onlarıda üstün körü geçtik açıkçası...ilkyardıma kazalara v.s çok dikkat ediyor müfettiş özellikle... yasaları falan anlatıyor daha çok... sanırım dha sonra hizmetiçi eğitim de veriliyormuş... açıkçası benimde tam bilgim yok... elimde bulunsun dedim sadece... özel anaokulu açabiliyormuşz bu belgeyle... para olsada açsam...Direk okul oncesi egitimine yogunlasmiyo musunuz
Cocuklarin yas ozelligi fln?
Yok canım bu yoğunluk için o da kaçamak sayılmaz ..
Uff soğuk deme buz buz her yer ..
Hedef kilona kaç diyoruz ?
Bunlar daha gerçek değil miymişşşş
kıslar bu arada laptopı karnımın bacaklarmın üzerine koyuyordum genelde... artık ne zaman koysam karnıma kramp gibi birşey giriyor... araya yastık koymaya başladım bende.... benim gibi yapan varsa dikkat etsin diye söyliyim dedim.... Allah korusun bizi şu teknolojinin zararlarından...:18:
günaydınnn fıstıklarrrrrrrr
gunaydinlaaaar bugun gune guzel basladimmmm we metabolizmam calismaya baslamistr gune erken baslamanin faydalari hehehheh ama haaala uykum war bide dus aldm anlayamadim :)
günaydınlarrrr
bende güne erken başlayanlardanım...bu vesile ile 1 litre suyum bitmiş bulunmakta...
Gunaydin herkesee
Keyifler yerinde mi
Az sonra tartilcam bakalim ins benimki kacmaz:))
Ay canim vucudum, tatli metabolizmam
Ben kacamklari yapiyrum yapiyorum o yine kilo veriyor:))
Cuma gunu tarti farkliydi tartilmadim biliursunuz carsamba sabahko kilomu soylemistim
64.8 diye
Cuma ve sonrasi gunler bol kacamk ve regl vardi
Cumartesi 65
Pazar 65.4 ciktim sonra tartilmadim
Bugun 63.6 ciktim:))
Bu neyin kreameti bilemedim
Kacamak yaptigim gunlerde soguk fln demeden baya gezdik arkadaslarla onun mu etkisi yoksa reglim bitti onun mu etkisi
Ya da 2-3 gun cakma detoks corbasi ve gercek drtoks corbasi ictim
Acaba diyorum suyu az iciyorum su mu kaybettim:44:
Bugun 2 litre suyumu tamamlayayim da kontrol edeyim
günaydın kıslar
bugün evdeyim.... devamsızlık hakkı vardı bir gün.... onu kullanıcamdersaneyede kalkamadım sabah.... 8.30 la 10 arası dersim var ama bir türlü kalkamıyorum... onuda geçe aldırmaya çalışıcam.... yarın da misafirim vardı zaten iyi oldu evde hazırlık temizlik falan yapıcam.... siz neler yapıyorsunuz???? bu arada bende menü falan kalmadı..... 2 haftadır ilk defa bugün evde yemek yiycem.... düzenim çok şaştı
Evet ya
Ben de tepsiler var ya alti sunger ustu duz laptoplar icin de kullaniliyo onlar baya iyi oluyor
Günaydın somurtuk şey
Günaydın Gönül..
Günaydınlar efendim..Hoşgeldiniz
OOO hadi yine iyisin betül..
Ay bende bi 6 ları görseydim
Günaydın canım...
nerden almıştın canım... böylede bilgisayar çok ısınıyor...
çok sevindim kaçamak saylmamasına...
Yok canım bu yoğunluk için o da kaçamak sayılmaz ..
Uff soğuk deme buz buz her yer ..
Hedef kilona kaç diyoruz ?
Bunlar daha gerçek değil miymişşşş
hoşbulduk Özlemdi değil mi?
çok sevindim kaçamak saylmamasına...önümüzdeki hafta bir gün detoks yapmak istiyorum.... ihtiyacı var vücudumun gerçekten... ama ne detoksu yapıcam onu bilmiyorum...
evet canım...
Benimki hediyeydi
Ama cok yerde var, bana tepehome dan alinmisti
pirinç nbende denemiştim insan pirinçten nefret etmeye başlıyor... aslında içecek detoksu istiyorum bitki çayı falan o tarz birşeyler... ama ayranada bir bakıcam...
Ben ayrandan başkasını beceremiyorum, pirinç denemiştim de çok kötüydüüü ..
Google da laptop tepsisi diye aratinca cikiyo
Alti sungersiz olanlarda var ikeada falan da ama bn sungerlileri seviyorum tam bacajlarin seklini aliyo yamulmuyo
Ben onda yemek fln da yiyorum yatakta, tv karsisinda fln cok rahat:)
Kitap okurken mesela cay iciyorsun o zaman da kullaniyrum
pirinç nbende denemiştim insan pirinçten nefret etmeye başlıyor... aslında içecek detoksu istiyorum bitki çayı falan o tarz birşeyler... ama ayranada bir bakıcam...
farklı işlevleride var desene
tabiki canım.... ama haftaya yapıcam... bugün evde doğru düzgün ev yemeği yemek isityorum.... özledim resmen...
Bulursan bizimle de paylaşır mısınn ?
kıslar sanki günlerin yorgunluğu var üzerimde.... ayılamıyorum bir türlü.... kendime gidip kocaman bir kahve yapıcam... sonrada temizliğe girişmem lasım... belki kuaförede giderim bu gün... görüşürüz yine:80:
Ben ayrandan başkasını beceremiyorum, pirinç denemiştim de çok kötüydüüü ..
GOrusruz kizlar
Biz de annemle disari cikicaz biraz soguk ama donmadan geliriz herhalde:))
Brrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?