Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vallahi Buket'cim sağlık bakanlığının son durumlarından sonra doktorlukta çok zorlaştı. Ben radyolojideyim bizimkiler çok rahat. 11 radyolog var zaten 7 saat çalışıyorlar. Tavsiye ederim sana.

evet malesef,onu da göz önünde bulundurmak lazım düşünürken,artık dermatologla genel cerrah aynı parayı alıyr devlet hastanesinde,o zaman niye yorulasın ki o kadar..
radyoloji güzel bölüm geleceği de çok parlak,ama bizim akdenizde radyolojiye girmek için türkiye derecesi filan gerekiyr bu sene 20. olan çocuk girdi mesela..o açıdan düşününce o kadar da değmez gibi geliyr bana..göz kbb tarzı mikrocerrahili hastası bol bölümler daha kolay hem o kadar da yüksek diil puanları onlar mantıklı geliyr bana..

hoşgeldin yvrmmmm

:

hoşbulduk şekerimmm

Cidden korumak çok daha zor ..

zor valla

Ozlemo korkunun ecele faydasi yok bacim, naptin kilo aldin mi yoksa

bi ara aldım ama zor da olsa toparladım :18::18:

Son düzenleme:
bende çıkıyorum kızlar
iyi geceler
yarın güzel haberlerde buluşmak üzere...

oda var gerçi ne kadar gencken birikim vs yaparsanız o kadar iyi ilersi için zaten onun da meslegi cok güzel yani sürekli bir geliri var evlenincede ev alır kiraya verir siz lojmanda kalırsınız ikinizde çalışcanız için rahat ödersiniz lojmanların şartları çok güzel çünkü ben eski erkek ark sayesinde hep ordaydım kuafördü alışverişti nerdeyse bedavaya geliyordu ayy ben de az değilim astsubayında yüksek rütbelisini bulmuşum gidip bir telefonla kantinin yarısını alıyordum gidip ohh ögrenci için hazine bulmak demek askeri kantinden alışveriş yapmak

Sende çok iyi vermişsin canım yaaaa 86 kilodan 68 e inmekte çok güzel bir duygudur. Tebrik etmek lazım seni. Başlangıç kilolarımız aşağı yukarı aynı. Bende 85,5 ile başladım.

saol cnm evet senin boyun kaç bu arada sen benim eski resimleri görmedin tabiiiiiiiiiiiiiiii ay o şişko halimi görsen dersin bir tane çıkmış senden

Aferin sana. Gör bak yarın nasıl - çıkıyorsun. Geçen hafta biz o kadar kiloyu nasıl verdik sanıyosun. Dimi Hilal

Dimi ya ama geçen hafta çok rahattık Ebru ..
Keşke bu günkü gibi bir hafta geçirseydim ..
BU pek pozitifim ..

bende çıkıyorum kızlar
iyi geceler

Görüşürüz Semiha ..

Kızlar mesaj sayılarını unutmayın Derya'ya atıyoruz .

172 benim boyum. Senin boyun kaç?

İkimizde lojmanı hiç istemiyoruz canım, eşler arasındaki o ilişkinin arasına girmeyi asla istemiyorum ve resmen mecbur gibi bir şey oluyor.

İlk seneler biraz birikim yapalım diyoruz, araba alabiliriz benim otobüse binmemden rahatsız oluyor çünkü ama birden kredi daha düzeni tam oturtmadan zor olursa diye biraz daha bekleriz heralde.
Bir de benim çalışmamı pek istemiyor ..

Canlarım bende kaçıyorum. Yarın yine büyük ihtimal ilk bildirimi ben yapıp uğur getireceğim gruba.Öpüyorum kocaman herkesi

herkese iyi geceler..

Canlarım bende kaçıyorum. Yarın yine büyük ihtimal ilk bildirimi ben yapıp uğur getireceğim gruba.Öpüyorum kocaman herkesi

bende çıkıyorum kızlar
iyi geceler

iyi geceler .... tatlı rüyalarrrr...

LAydLiNe kullanıcısından alıntı

1.73 benimde aynıyız
kızlar boyunuz uzunmuş yaa kilonuz boyunuza göre fena değilmiş yani bide beni düşünün

boyum 1,60 kilo 67 offf offff

saol cnm evet senin boyun kaç bu arada sen benim eski resimleri görmedin tabiiiiiiiiiiiiiiii ay o şişko halimi görsen dersin bir tane çıkmış senden
baktım resimlerin görünmüyooo merak etim paylaşsana :26:

hmm evet dogru ya mecburen muhatab oluyorsun digerleriyle ama en azından ödemeleriniz rahatlayana kadar iyi olur dedim di sen çalışmak istenmiyor musun peki o kadar sene okudun sonucta :44::44:

herkese iyi geceler..

iyi gecelerr

iyi geceler canım inş. güzel sonuclar alırsın yarın

herkese iyi geceler..

bende çıkıyorum kızlar
iyi geceler

iyi geceler .... tatlı rüyalarrrr...

LAydLiNe kullanıcısından alıntı

1.73 benimde aynıyız
kızlar boyunuz uzunmuş yaa kilonuz boyunuza göre fena değilmiş yani bide beni düşünün

boyum 1,60 kilo 67 offf offff

baktım resimlerin görünmüyooo merak etim paylaşsana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…