Perşembe gecesi cıldırdık yine
sen yemeyeceksin ki.. yermisin yaparsan?
Kaçamk olarak bakma ya.. sonraki öğünlerim ii en azından
Evet orta yolu bulduk
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Perşembe çılgınlığı var cidden ya ..
Ben de asla dayanamam diye düşünüyorum yapınca ..
Derya'cım niye mesajın böyle alıntılanmış bilemedim.
Ben de Elif için özel bir durum olduğundan bu hafta erteleyelim diye düşündüm ama bundan sonra sıkı tutmak fikrindeyim.
Paylaşım düşünce olmuyor.
Bakayım bir kaç yeni üye de iyi olabilir ..
Mesaj tekrarı olmuş canım. Ama ben Ebru'yum.
Kızlar ben kaçayım şimdilik eşim için akşam yemeğini hazırlayayım. Gelirim yeniden
sLM KARDEŞ TAKIMIN ÇITIRLARI...Nasılsınız?
Ebrucum senin sağlık sektöründe çalıştığını biliyorum müsaade varsa bir şey sorabilir miyim?
sLM KARDEŞ TAKIMIN ÇITIRLARI...Nasılsınız?
Ebrucum senin sağlık sektöründe çalıştığını biliyorum müsaade varsa bir şey sorabilir miyim?
İyiyim şirinecim sen nasılsın iyi misin ?
Eşin nasıl oldu iyi mi ?
Ebru gitti şimdi ama gelir yemek hazırlayıp .
Daha gitmemiştim
Tam gidiyordum durdum
İyiyim şirinecim sen nasılsın iyi misin ?
Eşin nasıl oldu iyi mi ?
Ebru gitti şimdi ama gelir yemek hazırlayıp .
İyiyim ben de hamdolsun Masal'cım. Eşim hala iyileşemedi , onunla ilgili soracaktım aslında Ebru'ya. Baş dönmeleri devam ediyor. Ebru için kısa bir özet geçeyim: Eşim 2 hafta önceki perşembe günü iş yerinde öğle yemeğinde çıkan balıktan zehirlenmiş. 10 ünite serum verdiler sürekli acile gidip geldiler. Ama 2 hafta geçmesine rağmen hala başı dönüyor, gözleri kararıyor. Bu durum normal mi sence Ebru'cum.
İyiyim ben de hamdolsun Masal'cım. Eşim hala iyileşemedi , onunla ilgili soracaktım aslında Ebru'ya. Baş dönmeleri devam ediyor. Ebru için kısa bir özet geçeyim: Eşim 2 hafta önceki perşembe günü iş yerinde öğle yemeğinde çıkan balıktan zehirlenmiş. 10 ünite serum verdiler sürekli acile gidip geldiler. Ama 2 hafta geçmesine rağmen hala başı dönüyor, gözleri kararıyor. Bu durum normal mi sence Ebru'cum.
Allah razı olsun canım.
Canım tekrar çok geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir ..
Öncelikle geçmiş olsun canım. Baş dönmesi ve göz kararmasının aynı anda olması genelde tansiyon düşüklüğüne bağlanır. Belki verdikleri serumların etkiside olabilir. Başka belirtiler varmı rahatsız edici. Çünkü baş dönmesinin bir çok sebebide olabilir.
Elif memleketine gittiği için bu hafta çok giremedi sanırım. Ama genel olarak haklısın bence daha fazla önem verilmeli. Sonuçta burda kendimiz için varız. Ve bu yarış bir grup işi.
Yaparsam dayanamayıp yiyebilirim
Ama benim canım nasıl milföy istiyor ya, 1 tanesi 150 kaloriymiş.
1 tanecik yenilirse problem yok gibi ama o da dişinin kavuğunda kalır yahu ..
Teşekkür ederim Melek'cimm
Aynı fikirdeyim ben de ..
Bu haftaya kadar defalarca uyardım ama cuma günleri yapamadım bu sefer uyarılarımı yaparak cuma günleri artık öyle mi yapalım böyle mi diye düşünmeyelim diyorum.
Ayrıca özel bir durum olduğunda özelden mutlaka haber verilsin ki geçerli bir nedense en azından ben cuma günü ona göre davranayım.
Ayy dimi ya perşembe gecesi hep aynı şeylerr off ..
Perşembe çılgınlığı var cidden ya ..
Ben de asla dayanamam diye düşünüyorum yapınca ..
Derya'cım niye mesajın böyle alıntılanmış bilemedim.
Ben de Elif için özel bir durum olduğundan bu hafta erteleyelim diye düşündüm ama bundan sonra sıkı tutmak fikrindeyim.
Paylaşım düşünce olmuyor.
Bakayım bir kaç yeni üye de iyi olabilir ..
a.s hoşgeldinsLM KARDEŞ TAKIMIN ÇITIRLARI...Nasılsınız?
Bence artık öyle yapayım böyle yapayım deme.
1 hafta düzenli girilmeyecekse, hafatya izinlisiniz.. bitti...
homini girtlak seni
Haklısın Melek'cim kurallar belli sonuçta ..
Ayy ben bir garibim bir dönem bir şey yiyesim gelmiyor başka zamanda sürekli yemek istiyorum :26:
Ben sürekli yemek istiyorum bu hafta
Allah razı olsun canım.
Yok Ebru'cum başka belirti yok. Başı dönüyor, gözleri kararıyor. Ayağa kalktığında sendeliyor. Eşim de öyle tahmin ediyor tansiyon düşüklüğü diyor. Ama Hani tansiyon düşmesinde yatılır dinlenilir tansiyon normale döner diye biliyorum ama eşim de sürekli bir baş dönmesi var.
benim de bugün kü menütom
sabah: 2 dilim ekmek
peynir
1 yumurta
ara : sütlü nescafe
3 adet kurupasta
akşam : 5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak ayranaşı çorbası
3 tane köfte
spor da 2 saat salon
kayınbabam rahatsızlanmış gecen yazın baypas olmuştu düşmüş bayılmış hafızası gidip geliyomuş hastanadae çıkartmamış doktorlar yeniden kalp krizi geçirmiş tekrar ederse ameliyatı yeniliyeceklermiş esim izin aldı toplanıyoruz.
15 gün yokum
sonra da belki annemgilde 15 gün kalırım 1-1.5 ay yokum yani
ordada girerim fakat aktif olamam izne ayrılmam lazım
ben artık çıkıyorum
bugünlük benden bu kadar
Derya nın mesaj kutusu dolu burdan bildireyimde
Hilalimde kayıtlasın kendine:):):)
mesaj sayım 33
öpüldünüz
sevgiyle kalın
iyi akşamlar
gülçin izinemi ayrıldı hayırdır..
ve evet mezuniyetimi istiyeceğim bu gün baskülde yüzüm yine güldü şu an mezun olmak için yeterli bir kilodayım..ama asıl yarın sabah önemli..:18:
kaysı kurusu dut kurusu çok işe yarıyor birde kuru incir hurma..tabi hepsi birden değil..
ortimo ben burdayım ya..
sen değil fileonu kastediyor..
nerdeniz orti burdada hava çok esiyor..
VE dün abimin bir oğlu daha oldu..bu gün onları ziyarete gittim..
bu bebekler gerçekten mucize..doğalı daha yarım gün oldu gözler feldir fecir beni takip ediyor ..kuzum ya ...
Çok iyiydi yaaaa ne konuşmuştu orda öyle bende kopmuştum
Kaptan sensin ve kurallar belli. Ben dahi olsam kurallara uymayan kişi kuralları uygulamanı isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?