benim de bugün kü menütom
sabah: 2 dilim ekmek
peynir
1 yumurta
ara : sütlü nescafe
3 adet kurupasta
akşam : 5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak ayranaşı çorbası
3 tane köfte
spor da 2 saat salon
Hmm :26:
O ara olmamış ama onun harici gayet iyi afiyet olsun .
Canım o acilde taktıkları serumların yapmış olduğu bir etki olabilir demiştim. Başka bişeyi yoksa büyük ihtimal tansiyon düşüklüğüdür. Tuzlu ayran içip biraz dinlenirse yükselir. O dönemlerde eğer ölçtürebiliyorsa tansiyonunu ölçtürsün. Yada tekrardan bir doktora görünsün. Umarım önemli bişey değildir. Allah'ım biran önce şifa versin. Tekrardan geçmiş olsun canım.
Allahtan bu hafta listede yoksun turti'cim. Bulgur pilavı akşam akşam hele ki perşembe akşamı olmamış. Ara zaten tam kaçamak tadında. Haftaya daha çok eleştircez seni haberin olsun
Canım o acilde taktıkları serumların yapmış olduğu bir etki olabilir demiştim. Başka bişeyi yoksa büyük ihtimal tansiyon düşüklüğüdür. Tuzlu ayran içip biraz dinlenirse yükselir. O dönemlerde eğer ölçtürebiliyorsa tansiyonunu ölçtürsün. Yada tekrardan bir doktora görünsün. Umarım önemli bişey değildir. Allah'ım biran önce şifa versin. Tekrardan geçmiş olsun canım.
Allah razı olsun Ebru'cum zaman ayırıp yazdın. İnşallah yarın tartıda istediğin rakamları görürsün. Ve inşallah hepiniz , hepimiz istediğim rakamları görürüz. (Amiiiiin)
ayy ne bileyim ya sporuma güvenerekten canım cok tatlı isteyince öyle yedim bir de bugün alamanyaaaadan dayım geldi de puhahahha öyle olunca bilirsiniz evin her yeri pasta tatlı dolu
kızlar ya ben de karatay diyeti mi yapsam diyorum amma ben anlamadım karatay diyetinde hilalim sen bilirsin ekmek yasak onun dışında herşey yenilip içilebilr akşam saat 8'den sonra birşey yenmesi yasak dimiiiii benim nette okuduklarım bunlar çünkü daha ekstra birşeyler var mı? he bir de 50 tane ara ögün yok acıkınca yiyiorsun max 4 ögün falan herhalde.
Kızlar nette şu tarifi görmüştüm oğluma yaptım şimdi...
Sogusun vericem
Biraz oyalaıyor insanı ama güzel ... Yemek yapmak zevkli iş canım
Eki Görüntüle 368457 Eki Görüntüle 368458
Ayy turtam ben de bir aç gözlülük yaptım ki sorma ne bulduysam aldım bugün :26:
Turtam maksimum 3 öğün 2 öğün daha iyi .
Hazır gıdalar yasak nescafe gibi!
Makarna, pilav, patates gibi gi indeksi yüksek gıdalar yasak ..
Ama çerezler serbest.
Aklıma bir anda bunlar geldi turtam ..
evet canım o...Melek'cim senin facebookta ekli olan Derya bizim ysfmir olan Derya'mı?
Bu tarifi benim etkinliğe göndermişti devri alem harika duruşu var gerçekten.
ben almıyorum valla hilalim alınca hepsini o gün yeme zorundaymışım gibi hissediyorum kendimi nitekim o günde bitiyor ondan almıyorum en iyisi almamak
hmm saol hilalimm ama sütlü nescafe de mi içemiyorum :S ben zaten 3ü 1 arada falan içmem bu yeşilçaylı nescafe var ondan aldım ondan içiyorum sütle günde bir bardak
Herkes burda ama neden kimse bişeyler yazmıyor yaaaaa
Herkes burda ama neden kimse bişeyler yazmıyor yaaaaa
Ben de aynı şekildeydim ama şimdi irademi sınıyorum Turtam
Nescafe değil de türk kahvesi içebiliyorsun canım ..
Ben şey kem küm ..
Puding yapıyordum
ben almıyorum valla hilalim alınca hepsini o gün yeme zorundaymışım gibi hissediyorum kendimi nitekim o günde bitiyor ondan almıyorum en iyisi almamak
hmm saol hilalimm ama sütlü nescafe de mi içemiyorum :S ben zaten 3ü 1 arada falan içmem bu yeşilçaylı nescafe var ondan aldım ondan içiyorum sütle günde bir bardak
Kızlar en başından beri yazıyorum ben girebildiğim kadar çok girmeye çalışıyorum ama bazen giremeyebiliyorum gerçekten elimde olmadan olan birşey ve emin olun girebildiğim kadar sık girmeye çalışıyorum geçtiğimiz 2-3 gün çok yoğun ve moral bozuklukları ile geçti. Ben morali çok bozulduğunda direk hastalanan bir tipim ve malesef böyle zamanlarda bilgisayar dost değil düşman oluyor bana baş ağrısı çok zor. Ama sizin motivenizi etkileyen bir durum varsa izinli yazabilirsiniz.
Elif zaten izin istemişti sanıyorum hastalık sebebi ile ayrılmıştı. Diğer arkadaşı bilmiyorum bende :) Sizleri çok seviyorum izinli sayarsanız kırılmam kuzular ama ben 2 gün girmesem 3. gün yine gelirim burası benim için çok motive edici ve bırakırsam diyetede sanki bye bye diyecek gibiyim bu ara motiveye ihtiyacım var. Cancağızlarım benimmmm...
ben yazıyorum bir kereee
yok ben almayayım o zaman ben nescafesiz yaşayamampuding yapıp mı iradeni sınıyorsun anlayamadım o pudingle sadece bakışacagını sanmıyorum ben ama görücez bakalım
Kızlar en başından beri yazıyorum ben girebildiğim kadar çok girmeye çalışıyorum ama bazen giremeyebiliyorum gerçekten elimde olmadan olan birşey ve emin olun girebildiğim kadar sık girmeye çalışıyorum geçtiğimiz 2-3 gün çok yoğun ve moral bozuklukları ile geçti. Ben morali çok bozulduğunda direk hastalanan bir tipim ve malesef böyle zamanlarda bilgisayar dost değil düşman oluyor bana baş ağrısı çok zor. Ama sizin motivenizi etkileyen bir durum varsa izinli yazabilirsiniz.
Elif zaten izin istemişti sanıyorum hastalık sebebi ile ayrılmıştı. Diğer arkadaşı bilmiyorum bende :) Sizleri çok seviyorum izinli sayarsanız kırılmam kuzular ama ben 2 gün girmesem 3. gün yine gelirim burası benim için çok motive edici ve bırakırsam diyetede sanki bye bye diyecek gibiyim bu ara motiveye ihtiyacım var. Cancağızlarım benimmmm...
Ben de aynı şekildeydim ama şimdi irademi sınıyorum Turtam
Nescafe değil de türk kahvesi içebiliyorsun canım ..
Ben şey kem küm ..
Puding yapıyordum
Canım benim inan ben de hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum ..
İlk geldiğinde de söylemiştim, senin katılmak istediğini görünce çok sevinmiş direk bizim takımda ol demiştim
Girebildiğin kadar girdiğini biliyorum Su'cum bu hafta zaten seni izinli yazma gibi bir durum yok sadece uyarı var ama önümüzdeki haftalarda 5 mesaja uyulmadığında yazabilirim canım.
Şöyle bir durum var bir kişiye uygulayamadığımda bir daha hiç uygulayamıyorum.
BU şekilde olduğunda da takımda paylaşımlar iyice azalmaya başlıyor kendimizi bırakıyoruz gidiyor ..
Turtim bende karataycıyım canım. Örnek menü var karataycılarda girip bir bak ekmek yerine tazen kavrulmamış çerez yiyoruz. Ben çok memnunum diyetimden tavsiye ederim.
Ben hiç içmemiştim karatay yaparken ama sırf nescafe yatmıyorsa kafana bence çok sorun değil iç.
Ama çok güzel kilo verdim ben cidden o dönemlerde birebir uyarken ..
Yok kız yarınki kaçamağımı şimdiden hazırlıyorum
Bizde seni çok seviyoruz Su'cum. Hatta seni göremeyince meraklanıyoruz. Sadece sen değil gruptan herhangi birisi habersiz olarak ortalıklarda görünmediği zaman hemen hepimiz meraklanıyoruz. Bu ne kadar uyumlu ve iyi bir grup olduğumuzu gösteriyor. Ve bu sayede yaklaşık 2 aydır aldığımız en kötü derece 4. lük. Bu hepimizin başarısı. Emin ol Hilal'de sadece bunun için istiyor paylaşımımızın çok olmasını.
Puding mi? Ne pudingi bu saatte hemde perşembe akşamı. Hilal'cim uzak dur sen o pudingden olur mu canım
Sen bu grubun kaptanısın Hilal'cim. Hepimizin uyması gereken kurallar var. Uyulmadığı takdirde gereken neyse onun yapılması lazım. Sen üzme kendini. Eminim bu hafta herkes kendine çeki düzen verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?