- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Yani normalde bence problem olmaz da seni riske atmamak açısından bilmiyorum ..
Bence dene bakalım belki bi faydası olur. Zararırın olacağını sanmıyorum.
Kızlar bugün benim akşam yemeğim gecikecek. Mecburen çünkü hala yemek hazırlamadım eşimle birlikte hazırlayacağız.
Çalışınca ve çocuk olunca okuduğum kitaplar genelde çerezlik oluyor Hilal'cim. Aslında şuan iki kitap okuyor sayılırım birisini yarıda bıraktım bundan sonra devam edeceğim. Kayıp Sembol arkadaşımın kitabı geri vereceğim için önce onu bitireyim istedim. Aslında Şu çılgın Türkleri okuyordum. Oda biraz yavaş ilerliyor sindire sindire.
Bence dene bakalım belki bi faydası olur. Zararırın olacağını sanmıyorum.
Kızlar bugün benim akşam yemeğim gecikecek. Mecburen çünkü hala yemek hazırlamadım eşimle birlikte hazırlayacağız.
geçmiş olsun ebru
Allah seni napmasın
izleme kız öyle şeyler
Şimdi sana laf etmiyorum çünkü birazdan itirafım gelecek
Aynen Melek'in dediği gibi Betül, Sıralamayı normal spora gibi yap ama normal sporunun yanına şu kadar zihinden diye ekle ..
Kolay gelsin Melek ..
Maşallah Derya'cım ya hamileliğinden bile daha zayıfsın ne güzel ..
Ben de çok severim sevdiğim kitapları tekrar okumayı hele yorgunken çok güzel oluyor.
Geçmiş olsun Ebru'cum ben baş ağrısında bir kaç hareket var onları uyguluyorum.
mesela başımı öne eğip çömelip kalkma hareketi 15 kere falan yapıyorum rahatlatıyor.
Bir de gözlerin etrafında 8 çiziyorum.
Yana göz kapaklarımı ufak ufak cimcikliyorum.
Nil Gün'ün piki hareketlerinden bunlar ..
Kız sen bugün biraz dalgın mısın ?
Betüle Hilal demişsin, ebru'ya Derya yoksa seni de mi kendime benzettim
Bu arada ben normalde de 2 öğünden fazlasını yemem yediklerim de fazla değildir.
Arada bir açlık dönemim olur o zaman çok yerim bir de abur cuburum vardr
Bence de çok güzel hep böyle olsun takımımız ..
MENÜM
Sabah
1 tane yeşil elma
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği arasında sucuklu tost
Kalktıktan sonra
1 dilim çavdar ekmeği arasında 2 dilim sucuk
Akşam (yemedim hala)
3-4 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote ve yoğurt
Su 2,5 litre + 1 fincan yeşil çay
ikilemde bıraktınız beni
neyse sabah kahvaltıda yerim olmazsa...
Haklısın şimdi benim okuduğum gibi rahat okuyamazsın ki tek başına değilsin sonuçta, ben gece yatmadan önce okurum mutlaka ama yatakta eşin ışıktan rahatsız olabilir, yorgun olursun, çocuk derken bence şu anki okuman bile gayet güzel.
Kayıp sembol gerçekten çok güzel bir kitap.
Şu çılgın türkleri de deli gibi kitap okuduğum zamanlarda okumuştum 2 günde bitmişti ama nasıl okuyormuşum bilmiyorum her gün bir kitap bitirirdim, kitap bitmeden uyuyamazdım hiç ..
Öğrenciyken bana kitap dayanmazdı, hatta okuduğum kitapları not almayıda çok severim. Şimdide yine iyi okuyabiliyorum, eşim rahatsız olmaz ışıktan çünkü bende hafta içi mutlaka yatarken okurum kitabı. Ama çoğu zaman çok yorgun giriyorum yatağa en fazla 5-10 sayfa sonra uykum geliyor. Kitap başucumda bekliyor zaten. Kitap okumak dünyadaki en zevkli uğraşlardan.
Melek yazdı zannettim bir ara elmayı görünce tost niye sucuklu diyecektim devamını okudum da anladım, afiyet olsun Ebru'cum ben de yarın mantar yapayım 1 haftadır yapamadım.
Yanında da bulgur pilavı güzel olur sanırım.
Ters düşmüşüz
Sen sabah ye için rahat olur hem Melek .
Benim de baş ucumda durur kitabım hep hatta bazen yatağımın içinden çıkar sarılıp uyuyup kalmışım
Bir de bebeğim var yatağımda zaten
Teşekkürler Hilal'cim. Hasta olmak bir yönden çok güzel hiç iştahın olmuyor aslında akşam yemeği bile canım istemiyor ama daha kötü olmamak için yiyeceğim. Bugün benimde aklımdan geçti bulgur pilavı. Ama eşim tavuk sote yapalım birlikte dedi bende tamam dedim. Kızlar genelde ben akşamları tek çeşit yemek yapıyorum yeni farkettim diğer aile bireyleri içinde iyi bir durum. İki çeşit olunca yemek bitmiyor, ertesi gün gündüz evde olmadığımız için akşam yine aynı yemeği yemek zorunda kalıyoruz. Bende tek çeşit yapıyorum, hem israf olmuyor hem her akşam farklı yemek oluyor. Gerçi bazen yemek çok olunca günlerce yiyorum
Menum:
Kahwalti:
1 yumurta
2 zeytin
Cavdar ekmegine mozarellali tost
Ara:
yesil elma
Oglen:
salata
y fasulye
1 k yogurt
Ara:
1 bardak greyfurt
Aksam:
Tavuk
salata
ayran
Su:3 lt
Ben dedim yaaa biz birbirimize benziyoruz diyeBenim senin yaşlarındaki oyuncaklarımla şimdi kızım oyun oynuyor.
Menum:
Kahwalti:
1 yumurta
2 zeytin
Cavdar ekmegine mozarellali tost
Ara:
yesil elma
Oglen:
salata
y fasulye
1 k yogurt
Ara:
1 bardak greyfurt
Aksam:
Tavuk
salata
ayran
Su:3 lt
smdilik kaciorm kkizlar halletmem gereken ufak tefek islerim war camasir dolabi katlamak gibiopuldunuz
kızlar burda resmen fırtına var dışarda her şey havada uçuçuyor,elektiriklerde sürekli gidip geliyor.
benimde bu gün aşırı sancım vardı, kanamam başladı acaba işimdeki kalan parçamı düşüyor.
kızlar burda resmen fırtına var dışarda her şey havada uçuçuyor,elektiriklerde sürekli gidip geliyor.
benimde bu gün aşırı sancım vardı, kanamam başladı acaba işimdeki kalan parçamı düşüyor.
Sen de mi oynuyordunn
Ama çok beğeniyorum bu bebekleri ben, safinaz bebekler var ya onlardan
Sevdiceğimin hediyesi aynı zamanda ..
Afiyet olsun Gönüll ..
Bugün burda da hava kötüydü Elif'cim. Belkide ondan iyileşemedim bütün gün. Benim ruh halim havaya göre değişir. Bugün hava çok gri ve kapalıydı. Ruhum sıkıldı.
Umarım içinde kalan parçada düşerde tekrar doktora gitmene gerek kalmaz. Tekrardan geçmiş olsun canım.
Genelde hediyeydi hepsi Hilal'cim, üniversitedeki arkadaşlarımdan felan bazen çok hoşuma gidenleri kendim alırım, peluş oyuncaklarada bayılırım bide porselen bebekler varya onların hastasıyım. Evimiz oyuncak dolu zaten. Doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama alıyorum işte.
Kızlar bende kaçayım malum bugün hiç bir iş yapmadım heryer darmadağınık biraz düzelteyim temizlik yapamadım bari ortalığı toparlayayım. Fırsat olursa uğrarım yine. Görüşürüz.
Neden doğru olmasın ki sonuçta mutlu eden bir şey muhtemelen benim evim de aynı şekilde olacaktır bir sürü bebek, ayy ne güzel
Kızınla bebek kavgası yapmayın da benim olacak senin olacak diye
Kolay gelsin görüşürüz Ebru'cum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?