Beslenme tarzı olarak güzel değil haklısın da buna da cuma şımarıklığı diyelim o zaman
Yarından itibaren dikkat edeceğim.
Bir de küçük çokonatlar falan var ya 1 parmaklık onlardan aldım canım isteyince yerim diye 56 kalori bir tanesi zararı dokunmaz gün içinde 1 tane yememin ..
az bişi hamsi vardı, nu pişiricem,Ama azda olsa yemen lazım. Yoksa ilerleyen saatlerde daha kötü olursun. Hadi saat geç olmadan atıştır bişeyler.
ilk defa basıma geliyor
Bilirim o duyguyu
çok doğru anlatmışsın Melek
Bak yaaaa daha geçen gün eşin sana konuştu diye kızmıştın gaza gelmiştin. Noldu unuttunmu parktaki kızı. Şişşşttt Gülçin silkelen kendine gel. Uzak dur mutfaktan. Yoksa haftaya kilo alacaksın, veremeyeceksin.
tamam yarın yaparım
Ben de hiç beklemiyordum Ebru, belki senin yediğin pasta da metabolizmanı şaşırttı iyi oldu.
Bu hafta hedef ne koyuyoruz ?
Yapacaksan da yarın gündüz yap Gülçin ben de yaptım ama saat erkendi başka bir şey de yemedim.
Bildiğin zayıf noktadan vurdun Ebru
biliyorum o ilacı bildiğin müsilBu arada kabızlık için "bekunis" diye bi ilaç içtim dün.saat 15.00 gibi, hala tuvalete cıkıyorum :60.
Var mı böyle bişi ya
hilal
ticker için tesekkürler canım
hergün yeme ama...
keşke almasaydın, aldın diye yersin şimdi sen...
az bişi hamsi vardı, nu pişiricem,
7 yi gectik, 8 e yetişeyim bari
ilk defa basıma geliyor
Dogru bilinen yanlışları bi parça düzeltme , diyelim
tamam yarın yaparım
evet ya öyle bir zayıf noktadan vurduki iştahım kesildi
Bu arada kabızlık için "bekunis" diye bi ilaç içtim dün.saat 15.00 gibi, hala tuvalete cıkıyorum :60.
Var mı böyle bişi ya
biliyorum o ilacı bildiğin müsil
Yok kız geçen haftadan beri kocaman paket bir cips dolapta dokunmadım bir sürü de çikolata var ama duruyor diye yemiyorum.
Çok etkili bir ilaç ama sakın sürekli kullanma Melek ..
kız muti sen de kaçamak yapacaktın bugün hani pırasa köftesi yapacaktın yemedin mi
Ebru,bunlar kilo verdi diye sımarıyorlar..
iflah olmazlar. boşveeer
Ebru,bunlar kilo verdi diye sımarıyorlar..
iflah olmazlar. boşveeer
Ben de hiç beklemiyordum Ebru, belki senin yediğin pasta da metabolizmanı şaşırttı iyi oldu.
Bu hafta hedef ne koyuyoruz ?
Yapacaksan da yarın gündüz yap Gülçin ben de yaptım ama saat erkendi başka bir şey de yemedim.
Bildiğin zayıf noktadan vurdun Ebru
tamam uzak duracağım ama cnım yemek istiyo bişeyler ama tutacağım kendimi
Yok yok olacaklar. Biz engellemezsek haftaya bizim verdiğimiz kilolarda boşa gidecek.
İyi yakalıyorum dimi zayıf noktaları kaçmıyor benden
Aklına her yemek geldiğinde parktaki kızı düşün Gülçin.
hilalcim takım bilgileri geliyor mu bekleyim mi çıkıyım mı bilemedim
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh kocam da yok yollar da telef oldu adam
yüzünü gören cennetlik valla asker de biraz deliymiş kaçmaya çalışıyormuş inşallah bişey olmaz da sağ salim atlatır
Yok yok olacaklar. Biz engellemezsek haftaya bizim verdiğimiz kilolarda boşa gidecek.
İyi yakalıyorum dimi zayıf noktaları kaçmıyor benden
Aklına her yemek geldiğinde parktaki kızı düşün Gülçin.
Hilal'cim alıntı yapmıştım ama olmamış sanırım. Bu haftaki kilo hedefimiz en az 1 kg. Anlaştık mı?
Bu arada kızlar Elif'le yarış yapıyorduk hatırlayan vardır umarım. Ben bugün itibariyle 200 gr öndeyim. Elif'ten yaklaşık 1,5 kg geriden başlamıştım
Yok Gülçin'cim bugün biraz halsizim yarın yazarım ..
Zor şey tabi ya kolay gelsin cidden ..
Ben ne düşüneyim Ebru
Tamam o zaman anlaştıkkk ..
Demek ki haftaya 59.8 olacağım.
Hedefime 2 hafta önceden mi ulaştım şimdi ben
yok yapmadım.Hem o kaçamk sayılmaz ki.. normal köfte..kız muti sen de kaçamak yapacaktın bugün hani pırasa köftesi yapacaktın yemedin mi
bugün ve yarın mesajlar bana atılıyor arkadaşlar...
Sen beni düşün canım. Bak sanada yetişirm yoksa diyeceğim ama benim hedefim 63
Evet canım ben zaten sende o hedefi ve tarihi görünce şaşırmıştım. Çok uzun bir tarih diye. İnşallah haftayada bir kilo giderse bende 74 olacağım.
Sen beni düşün canım. Bak sanada yetişirm yoksa diyeceğim ama benim hedefim 63
Evet canım ben zaten sende o hedefi ve tarihi görünce şaşırmıştım. Çok uzun bir tarih diye. İnşallah haftayada bir kilo giderse bende 74 olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?