bu arada sabah tartıldım ve moralim çok bozuldu ben 66 kiloyu görmüşümde haberim yokmuş.
eyvah ki ne eyveah
Ay canim vucudum, tatli metabolizmam
Ben kacamklari yapiyrum yapiyorum o yine kilo veriyor:))
Cuma gunu tarti farkliydi tartilmadim biliursunuz carsamba sabahko kilomu soylemistim
64.8 diye
Cuma ve sonrasi gunler bol kacamk ve regl vardi
Cumartesi 65
Pazar 65.4 ciktim sonra tartilmadim
Bugun 63.6 ciktim:))
Bu neyin kreameti bilemedim
Kacamak yaptigim gunlerde soguk fln demeden baya gezdik arkadaslarla onun mu etkisi yoksa reglim bitti onun mu etkisi
Ya da 2-3 gun cakma detoks corbasi ve gercek drtoks corbasi ictim
Acaba diyorum suyu az iciyorum su mu kaybettim:44:
Bugun 2 litre suyumu tamamlayayim da kontrol edeyim
gunaydinlaaaar bugun gune guzel basladimmmm we metabolizmam calismaya baslamistr gune erken baslamanin faydalari hehehheh ama haaala uykum war bide dus aldm anlayamadim :)
günaydınlarrrr
bende güne erken başlayanlardanım...bu vesile ile 1 litre suyum bitmiş bulunmakta...
bu arada sabah tartıldım ve moralim çok bozuldu ben 66 kiloyu görmüşümde haberim yokmuş.
eyvah ki ne eyveah
Ay canim vucudum, tatli metabolizmam
Ben kacamklari yapiyrum yapiyorum o yine kilo veriyor:))
Cuma gunu tarti farkliydi tartilmadim biliursunuz carsamba sabahko kilomu soylemistim
64.8 diye
Cuma ve sonrasi gunler bol kacamk ve regl vardi
Cumartesi 65
Pazar 65.4 ciktim sonra tartilmadim
Bugun 63.6 ciktim:))
Bu neyin kreameti bilemedim
Kacamak yaptigim gunlerde soguk fln demeden baya gezdik arkadaslarla onun mu etkisi yoksa reglim bitti onun mu etkisi
Ya da 2-3 gun cakma detoks corbasi ve gercek drtoks corbasi ictim
Acaba diyorum suyu az iciyorum su mu kaybettim:44:
Bugun 2 litre suyumu tamamlayayim da kontrol edeyim
günaydın kıslar
bugün evdeyim.... devamsızlık hakkı vardı bir gün.... onu kullanıcamdersaneyede kalkamadım sabah.... 8.30 la 10 arası dersim var ama bir türlü kalkamıyorum... onuda geçe aldırmaya çalışıcam.... yarın da misafirim vardı zaten iyi oldu evde hazırlık temizlik falan yapıcam.... siz neler yapıyorsunuz???? bu arada bende menü falan kalmadı..... 2 haftadır ilk defa bugün evde yemek yiycem.... düzenim çok şaştı
Bir de 2-3 hafta ben bu 64 65 kilo civarinda dolandim durdum
Bunye birden yiyip yiyip sonra tekrar diyete uygun beslenmk vucudu soka mi soktu acaba:44:
Her neyse bu 2 gunde cok dikkat edip spor yapayim da biraz dha gitsin
Ama kaçamak yapmıyorsun değil mi özlem ?
Yaptıysan bir günah çıkart bakalım
günaydın kıslar
bugün evdeyim.... devamsızlık hakkı vardı bir gün.... onu kullanıcamdersaneyede kalkamadım sabah.... 8.30 la 10 arası dersim var ama bir türlü kalkamıyorum... onuda geçe aldırmaya çalışıcam.... yarın da misafirim vardı zaten iyi oldu evde hazırlık temizlik falan yapıcam.... siz neler yapıyorsunuz???? bu arada bende menü falan kalmadı..... 2 haftadır ilk defa bugün evde yemek yiycem.... düzenim çok şaştı
Betül onun etkisi olacak kadar olmadı bence diyete başlayalı ee bir de tamamen kesip o şok diyetlerden de yapmadın.
Ama regl ve soğuk ciddi derecede etkilemiş olabilir.
İnsan o soğuklarda ısınmak için koşmaktan daha çok enerji harcıyor .
Maşallah ..
Su konusunda ben günde yarım litre su içmediğim zamanları bilirim.
Sonra alışkanlık haline dönüştürdüm, şimdi o kadar çok seviyorum ki su içmeyi bazen fazla oldu diye dikkat ediyorum.
Başlangıç kilonu tam olarak kaç alalım semiha ?
bu arada izmirdede dehşet verici bir soğuk var.... şansıma benim dışarı çıktığım günlere geldi...:26: uzun zamandır bu kadar soğuk olmamaıştı...
Disarda yemek Zor ya insan hem bunaliyo, ne yiyecegini sasiriyo
Kurs nasil gidiyo ozlem neler ogreniyorsunuz
her yer soğuk ya...sabah haberlerde duydum.gerçek sibirya soğukları haftaya geliyormuş...:18::18::18:
canım kaçamak yok yalnız yemek saatlerim 9-10 arası oldu....kahvaltı gibi yaptım genelde.... yumurta peynir zeytin.... meyve.... dün birtek normal ekmek yedim... bu kaçamak sayılabilir ama ben mecburiyetten yedim... 2dilim...
bu arada izmirdede dehşet verici bir soğuk var.... şansıma benim dışarı çıktığım günlere geldi...:26: uzun zamandır bu kadar soğuk olmamaıştı...
evet alışkanlık haline döndürmek lazım...
başlangıç kilomu 66 olarak alabiliriz...
her yer soğuk ya...sabah haberlerde duydum.gerçek sibirya soğukları haftaya geliyormuş...:18::18::18:
aynen.... kurs çooooooooooook sıkıcı geçiyor.... bir tane müfettiş giriyor derslere.... slayttan yazı okutturuyor... genelde eğitim dersleriyle ilgili.... formasyonda hepsini görmüştük zaten....
kıslar bu arada laptopı karnımın bacaklarmın üzerine koyuyordum genelde... artık ne zaman koysam karnıma kramp gibi birşey giriyor... araya yastık koymaya başladım bende.... benim gibi yapan varsa dikkat etsin diye söyliyim dedim.... Allah korusun bizi şu teknolojinin zararlarından...:18:
neyseki haftaya evdeyimbu arada hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?