Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şeyy benn
Melek söz cumaya kadar hiç yok başkaaa
Vereceğiniz cezaya razıyımm

Gülüm yyiyp yememen bizim yararımıza yada zararımıza olmazki...

sonra üzülüyorsun veremiyorum diye..
bunlar hep duraklama sebebi oluyor sonra, biliyorsun

Gülüm yyiyp yememen bizim yararımıza yada zararımıza olmazki...

sonra üzülüyorsun veremiyorum diye..
bunlar hep duraklama sebebi oluyor sonra, biliyorsun

Haklısın Melek'cim ne desen.
Yedikten sonra 1 saat yürüdüm ama ne kadar işe yarar tabi, yarından itibaren çok dikkat ediyorum ufacık kaçamak yaparsam bile bana çook kızın çook ..

yarın yersin
1 gün sıvı bir gün normal mi besleniyorsun muti

sevdiceğiyle konuşuyo olmasın

Yok Gülçin'cim bu sefer konuşmuyordum dalmışım elim çenem de ne yapsam diye düşünüyordum pişman pişman ..

cumaya kadar protein takılabilirsin
tavuğuda özlemiştin zaten

Havalar çok soğuk ondan sanırım kampüsün içindeki market böyle Gülçin, süt olsa en güzeli hazır ama alabileceğim bir yer de yok, dışarıdan da taşıyamam, karar verdim 2 gün pirinç lapası yapacağım ceza bana

kızlar neler reddettim neler varya
sıcacık ekmekle sevdiğim yemekleri
bir sürü çesit bisküvi
en çok sevdiğim çikolataya bulanmış N**** (Siyahi)
tuttum kendimi

N**** (Siyahi) diyo yaaaa bayılırım negroyaaaaaaaaa

Canım benim yaaaaa senin bu menüler hiç hayra alamet değil. Sen daha doktora gitmedin mi? Biran önce git gerçekten çok az yiyorsun. Üzerine bir sürü iş yapıyorsun. Sağlığın bozulacak, dikkat et lütfen. Bu arada biz senin resmin hiç görmedik. Sakıncası yoksa eklesene bi tane fotoğraf.

Pirinç lapası neden Hilal'cim? Özel bir sebebimi var?

Kaçamaklarımı görmedin sanırım Ebru'cum onun telafisi için hem regl döneminde daha çok işe yarıyormuş ..

Pirinç zararlı diye biliyorum yaaa Hilal'cim o yüzden sordum. Nasıl yapıyorsun lapayı. Ben hiç yemedim sanırım.

Ah kuzum yaa fazlasını yiyemiyorum ki midem almıyor gitmedim de hala malesef doktora canım benim eşim internete resim koydurmuyor malesef benim arkadaşımın başına bazı şeyler geldi ondan sonra yasak oda koymaz bende koymam ama ben size özelden atılıyorsa atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…