Aynen ben de öyle resmen bahane arıyorum
Kız sen yokken ben de abarttım.
Wooper menü yedim hem de mega boy
Arsızlaştım iyice ..
Evet ya ben arti cikicam..
çok güzel oldu,seni kızdırmam
seven kıskanır bacım
sırıtıp,sırıtıp kaçamklarınızı anlatmayın bide marifet gibi
artılarda cıkında görüşelim sizinle
çok güzel oldu,seni kızdırmam
seven kıskanır bacım
sırıtıp,sırıtıp kaçamklarınızı anlatmayın bide marifet gibi
artılarda cıkında görüşelim sizinle
Okudum onu bilgim var
Ama senin bir gunluk bence sen telafi etmissindir ama ben edemedim
Ben de yemistim hatta burger dan aa Hİlalle ayni kacamagi yapmisiz ne gunlere kaldik Hİlal bile cozutnus dedim
Menumu yazayim hazir demisken
Sabah
1 brdk sut
1 dilim peynir
1 buyuk dilim ekmek
Biraz domates
Ogle
200 ml sut
1 avuc badem
3 hurma
Aksam
1 dolu tabak nohut yenegi
2 kucuk dilim ekmek
Karnim tok, gozum ac......
Hem kızdır hem kaçamaklarımıza kızz aaa ..
Yok Melek'cim beynimi odakladım eksi çıkacağım 0.1 kg bile olmuş olsa eksi olacak eminim inanıyorum beynime
Hiç böyle değildim dimi ben Betül ama bence de 2 gündür çok dikkat ediyorum yarını da böyle geçiririm bir sürü çikolata ve wooperı telafi ederim.
Sen de yarın dikkat et de en azından artı çıkma ..
Afiyet olsun menün de güzel olmuş ama nohuta dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum.
Nohut antioksidan fln diyordunuz?
Yogurt corbasinda da var ya ben de iyi bir sey diye yedim
Canım çok yararlı o konuda bir şey demiyorum ama ayran çorbasına 2 kaşık koyup bütün gün yiyoruz fazlası kilo verme döneminde iyi değilmiş, baklagiller arasında en dikkat edilmesi gerekenmiş ama yararlı tabiki sadece kilo açısından yarım tabağı geçmemek gerektiğini okumuştum hatta ben çok severim yarım tabakla durmam diye uzun zamandır da yemiyorum.
Hmm tamam ben bilmiyordum
İyi oldu ogrendigimm
Dikkat ederim artik nohut ta tehlikeliler liatesine girdi..
Bir o kalmisti zaten..
Siz hala yemekten mi konuşuyorsunuz. Sonra kaçamak yapmak kaçınılmaz oluyor dimi. Az kaldı yaaa Cuma'ya. Hilal'cim alıştın dimi artık tartılmamaya. Bende sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum cuma'yı. İnşallah bu hafta 75 i görürüm.
Alıştım galiba Ebru'cum ya, bir de kaçamak yapınca zaten tartılasım gelmediğinden problem olmuyor.
Yalnız pazar mı pazartesi mi tartılmıştım söylemiştim hatta o günden beri yaklaşmıyorum
Bende tartılmadım ama sanki bir hafta artık bana çok uzun bir zaman gibi geliyor :26:
Ebru sen 76.6 mıydın geçen hafta ?
1.6 kg çok değil mi ?
İnsan zor sabrediyor dimi ben hemen kalkar kalkmaz bir şey yapmadan 500 mlye yakın su içiyorum sonra tartılamıyorum fazla çıkarım diye
Hem kızdır hem kaçamaklarımıza kızz aaa ..
Yok Melek'cim beynimi odakladım eksi çıkacağım 0.1 kg bile olmuş olsa eksi olacak eminim inanıyorum beynime
Hiç böyle değildim dimi ben Betül ama bence de 2 gündür çok dikkat ediyorum yarını da böyle geçiririm bir sürü çikolata ve wooperı telafi ederim.
Sen de yarın dikkat et de en azından artı çıkma ..
Afiyet olsun menün de güzel olmuş ama nohuta dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum.
Ey Allah im ya bu kizin akli +18 den baska bisiye islemeyecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?