasta tam iyileşemedi..
benim suçum ne bir dur hele gözünün önündeki terliği görmemiş..

hahaha buda iyiymiş..

Ben önüne koymadıkça eşim yemez

Ay bende onlara sinir oluyorum ya...
Sanki kendilerini görünce hemen biscolata, mood falan alıcaz

ordaki tüm tipler sinirim desem..hepsi ayrı gıcık ..alacaksamda almam onlar aklıma gelir vazgeçerim....

demam ortim..
yeme yeme direk yağ olur..
ece canın çok çektiğinde 1 tanede olsa yemeliydin..şimdi daha kötü oldu biryerin şişmesin..
bu hafta eşimin hastalığı kendimin hafif kırgınlığı mesajlarıma yansıdı biliyorum..:26:
çok doğru yazmışsın..
kızlar motivasyonum fazlasıyla düştüü

napmalıyımmm????

az serbest bırak ..ama devamlı değil bir gün izin ver kendine diyeti düşünmeden beslen..ertesi gün kendini daha iyi hissedersin belki..

Hepiniz birden nereye kayboldunuz

Eki Görüntüle 312916

Böyle bi yeşilçay aldım, 4 çeşit var içinde.Suyu koydum hemen denicem cok merak ettim
dene bakalım...
sade yenilebiliyor ama istersen kendi kutusunda yağını süzmeden az ocağa tutabilirsin çıtır çıtır kızarıyor..
rabişşşşşşşş..nasılsın gözün aydın olsun ikinci geliyormuş.
kuzum sen okumuyormuydun..?okul ne oldu...
bebiş doğmadanda ara ara uğra..
ece ece bu nasıl menü..
evde sinirlerim gerilmese koç gibi sporumuda yapıp devam edeceğim hilalim ama olmuyor..
dikkat ederek devam ediyorum işte..
kiloyu korumak gerçekten zor..iki haftada 3 kilo aldım ama vermeye gelince 3 haftada yarısını anca verdim..
yasmini ne zaman içiyorsun ben gece içiyorum iştah açmasın diye..işede yaradı..gece ve sabah miğdem bulanıyor..öğlen normalim ama az yiyince yine başlıyor..işime geldi..zaten yasmin kilo verdiyor
yeni kutuya geçtiğinde içtiğin saati değiş..bırakma ama..

sabah su
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 adet yumurta
3 zeytin..
yarım su bardağı yy yağlı süt..
öğle
tavuk döner lavaşını yemedim tabağa döktüm kaşıkla salata karışık yedim..
1 ayran..
ara
bir yeşil elma 1 parmak kadar beyaz peynirle
akşam
4 kaşık ıspanak yemeği..
2 kaşık yoğurtla
1 dilimde kepek ekmeği..
su 2.5 litre
spor akşamki sinir harbi içim içimi yedi gece boyuda oğlanı salladım 24 saat faaldim.

Bi ara yine katılırsın canım

mutlaka dışarıda bi şeye sinirlenmiştir.takma kafana...

dene bakalım...

sade yenilebiliyor ama istersen kendi kutusunda yağını süzmeden az ocağa tutabilirsin çıtır çıtır kızarıyor..

Denedim çok güzel tadı var ...

Valla pişriicem artık cok iğrenç kokuyo.Yagsız zaten.
Bu ralar hep yagsız yiyorum yemekleri.Bu arada 74.7 den 2 günde 73.5 oldum
Dukan sayesinde

yok bi yerim sismedi sukur

Gunaydin kizlaarrr.. Benimle msj sayimi gununu degistirmek isteyen yok mu yeni yildan once msj sayacaklardan bir hayirseveerr

derya çok üzüldüm inan akşam başıma gelenleri bi bilsen seninki devede kulak kalır yani

aramız çok iyiydi akşam benimki eve bi geldi teleşı vardı
önüme bi kağıt çıkardı şimdi buna inanamıyacaksın dedi ve
kağıt tayin formu
2 yıllımız daha vardı batıda
benimki bana bile danışmaya gerek duymadan doğuyo şark ohal bölgelerine tayin istemiş
öldüm ya deliricem kafayı yiycem
belki ben ve çocuklar gidemiycez doğru memlekete
akşamdan beri iki gözüm iki çeşme çok üzgünüm ya
ben ne yapıcam şimdi 2 çocukla bu ne şimdi zorunlu olsa anlarım da kendi isteğiyle gidiyo

yengem anneme her gelişinde çiçek getirirdi canım... hala baş köşede dururlar...
inş canım zamanı gelince...

neden öyle bişeye gerek duymuş öğrenebildin mi???

deryacım senin alıntın eksik kalmış... oluyor ara sıra öyle erkekler man kafa biras... bende dün gece durduk yere surat yaptım... aslında hiç bişiy yoktu ama böyle birkaç ufak hareket gözüme battı... birikti... onada söyledim bak önemsiz gibi duruyor ama bende birikiyor önemli şeylere sebep olcak dedim... en azından neyden rahatsız olduğumu anladı....

Peki şimdi ne olacak?

Son düzenleme:
öğrendim canım burdakilerinden ve işindeki stresten sıkılmış maddiyatta tabi

Peki şimdi ne olacak?
ne olacak işte melek aile giderse bizde gidicez
gitmezse ben memlekette evim var oruya taşınıcam
eşimde göreve gidicek
tamam bu olucaktı ama 2 yıl daha vardı
çok sıkılıyorum ya

bence anlık tepkisidir bikaç gün geçsin bu kararından vazgeçer...bişeye sinirlenmiştir

kanuna göre form doldurulunca işleme tabi tutuluyo seminecim geri dönüşü yok

canim yaa, uzulme her iste bi hayir vardir bekle bakalim.. Ama niye danismadan boyle bi sey yapmis ki, evlisiniz ve cocuklariniz var sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…