Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben senin yüreğini biliyorum hayatım dediğim gibi hiç kırılmam sana izinli yazsanda dert değil bana karşı içinde kırılırmı acaba gibi bir düşünce bile olmasın sakın bilirim sorumluluk ve insanlar üzerinde karar yetisi zordur. Hepinizi seviyorum ve zaten izinlide yazsan ben yine gelirim yine gelirim 2. ev oldu burası :) canımmmmmmmmmmmmmm

Öyle olursa yiyen bulunur Turtam ..

Yarın bakarım bakalım canım ne isteyecek belki de hiç yapmam kaçamak ..

Hilal hayırdır izin mizin derken görmemişim ben bu kaçamak muhabbetini duymamış olayım sarsıl ve kendine gel bakimmmmm kaptana bak balık baştan kokar bak canım tatlı istiyor gidip yerimmmmmmmmm......

Canım benim ya iyiki burası ve sizler varsınız ..
Sadece kilo vermek değil ki, bazen mutluluklarımızı bazen dertlerimizi paylaşıyoruz çok rahatlatıyor ve birbirimize bağıyor bunlar bizi ..

Hilal hayırdır izin mizin derken görmemişim ben bu kaçamak muhabbetini duymamış olayım sarsıl ve kendine gel bakimmmmm kaptana bak balık baştan kokar bak canım tatlı istiyor gidip yerimmmmmmmmm......

Çaktırmadan araya sıkıştırdım
Yok yok şimdi yemem yarın için hazırladım

Kızlar yaa kime gönderiyoruz mesajları bende menümü yazayım hemencecikkk

akşam bir adet zeytinyağında pişmiş karnı yarık resmen kocaaaaa bir kase cacıkk ve bir avuç fındık yedim. Her yemekten önce 2 bardak su sonunda 2 bardak su içme olayına başladım sabahtan beri 2 lt geçmiştir içtiğim su ama malesef hiç spor yapamadım

Derya'ya atıyoruz ysfmir canım ..

Ohhh afiyet olsun maşallah ..

Canlarım ben biraz gidiyorum 80 leri çekmiş eşim onu izleyeyim canı çok sıkkın biraz rahatlasın adam gelirim yine öpüyorum.

afiyet olsun

kızlar banada bi yardımcı olun 1.70 boyundayım 74 kiloyum
yeni doğum yaptım sayılı kızım 3.5 aylık sütüm kesilir die de yememezlik yapamıyorum en kısa şekilde kilo vermem lazım kıyafetlerm olmuyor çokkk dardayım çokkk

Hilal yarın sence kaç kilo veririz? Bi tahminin var mı?

Emzirme döneminde zaten bol bol enerji harcamış oluyorsun.
Abur cubur kek pasta gibi şeylerin süt yapmadığını unutmadan yediklerine dikkat edersen rahatlıkla verebilirsin diye düşünüyorum ..

Hilal yarın sence kaç kilo veririz? Bi tahminin var mı?

500-600 gram civarı bekliyorum Ebru'cum sen ne düşünüyorsun ?

1 kg düşünüyorum, sende yüksek düşün canım. Geçen seferki gibi olursa hedefimizi yüksek tutmamız iyi olur

1 kg düşünüyorum, sende yüksek düşün canım. Geçen seferki gibi olursa hedefimizi yüksek tutmamız iyi olur

Acayip şiş hissediyorum sanırım ondan öyle, bir de aç değilim şimdi hiç aç olmayınca vermedim gibi geliyor, üstüne de 1-2 gündür 3 öğün yapmaya başladım falan
İnşallah en iyisi olur ama biraz bile eksi olsa moralim bozulmaz ..

Bence yine güzel kilo verdik. Çünkü artık 42 beden bana bol geliyor. Geçen gün 40 beden eteğimi giydim ve oldu. Olumsuz düşünme sakın. Yarın tartıda güzel sonuçlar göreceğiz inşallah.

İşkencem başladıı ..
Oda arkadaşım pizza yiyor nasıl koktu ya uff ..
Yemeyeceğim hayır yemeyeceğim ..
Pff patateslerine de bak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…