Selam kizlar.. Iyi haftasonlari herkeseee...
Hilal canim tesekkur ederim.. Sevgilin icin de insallah yeni isi hayirli olur, ama sen de gereksiz kiskanclik yapma zaten gozu senden baskasini gormuyorhem bunu zaten en iyi sen biliyosun..
teşekkürler canım ben eskidende 72 kiloya gelmiştim acaba hafızaya alıyo diye bişeyler duymuştum inçelme var ama kilo olarak çok az öyle olabilirmi acaba.
şimdi porsiyonlarını azalttım bu hafta inş. 1 kilo vermiş olurumdaha fazla vermek istiyorum form cayda aldım
kızlar bana misafir geliyo inş. erken giderler
de akşam girebilirimmmm
yogun bi akşam beni bekliyooo
Ne güzel olmuş böyle konuştuğun. Umarım hayatınız daha güzel olur. Bu arada üstümde bir kırgınlık vardı. Ortalığı toparladım tam başlayacağım temizliğe biraz uzanayım dedim, uyuyakalmışım. Dün akşamdan beri çok üşüyorum. Umarım hasta olmam(
Öncelikle herkesi tebrik ediyorum. 3. lükte büyük bir başarı. Haftaya birinci olabiliriz inşallah çok büyük ümidim var. :)) Sporumu artırmak istiyorum ama hilal'cim havalar o kadar kötü ki dışarı çıkmak korkutuyor beni. Evde yaptıklarım beni tatmin etmiyor. Yaparken yoruluyorum ama bi süre sonra yapmamış gibi hissediyorum kendimi. Umarım bu spor meselesinide iyice halledersem süper olacak. Bu arada ben dün tartıyı kaldırmayı unutmuşum. Sabah gözüme ilişince tartıldım :) Normalde yapmam ama tartıyı görünce dayanamıyorum :) 79.9 kg (-600gr) çıktı. Haftaya inşallah daha iyi çıkacak kilom :))
teşekkür ederim hilal..vermek kadar korumakta zor ...bu aşamalar bana alıştırma oluyor..
slmmm boş yeriniz varmıııııı
Biliyorum canım saolsun onu çok iyi gösterdi de benim ksıkançlığım aslında boş kıskançlık başkasına bakacak diye de değil ..
Ayrıca bizi 6 yıl sonrasının tasası aldı daha çok var
Kesinlikle oluyor, uzun süre kaldığın kilodan inmek zor oluyor ama bence son günkü böreğin de etkisi var.
Kolay gelsin Özlemm ..
Gerçekten dün o kadar iyi geldiniz ki kafamı toparlamam da, doğru karar verdiğime inanıyorum.
Tersini söylesem de bir şey demez di dedi zaten ama sevindiği de çok belli oldu ..
Aman çok yorma kendini Ebru bu sıralarda herkes hasta oluyor havalardan mıdır salgın mıdır bilemedim ama sen olma ..
Bu arada ne yaptın sen etinden falan mı kestin de bir günde 600 gram gitti
Bence çok daha zor derya ya korumak ..
Diyet psikolojisinden çıkıp abur cubura saldırabiliyoruz ..
hergün netteyim yani girerim paylaşım çok sorum değil ama sen yinede bir kuralları yazabilri misin. bakayım.siz mesaj sayıyonuz galiba tam anlamadım sisteminizi
Sanırım son 1 kişilik yerimiz var şu an, bol paylaşım yapabilirsen buyur, kuralları bildireyim ..
Valla bilmiyorum Hilal'cim. Kesmedim ama artık kendiliğinden gitmeye başladı. :) Bu arada siz benim önceki yemek yemelerimi bilmiyorsunuz bence ondan kaynaklanıyor. Akşam en erken saat 9'da yemek yiyebiliyorduk. (Eşim işten geç çıktığı için) Ayrıca spor yapmıyordum. Yemekten sonra (sanırım kan şekeriyle alakalı) çok geçmeden uykum geliyordu. Bide günde rahat 4-5 tane üçü bir arada içiyordum. Şimdi hem akşam yemeğimi erken yiyorum, ekmek yemiyorum, nescafe içmiyorum. Elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum. Eğer şu spor konusunda kendimi biraz daha zorlasam ayda 6-7 kiloyu rahat gönderirim diye düşünüyorum. :))
hergün netteyim yani girerim paylaşım çok sorum değil ama sen yinede bir kuralları yazabilri misin. bakayım.siz mesaj sayıyonuz galiba tam anlamadım sisteminizi
kız seni 6 yıl sonra ki mevzuyu şimdimi soruyorsun ?hele günü gelsin..ve inan o günki düşüncelerin çooooooooookkkkk farklı olacaktır ... mesela 6 yıl daha büymüş hayat tecrübesi artmış elki evli vede çocuklu ha ne dersin?
Ne diyeyim harikasın gerçekten Ebruu ..
Bak hatırlıyor musun geçen hafta en kilolunuz benim galiba diyordun, ama bu gidişle 3-4 aya en zayıfımız sen olup çıkacaksın.
Valla bilmiyorum Hilal'cim. Kesmedim ama artık kendiliğinden gitmeye başladı. :) Bu arada siz benim önceki yemek yemelerimi bilmiyorsunuz bence ondan kaynaklanıyor. Akşam en erken saat 9'da yemek yiyebiliyorduk. (Eşim işten geç çıktığı için) Ayrıca spor yapmıyordum. Yemekten sonra (sanırım kan şekeriyle alakalı) çok geçmeden uykum geliyordu. Bide günde rahat 4-5 tane üçü bir arada içiyordum. Şimdi hem akşam yemeğimi erken yiyorum, ekmek yemiyorum, nescafe içmiyorum. Elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum. Eğer şu spor konusunda kendimi biraz daha zorlasam ayda 6-7 kiloyu rahat gönderirim diye düşünüyorum. :))
Ayyyyyyyyyyy canım benim ağzından bal damlıyor.. (Yoksa kaçamak bal mı yedin :)))) İnşallah hepimiz istediiğimiz kilolara ulaşırız :) :81:
geçen doktorumda yasemen bradlay di sanırım o vardı günlük 100-200 kalori bile kesmeye başlasanız kilo vermeye başlarsınız diyordu..konuda şekerli içilen çaydı ve sende nescafe gibi şekerli bir şeyi terk etmişsin bu bile harika bence..
çok sağooool ama karar veremedim ya günlük mesaj zorunluluğu geriyor beni. 7079 topiğinde aktif üyeyim günde bırak 5 i en az 20 mesajım var. ama bazı günler olur işim olur giremeyebilirim. yada son iki gündür olduğu gibi net kesilir falan. pufff ben düşüneyim bariii. akşama gelirim tekrar. şimdi ev işi v market işlerim var size iyi sohbetleer.
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Mesaj sayma ise herkes sırayla 2 gün mesajları sayıyor, aslında mesaj sayımı demeyelim de herkes kendi mesajını sayıyor sırası olan kişi liste haline getiriyor.
Valla yemedimm
Dün yediğim tatlıların eseridir
Başladık ya gelecek elbet değeri.
Hoş ben bu zamanda ulaşırım diye bekliyordum kiloma ama ne yapalım artık yaza kadar olur elbet.
çok sağooool ama karar veremedim ya günlük mesaj zorunluluğu geriyor beni. 7079 topiğinde aktif üyeyim günde bırak 5 i en az 20 mesajım var. ama bazı günler olur işim olur giremeyebilirim. yada son iki gündür olduğu gibi net kesilir falan. pufff ben düşüneyim bariii. akşama gelirim tekrar. şimdi ev işi v market işlerim var size iyi sohbetleer.
Sizin birçoğunuzun az kalmış zaten. En zor verilen kilolar son kilolar olduğuna göre sanırım sizin iki kat daha fazla uğraşmanız gereceek. Biz şişkolar daha çabuk veriyormuşuz Eki Görüntüle 334990
Tamam o zaman kolay gelsinn ..
Son kiloların zor gitme etkisi var bir de Ebru ne zamandan beri uğraşınca insan sıkılıyor da kaçamaklar artabiliyor.
Ben ilk başladığım zamanlarda 40- 45 gün ağzıma hiç tatlı koymadım ne kek ne çikolat ane dondurma vs ..
O zamanlar çok güzel veriyordum ama sıkıldım artık bu psikolojiden o yüzden de eskisi gibi gitmiyor.
ekmeği kesme sabah öğle yemeğinde tüketebilrisn akşama bırakma..birde pilav yersen ekmek yemyceksin..Teşekkürler canım... Sanırım 1 hafta felan olacak. Sizin gruba girdikten sonra karar verdim ve bıraktım. Bidahada içmeye niyetim yok. Bağımlı gibiydim resmen içmesem olmuyordu. Şimdi sırada ekmek var inşallah. Onuda azaltabildiğim kadar azalttım. Ama sanırım ekmeği tümden kesmekte iyi değilmiş diye duymuştum. Tuz yok, şeker yok, sıra diğer beyazda :))
Sıkılmayın canım yaaa. Yoksa bize kim örnek olacak. Zaman uzadıkça sanırım sıkıcı oluyor, inşallah ben uzatmadan bitiririm bu işi. Sizi nasıl gaza getirsek acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?