Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın.
Oh temizlik yapmayı cok severim
Ama cam silmem ona göre

27 Ocak 2012 Tarihli Mesaj Sayım Sonuçları

Eski_bir_masal: 51

Mutedeyyin: 25 :124:

Betuld: 20 :119:

Laydline: 20 :119:

Ysfmir: 10 :118:

Balkaymak: 10 :118:

Ozlew_19: 8 :87: :121: :116:

Tadli: 6 :79:

Ay bu msjları sayıp, söylemesi ne kadar rahatmış.
Çok kolay oldu

Daha önce nasıl düşünemedik

Gunaydiiin
Ay kahvalti yapicam simdi hic canim yemek istemiyi
Bu arada bu sabah tartildim 65 ciktim
Tahminim dogru oldu yani 64.8 olatak girdim listeye 200 gr fark yansimis o da normal cuma gunu cook yedim ztn

Gunaydiiin
Tahminim dogru oldu yani 64.8 olatak girdim listeye 200 gr fark yansimis o da normal cuma gunu cook yedim ztn

Günaydın...

İyiy madem sorun olmamış

Motiven gerçekten çok güzel umarım hep böyle olur Ebruu
BU arada konuştum sizin söylediğiniz gibi dedim rahatladım zaten ben önceden bu kadar kıskanç değildim yeni çıktı, dedim her şeye çok dikkat edersen beni merak ettirmezsen geçmek istersen geçebilirsin dedim.. Neden böyle karar verdin dedi. Bir kıskançlık yüzünden o kadar eziyet çekmene gerek var mı ki dedim. Beni düşündün yani ondan dedi. Evet dedim. İŞ yerinde huzurlu olup senin yanında biraz huzursuz olacağıma, iş yerinde çok huzursuz olayım senin yanında huzurlu olayım benim huzur bulduğum yer senin yanın dedi Ben de alışırım zamanla huzursuzluk olmaz ama dediğim gibi sürekli dikkatli olmanı istiyorum dedim hallettik.

aynen öyle oluyo işte

off sıkıcı bi durum ya, acı yiyemiyorum.sıcak bişi içemiyorum.
Yanıyorum aakkedeş :60.

Biraz daha devam etsen hiç bir şey yiyemeyip kendiliğinden eriyip süzülecektin
Melek protein günlerinde kabızlık problemi yaşıyor musun ?

Afiyet olsunn ..

Hatuna bak be erkenden kalkmış temizlik yapıyor ne marifetli öyleee ..

Eline sağlık Melek ama ben unutmuşum galiba saymayı dün ..

Gunaydiiin

O da regl sonrasında gider zaten Betül ama kaçamak yapma ..

günaydın........arkadaşalrrrrrrrrr..

tünaydınnnn canlarımmmm

Tünaydın Kızlarrr ..

Evet kızlarr sonuçlar açıklanmış ben de yorumlarımı yapayım ..

*** 13. Takım 241. Etap *** ETAP 3.SÜ
Aysecig: ( 58.6 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Balkaymak: ( 71.8 / 71.6 / 0.2 / 0.28 % )
Betüld: ( 65.8 / 64.8 / 1 / 1.52 % )
Elisya ( İzine çıkan üye mezuniyetini istiyor.)
Eski_bir_masal : ( 59.1 / 61.1 / -2 / -0.33 / -0.56 ) 235. Etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 6’ya bölündü.
LaydLiNe: ( 82.3/ 80.7 / 1.6 / 1.94 ) Yeni üye hedef: 63
Mutedeyyin: ( 73.7 / 72.1 / 1.6/ 2.17% )
Ozlew_19: ( 72 / 71.8 / 0.2 / 0.28 % )
Ysfmir: ( 60.7 / 61 / -0.3 / -0.49 % )
Takım Ortalaması : 0.64 %

Özlem; Bu hafta kaçamaklar artı regl derken biraz az oldu ama reglle beraber kaçamaklar da biterse haftaya çok güzel bir sonuç bekliyorum ..

Betül; Uyku düzeni biraz bozulsa da menüne spor girdi, menün son güne kadar gayet güzeldi zaten, eğer regl döneminde kaçamak yapmazsan 2 kat hızlı gidiyor kilolar unutma.

ECe; Tebrik ederim ne yaptın ne ettin mezun oldun

Benn ; Valla elimden geleni yaptım 2 gün detoks 2 gün saf protein, kaçamağım yok her gün spor ama bu kadar gönderebildim ancak gelenlerden.

Ebru; motivasyonunu harika, menülerin şok diyetler değil çok sağlıklı bir şekilde gidiyor kilolar, üstüne biraz da spor ekleyince mükemmel oldu diyebilirim.

Melek; Kaçamaksız düzenli menüyle nasıl gitti kilolar, bir de uyku düzeninin de çok etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bu hafta genelde erken kalktın sanırım, bir de öyle güzel kurabiyeler yapıp yememeni taktir ediyorum.

Özlem; Bu hafta aslında menülerin çok düzenliydi neden bu kadar az gittiğini çözemedim aslında acaba uyguladığın liste mi uymadı ki sana ..

Derya ; Hasta bir haftaya rağmen o kadar dikkat ettiğin için tebrik ederim, bu yüzden diyorum normale dönünce de verdiğin kiloları almana ihtimal vermiyorum ..

TadLı ve hayattanazicik arkadaşlarımızın da deneme haftasıydı.
Tadlı haftaya da düzenli katılım gösterirse listede.
Hayattanazicik ise bu sırada sağlık problemleriyle uğraşıyor, ani olarak gelişmiş.
Onları hallettikten sonra aramıza geri gelecek.

Haftaya 1.lik bizi bekliyor 13. takımın çıtırlarııı ..

Selam kizlar.. Iyi haftasonlari herkeseee...
Hilal canim tesekkur ederim.. Sevgilin icin de insallah yeni isi hayirli olur, ama sen de gereksiz kiskanclik yapma zaten gozu senden baskasini gormuyor hem bunu zaten en iyi sen biliyosun..

teşekkürler canım ben eskidende 72 kiloya gelmiştim acaba hafızaya alıyo diye bişeyler duymuştum inçelme var ama kilo olarak çok az öyle olabilirmi acaba.
şimdi porsiyonlarını azalttım bu hafta inş. 1 kilo vermiş olurum daha fazla vermek istiyorum form cayda aldım

Selam kizlar.. Iyi haftasonlari herkeseee...
Hilal canim tesekkur ederim.. Sevgilin icin de insallah yeni isi hayirli olur, ama sen de gereksiz kiskanclik yapma zaten gozu senden baskasini gormuyor hem bunu zaten en iyi sen biliyosun..

canım tebrikler
darısı bizlerin mezuniyetine inş.
bizler için dua ettt iştahlarımızz kapansın

kızlar bana misafir geliyo inş. erken giderler
de akşam girebilirimmmm
yogun bi akşam beni bekliyooo

tesekkurler canim.. Tamam ederim, insallah en kisa zamanda siz de istediginiz kiloya gelir ve o kiloda kalirsinizz

ellerine sağlık ..sayım kolay olmuş ..
diğer erkencide benim ilk günaydın mesajından önce sabah sabah iki barbi sineması izledim..
Günaydın arkadaşlar....
günaydın mütim..
Gunaydiiin
ortimo günaydın...

Günaydın.
Oh temizlik yapmayı cok severim
Ama cam silmem ona göre

Sanada günaydın canım. Sen temizliği yap ben camları silerim :))

Günaydın arkadaşlar....

Ne güzel olmuş bu mesaj sayımı rengarenk :) İnsanın içini açıyor. Eline sağlık Melek'cim :))

Ne güzel olmuş böyle konuştuğun. Umarım hayatınız daha güzel olur. Bu arada üstümde bir kırgınlık vardı. Ortalığı toparladım tam başlayacağım temizliğe biraz uzanayım dedim, uyuyakalmışım. Dün akşamdan beri çok üşüyorum. Umarım hasta olmam (

Öncelikle herkesi tebrik ediyorum. 3. lükte büyük bir başarı. Haftaya birinci olabiliriz inşallah çok büyük ümidim var. :)) Sporumu artırmak istiyorum ama hilal'cim havalar o kadar kötü ki dışarı çıkmak korkutuyor beni. Evde yaptıklarım beni tatmin etmiyor. Yaparken yoruluyorum ama bi süre sonra yapmamış gibi hissediyorum kendimi. Umarım bu spor meselesinide iyice halledersem süper olacak. Bu arada ben dün tartıyı kaldırmayı unutmuşum. Sabah gözüme ilişince tartıldım :) Normalde yapmam ama tartıyı görünce dayanamıyorum :) 79.9 kg (-600gr) çıktı. Haftaya inşallah daha iyi çıkacak kilom :))

Özlem'cim inşallah misafir burayı okumazzzz :))))

ellerine sağlık ..sayım kolay olmuş ..

diğer erkencide benim ilk günaydın mesajından önce sabah sabah iki barbi sineması izledim..

günaydın mütim..

ortimo günaydın...

Günaydın canım sanada :)

teşekkür ederim hilal..vermek kadar korumakta zor ...bu aşamalar bana alıştırma oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…