Önce kepekle sütü karıştır ve şişmesini bekle.
Sonra yumurta beyazını ekleyip iyice çırp.
En son tuz ve kabartma tozunu ekle.
Teflon tavanın dibini peçeteyle azıcık yagla.
İyice kızdır tavayı.Sonra karısımdan dök ama altını kıs.
Pişince spatula ile diğer tarafını çevir ve pişir.
kepek unuylamı oluyor? Ay çok sordum biliyorum ama ben hayranım yaa çiğköfteye
Kızlar ben kaçıyorum. Aşkım geldi bana limonlu ıhlamur yaptı. Şimdi onu içmeye gidiyorum. Sanırım geç olmadan da uyurum. Öpüyorum hepinizi. Çok fazla kaynatmayın okuması zor oluyorDua edin hastalanmayayım. :2::2:
Mesaj sayım : 25
Teşekkürler Melek'cim. En kısa zamanda deneyeceğim. Ben malzemeleri hazırlarım kocacım yoğurur. :))))))
Aynen böyle yaptım ama nedense olmadı incecik bir şey oldu zaten :26::26:
Çiğköfte için de çok teşekkür ederiz Melekcimm.
Yok o lavaş için ..
Kızlar ben kaçıyorum. Aşkım geldi bana limonlu ıhlamur yaptı. Şimdi onu içmeye gidiyorum. Sanırım geç olmadan da uyurum. Öpüyorum hepinizi. Çok fazla kaynatmayın okuması zor oluyorDua edin hastalanmayayım. :2::2:
Lavaş ve çiğköfteyi yaparım aslında eti alacaksın evde döve döve küçülteceksin ondan olan çiğköfteyi yemiştim bir sefer ben deli birşeydi ama çoookkk zorr bulmak
Semiha hoşgeldin canım bende Su :)
Paylasim icin tsk ler bebekDedigin gibi biraz kisinin kendisiyle we bunyesiyle alakali bir konu..
Sanada iyi geceler
Hosgeldin
Afiyet olsun..
Nacizane fikrim ogle ile aksam arasina mumkunse kalorisi dusuk bisey koysaydin aksam yemeginde fazla yemeni onlemis olurdun,
kahwaltiyi guclu, ogleyi biraz daha az, aksami daha hafif yemek daha iyimis okudugum kadariyla..
Az yemissin ama diyetteyken pilawada dikkat etmek gerek..
Yaaaaaaa ama kızlar ben son iki gündür spor yapamıyorum. Evde yapamıyorum nedendir bilmem. Beni sadece tempolu yürümek kesiyor. Ahhhh şu havalar bi düzelse. Son yılların en kötü kışı bu yaaaa.
Evet kizlar bu cumdan itibaren basliyorsunuz spor dakikalarini saymaya
Obur cumada bana ozelden mesaj atacaksiniz
Toplamda 200 dk gibi mesela
Semiha hosgeldin bu arada betul ben de.
Menun de guzelmis afiyet olsun, ben sana bir sey sorayim, istedgin kiloya ulastiktan sonra dikkat mi etmedin 4. Takimdan sonra neden geri aldin ?
yeni arkadaşlar görüyorum hoşgeldin aramızaaa
ay yapılırmı bu ya bize tatlıdan uzakdurdukca resimleri gözümüze sokuyon
aşk olsun
yok bugun kaçamak
ohh gitsin kilolar
ben gece 1 saat yaptım
conflex ne demek Özlem'cim. Ben ilk defa duydum. Peki neden hep süt? Yeni bişeymi denemeye başladın.
Özlem mesaj sayım 55 ..
Ben de kaçayım artık kızlar görüşürüzz ..
günaydınlarrrr
bende güne erken başlayanlardanım...bu vesile ile 1 litre suyum bitmiş bulunmakta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?