Doğrumu yanlışmı diye çocuğun gelişimi açısından düşünmüştüm. Bazıları oyuncakların çocukların hayal dünyalarını geliştirmelerinde kötü rol aldığı kanısında. Onun için söylemiştim. Ama benim gözlemlerim oyuncaklar sadece hayal dünyasına katkıda bulunuyor. Şuan çocuk odası tıka basa oyuncak dolu hele odanın ortasında kocaman bi tane çadır varYakında odada adım atacak yer kalmayacak bi ara resim eklerim Hilal senin için özellikle bebekleri çekeyim
Menüm:
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
2 domates + 1 salatalık
Az peynir ve 3 zeytin
Aralarda:
2 yeşil elma
Akşam:
Yeşil salata
1 lt. yeşilçay + 2.5 lt. su
45 dk. zumba + 60 dk. kemer + 150 mekik
Kolay gelsin Gönül ..
Hoşgeldin elif.
Burada da durum aynı.
Olabilir tabi ama soğan suyu içsen nasıl olur, normalde bebeğin bile düşmesine neden olabiliyormuş, kalan parçaların da sökülmesini sağlar ..
yine elektrikler gitti kızlar kusura bakmayın,
ilaçlar vermişti doktor onları kullanıyorum,soğan suyu içemiyorum denedim birkaç kez gerekirse içerim zorlada olsa.
bu gün kahvaltı hariç bir şey yiyemedim.bol bol çay içtim sürekli bir bulantım vardı ve sancım.
kahvaltı 2 dilim çavdar ekmek 1yumurta ,zeytin, pynir,domates 1tane yarım maydonoz çok severim çokta yerim.
yiyebilirsem atıştırırım bir şeyler şimdi canım bir şey istemiyor.
çok güzelsin kızınlaekledim kızlar albüme bakabilirsiniz...
afiyet olsun hilal yarın bende yapıyım karnabaharı fırında nasıl olacakBen de menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 yeşil elma
Akşam :
- Fırında karnabahar ( İlk kez böyle yaptım bayıldım fazlasıyla yemişim.)
- 2 kaşık yoğurt
Sıvı :
- 1.5 litre su ( devamını içerim)
- 3 bardak biberiyeli yeşil çay ( Demleme olunca çok hoşuma gidiyor, kitabımı bitirdim diğer kitaba başladım yanımda yeşil çayım tam keyif)
Spor :
- Sabah yarım saat koşu yaptım ama zihinden
neyse sabah çok olmuş amaSabah kahvaltida
Kaymak bal
Fazlaca ekmek
3 tane de kucucuk sigar boregi yedim -yagda kizartma degildi ve 1.5 sigara boregi kadar-
Ama kaymak ve ekmekler yeter de artar bile
Gunluk ekmek hakkimi yemisimdir
Aksam balik ve salata yiycem sadece
Yaninda da biraz salgam suyu icerim..
ne güzel yap bu idda senın olacak sonundaOğlumu uyuttum.Onun yemeğini hazırlayayım.
Ben yemiyorum diye, cocukda magdur olmasın sonra
Yeni bi zumba videosu buldum. Onu yapıcam şimdi...
geçmiş olsun ebrucumKızlar hala başım çok ağrıyor bıraktım artık yatmayı ilaç yok evde içemedim. Geçmişi okudum ama kusura bakmayın alıntılayamadım. Yapmam gereken çok iş var çünkü bugün hiç bişey yapmadım ve bu saate kadar yattım. Şimdi çıkmam lazım. İnşallah akşama düzelirsem gelirim yeniden.
evet ya izleyince ne çok canı istiyor insanınBu arada keyifli keyifli bayagi kaynatmissiniz kizlar
topigi bos gormekten hc keyif almiyorum bole dewam
bende dus aldim , ewi toparladim biraz arkadaslar aksama manti icin cagriyolar bakalim durumum ne olacak
tm suandada tw de kiymali yumurtali pideler donuyor ALLLAAAAHHH diyorum
afiyet olsun ebruMENÜM
Sabah
1 tane yeşil elma
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği arasında sucuklu tost
Kalktıktan sonra
1 dilim çavdar ekmeği arasında 2 dilim sucuk
Akşam (yemedim hala)
3-4 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote ve yoğurt
Su 2,5 litre + 1 fincan yeşil çay
kahvaltıda ye diyecektim yemissin akşama
ikilemde bıraktınız beni
neyse sabah kahvaltıda yerim olmazsa...
ne güzel ya bolca kitap okuyorsunuz benim ne vaktim oluyo nede isteğim
Haklısın şimdi benim okuduğum gibi rahat okuyamazsın ki tek başına değilsin sonuçta, ben gece yatmadan önce okurum mutlaka ama yatakta eşin ışıktan rahatsız olabilir, yorgun olursun, çocuk derken bence şu anki okuman bile gayet güzel.
Kayıp sembol gerçekten çok güzel bir kitap.
Şu çılgın türkleri de deli gibi kitap okuduğum zamanlarda okumuştum 2 günde bitmişti ama nasıl okuyormuşum bilmiyorum her gün bir kitap bitirirdim, kitap bitmeden uyuyamazdım hiç ..
afiyet olsun gönülMenum:
Kahwalti:
1 yumurta
2 zeytin
Cavdar ekmegine mozarellali tost
Ara:
yesil elma
Oglen:
salata
y fasulye
1 k yogurt
Ara:
1 bardak greyfurt
Aksam:
Tavuk
salata
ayran
Su:3 lt
Sen de mi oynuyordunn
Ama çok beğeniyorum bu bebekleri ben, safinaz bebekler var ya onlardan
Sevdiceğimin hediyesi aynı zamanda ..
Afiyet olsun Gönüll ..
kolay gelsinKızlar bende kaçayım malum bugün hiç bir iş yapmadım heryer darmadağınık biraz düzelteyim temizlik yapamadım bari ortalığı toparlayayım. Fırsat olursa uğrarım yine. Görüşürüz.
afiyet olsun melekMenüm:
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
2 domates + 1 salatalık
Az peynir ve 3 zeytin
Aralarda:
2 yeşil elma
Akşam:
Yeşil salata
1 lt. yeşilçay + 2.5 lt. su
45 dk. zumba + 60 dk. kemer + 150 mekik
Afiyet olsun Melekk ..
pek afiyet oluyo,sorma
afiyet olsun hilal yarın bende yapıyım karnabaharı fırında nasıl olacak
ne güzel ya bolca kitap okuyorsunuz benim ne vaktim oluyo nede isteğim
canımhiç istemiyo bu aralar kitap okumak nedense
pek afiyet oluyo,sorma
salata yemenin hiç zararı olmaz canım 1elma 60 kalori salata 14 kalori.Kızlar elma diyetinde salata yeniliyor.
Acaba yesem mi, biraz. yagsız, az tuzlu yeşil bi salata:44:
sende meleklerinde harikasınız.ve albümüme resim ekledim..
kaçıyorum artkın başka gelemeybilrim..
Bunlar da kinderlerden biriktirdigim sirinleerr ve been :))
Bunlara ilaveten bir de guclu sirinim var:))
fıstık gibisin valla........Kabanli ama kilom boyle su an
14 subattan bu resim malum
Taktim kafaya boydan bir resmimi cektireyim birilerine:)
senin fotolarını göremedim canım.ya şu boydan resim olayı benimde ne zamandır aklımda
belli aralıklarla ama düzenli olarak resimlerimizi koysak sayfaya yada albümümüze
ne dersiniz?
menüm
sabah
-1 dilim ekmek
-biraz sucuk
-az peynir
-cay
-ara-
-1 elma
-öğle-
-3 yk kuru fasulye
-1 kase yoğurt çorbası
-ara-
-yulaf ezmeli yoğurt
-akşam
-1 köfte
-yesillik
su herzamanki gibi
spor yok
afiyet olsun, millet sucukları götürüyo ben hala elma kemiriyorummenüm
sabah
-1 dilim ekmek
-biraz sucuk
-az peynir
-cay
-ara-
-1 elma
-öğle-
-3 yk kuru fasulye
-1 kase yoğurt çorbası
-ara-
-yulaf ezmeli yoğurt
-akşam
-1 köfte
-yesillik
su herzamanki gibi
spor yok
ya bende sasıyorum ama inan öyle , aclıktan geberecek boyuta gelmiyorum vallasalata ve elma çok zor nasıl dayanıyorsun şaşıyorum melek
Çok güzel oluyor Gülçin, kıymalı börek yemişim gibi geldi bugün bana ..
Kitap konusunda da ben zannetmiyorum fırsat bulunamayacağını, bu seneki halime bakma geçen sene resmen boş anım yoktu ama o kitap mutlaka elimde olur en ufak fırsatta 2 sayfa olsun okurdum.
Hatta wcye mi gireceğim alırdım yanıma 5 dakika dururdum ..
ayy haklısın kuzum ya bitsin de şu iddia artık normale dön, bana bile eziyet gibi gelmeye başladı ..
Bence elma diyeti acıktırmaz, en azından beni sabha yiyip akşama kadar duruyorum çok da severim ama 2-3 günden sonra canı elma yemek istemez insanın ..
salata yemenin hiç zararı olmaz canım 1elma 60 kalori salata 14 kalori.
benimkisi sadece bahane işte hilal kitap almam lazım en kısa zamanda ama ben nlp tarzı şeyleri okumayı çok seviyorum
Çok güzel oluyor Gülçin, kıymalı börek yemişim gibi geldi bugün bana ..
Kitap konusunda da ben zannetmiyorum fırsat bulunamayacağını, bu seneki halime bakma geçen sene resmen boş anım yoktu ama o kitap mutlaka elimde olur en ufak fırsatta 2 sayfa olsun okurdum.
Hatta wcye mi gireceğim alırdım yanıma 5 dakika dururdum ..
ayy haklısın kuzum ya bitsin de şu iddia artık normale dön, bana bile eziyet gibi gelmeye başladı ..
Bence elma diyeti acıktırmaz, en azından beni sabha yiyip akşama kadar duruyorum çok da severim ama 2-3 günden sonra canı elma yemek istemez insanın ..
afiyet olsun, millet sucukları götürüyo ben hala elma kemiriyorum
ya bende sasıyorum ama inan öyle , aclıktan geberecek boyuta gelmiyorum valla
varya 2 haftadır caanım karnıbaharım dolapta duruyor
eşim yemiyor , bende yiyemiyorum malesef
en kısa zamanda yapıcam
ya sabah kahvaltıodan sonra saat 4 e kadar acıkmıyorum.sonra karnım uruldayıp duruyor
yaa elif, görüyormusun neler cekiyorum
geçmiş olsun bu arada..
doktora gidicektin noldu:44:
Kizlar resimler icin soyledikleriniz icin tesekkur ederiim
Aksam sadece dedigim gibi salata ve balik yedim
BiraZdan misafirlige gidicez
Teyzem sayilir, cok guzel seyler yapar, cayin yaninda off nasil dayancam bilmiyorum
Yemiycem diyorum ama biraz vurdumduymazlik oldugu icin amaan veririm nasilsa bir sey olmaz diyorum ..
Oyuncaklarin ozellikle tek yonlu olmayanlari cok faydali cocuklar icin
Mesela bloklar ve Legolar. İstedigin her seyi yapabilirsin, cok zeka gelistirici sadece zeka degil yaratcilik ta.. İkisi farkli seyler. Estetik urun ortaya cikarabilme vs
Bebekler de cok yonlu oyuncak kategorisine daha yakin ama bence cocuga sunulan diger dusuncelerle birlikte gelisiyor
Mesela cocugun bir doktorlukla ilgili bir kitabi varsa oyle bir oyun kurar
Hayvanat bahcesine gider, bebegine onu anlatir, muzikle uyariliyorsa bebekle dans eder, annesinin kendisiyle konusup ilgilenerek sosyal yonuni gelistirir vs
Ama yazik bazi cocuklara tonlarca oyuncak aliyorlar robotlar bebekler arabalar vs ama nasil degisik oyun oynanir desteklemiyorlar baska materyal ve yasanmisliklarla..
Neyse cok konustum cenem dustu
Kizlar resimler icin soyledikleriniz icin tesekkur ederiim
Aksam sadece dedigim gibi salata ve balik yedim
BiraZdan misafirlige gidicez
Teyzem sayilir, cok guzel seyler yapar, cayin yaninda off nasil dayancam bilmiyorum
Yemiycem diyorum ama biraz vurdumduymazlik oldugu icin amaan veririm nasilsa bir sey olmaz diyorum ..
Oyuncaklarin ozellikle tek yonlu olmayanlari cok faydali cocuklar icin
Mesela bloklar ve Legolar. İstedigin her seyi yapabilirsin, cok zeka gelistirici sadece zeka degil yaratcilik ta.. İkisi farkli seyler. Estetik urun ortaya cikarabilme vs
Bebekler de cok yonlu oyuncak kategorisine daha yakin ama bence cocuga sunulan diger dusuncelerle birlikte gelisiyor
Mesela cocugun bir doktorlukla ilgili bir kitabi varsa oyle bir oyun kurar
Hayvanat bahcesine gider, bebegine onu anlatir, muzikle uyariliyorsa bebekle dans eder, annesinin kendisiyle konusup ilgilenerek sosyal yonuni gelistirir vs
Ama yazik bazi cocuklara tonlarca oyuncak aliyorlar robotlar bebekler arabalar vs ama nasil degisik oyun oynanir desteklemiyorlar baska materyal ve yasanmisliklarla..
Neyse cok konustum cenem dustu
yazık sana demek karnın guruldayıp duruyo
melek son halini merak ediyorum resim eklesene bakıyım çok kilo vermiştin sanırım o zaman 75-76 gibi resim eklemiştin 8 kilo daha verdin nasıl duruyosun böyle merak ettim
bide kaç beden giyiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?