Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ivett ivettt yakma benii ,,takımı da yakmaa:18::18::18::18::18:

Benim hatam kusuratini yazmamısim

Günaydin hanimlaar

anaaa sorry canim =) , tskr ederim
zor kalktim , gec yattim simdi tartilicam oyyy

Hadi bakalım görelim ..

Derya haberleri pek izlemiyorum da sevdiceğim aradığında söylüyor oradan biliyorum.
anladım..avatrındaki spor mu yapıyor eziyetmi çekiyor..yüzü pek neşesiz ..
Yaptığınız spor size eziyetmiş gibi geliyorsa ve bitmesi için dua ediyorsanız o sporu boşuna yapıyorsunuz..beyniniz acı çektiğinizi düşünerek yağ yakımını duruduruyor..bunu bir araştırın isterseniz ..yaptığınız herşey sizi mutlu etmeliki enerjisinide en yüksek seviyede alabilesiniz ve faydasın ı görebilesiniz..
1 saatten sonra yapılan sporda sadece extra yorgunluk canlar..beyin yine yağ yakımını durduruyor..ne beyinmiş diyenlerede hani bazen geçmişe dalar güzelbir şey düşünürsek bi bakarız yüzümüzde tebessüm oluşmuş ..acı veren birşey düşünürsekde gözlerimiz dolar işte bu da beynin bize hissetirdikleri

ne anlatmak istediğimi anladıysanız sorun yok...

günaydın kızlar kilo vernleri kutluyorum ben tabi hala aynı yarimde sayıyorum sayılır o kadar spora bu kadar düzenli beslenmeye
56.1 kilom niye böyle hilal neden kilom gitmiyo vücudu şokluycamda deryadan korkuyorum

Bende kosu bandından düşen avatar bulcam eheheheh

Koşu Bandından Düşen Kadın-Video
Elif izlesene bir

O japon gibi ya belki gülemiyordum demiştim ben genelde pek ciddi olurlar
ben spor yaparken çok mutlu oluyorum hele pilateste uçuyor gibiyim bu 30 day shred çok yoruyor ama yine isteksiz değil zorlanıyorum sadece yapıyorum yaptım diye mutlu oluyorum ve belki psikolojiktir sonrasında çok rahatlamış oluyorum hatta hafif acılar bile hoşuma gidiyor.

günaydın kızlar kilo vernleri kutluyorum ben tabi hala aynı yarimde sayıyorum sayılır o kadar spora bu kadar düzenli beslenmeye
56.1 kilom niye böyle hilal neden kilom gitmiyo vücudu şokluycamda deryadan korkuyorum

Gülçin gidiyor işte daha ne olsun, eskisi gibi bekliyorsun galiba ama öyle verdiğinde sonucunu biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…