Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kendin bilirsin hilalcim ebrunu dediği gibi düzenli takılmak en iyisi
bu arada ben kaçar kızlar herkese iyi geceler
hilal mesaj sayım 37 özelden de atıyım mı

Çözüm yolu yok canım, malesef
Profilinden secsen bile, yazarken yine burdan ,düzenliyorsun

nedne yogurt yokki :44:

Anlamadım ki Melek, kaç gündür yok ne zaman gelir belli olmaz dediler bugün :26:

msjları kime atıcaz?

Banaaaa

Yok canım ancak pro üyelerin olabiliyor.

kendin bilirsin hilalcim ebrunu dediği gibi düzenli takılmak en iyisi
bu arada ben kaçar kızlar herkese iyi geceler
hilal mesaj sayım 37 özelden de atıyım mı

Böyle devam edeyim o zaman, yok yazdım en Gülçin ..

Ebru, cevap için sagol...

Midem kazınmaya basladı
en iyisi yataım, ii geceler...

Kızlar bende çıkıyorum artık. Birazcık kendimle ilgileneyim. Hepinizi özleyeceğim anacıııııımmmmm (Oya Başar söylerdi yaaaaa)

İyi geceler herkese

Kızlar bende çıkıyorum artık. Birazcık kendimle ilgileneyim. Hepinizi özleyeceğim anacıııııımmmmm (Oya Başar söylerdi yaaaaa)

İyi geceler herkese

Ayy ne severdim ya olacak o kadarı.
Görüşürüz Ebruu ..
Ben de gideyim de kitap okuyayım o zaman ..

tşkler canımmmm

dimi
benimde regl donemim yaklasiyo simdiden salak sacma seyler istiyor canim ama aklima hemen ebru geliyooooo

aaa grafikardeşşşş
gsf den misin?

:13:

aslında reklamcılık okudum ben ama çalıştıgım yerlerde grafik bölümünde çalşınca öğrendim programları vs şimdi ilerlemeye calısıyorum işte

Simdi cikmam lazim arkadas gelcek hamsi yapcaz we afiyetle yicez

tşkler canım oh yaa şunlara bakın ya göynümden geçen herşeyi yemişler mercimek turşu hamsi gööööööötürrrrrün

Son düzenleme:

İyi geceler herkese

Görüşürüz Ebruu ..

Bende gidiyorum bu arada o beni özleyin anacımmmm di :)) sizler beni özleyin o zamannnn :))

Ebru, cevap için sagol...

Midem kazınmaya basladı
en iyisi yataım, ii geceler...

Alıntı yapamıyorum yine gidenlere iyi geceler :)

İyi geceler herkese

Görüşürüz Ebruu ..

ben geldim diye çıktınız demi itiraf edin bir geldim herkescikler çıkmış yawwww ben de geçmişe bakayım barii hadi size de iyi geceler

Birde arkadaşlar ikea ya evi yakın olan varmı bir saksı beğendim Eki Görüntüle 360330 bunu ve Eki Görüntüle 360331 bayıldım hatta :)

ikeaya ben de çok giderim ama bence haddinden fazla pahalı mobilyaları ve kalitesizzzz ama saksıydı yastık kılıfıydı vb şeyler çok güzel ürünleri var buda güzelmiş

Gözüme çarpan indirimdekiler
Genellikle koton mango Zara sln Incı ve mağaza bu yılın modası olan kiremit krem sarı ve zumrut yeşili mağazanın vitrinlerini de süslüyordu

ben mangoyu hiç begenmedim bu sene üste para verseler ordan alışveriş yapmam bu sene yazın nasıl olacak bakalım

Alkol yok yazıyor içeriğinde ama ben burnlerde olduğunu düşünüyorum Melek ama sıvı gününde içme tabiki enerji içecekleri masum değil kalorisi sağlam diye biliyorum.

redbullda kesin vardır he yoksa baska türlü kanatlandıramaz

Bendede mercimek köftesi var, ama yemedim

oğlum dün marulu gösterip, " anne çiçeğe sarsana" diyip durdu.
cok seviyor, ona yapmıstım ama yemedim. hayret dimi

mercimek köftesiiiiiii

hilalim bu gidişin kötü he sölim ben sana bende böyle baslamıstım sonra 6 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…