Vallahi Buket'cim sağlık bakanlığının son durumlarından sonra doktorlukta çok zorlaştı. Ben radyolojideyim bizimkiler çok rahat. 11 radyolog var zaten 7 saat çalışıyorlar. Tavsiye ederim sana.
haftanın basından beri iyiyim ama 2 gündür acayip şiş hissediyorum..
tamam pozitifim Eki Görüntüle 368643
hoşgeldin yvrmmmm
:
Cidden korumak çok daha zor ..
Ozlemo korkunun ecele faydasi yok bacim, naptin kilo aldin mi yoksa
Hoş geldin canım. Ben Ebru
Hoşgeldin canım. Özlettin kendini. Bu arada sen gittin gideli kimse kaçamak yapmıyor
hım :44::44:
pizza aromalımı (şaka şaka)
iyi dayanıyorsun benim iştah taban yaptı bu aralar bu izin son bulmalı yoksa kilo alcam
aaa bu arada begen butonu varrrr
[/QUOTE]
Kilo almamışsındır umarım. Almadan dön biranönce. Yoksa şeytanları gösteririz sana
Bende sağlıkçıyım Buket. Bende Konya'da bir hastanede çalışıyorum. Ama aşağıda dersane demişsin. Onu anlamadım. Ne dersanesi?
Nasıl tutamıyorum yaaaa ağlarım bak. Seni benim tutmam lazım. Ama allahtan yarın cuma
Geçmiş olsun canım. Bu arada facebookta profil resmindeki sen misin? Eğer sensen çok zayıf görünüyorsun.
kız zor tutuyom kendimi midem beni ele gecirmek üzere imdattttt
aldım verdim ... verdimm ama yazık oldu gecen günlerime
evet canım benim o çok şükür zayıfım ama daha var bi 65 olsam resim paylaşcam
Yok kesin kararlıyım bırakacağım Melek ..
Canım ya ben cidden kıyamıyorum orada neler çekiyor sonuçta.
Bu sefer özellikle dikkat etmeye çalışacağım.
O durmaz ben onu durdurayım bari.
Zaten önümüzdeki sene için bütün her şeyi bana soruyor, ev kredisine mi girelim araba mı alalım ne yapalım diye.
Görüşürüz Melek'cim ..
İyi geceler ..
Sende çok iyi vermişsin canım yaaaa 86 kilodan 68 e inmekte çok güzel bir duygudur. Tebrik etmek lazım seni. Başlangıç kilolarımız aşağı yukarı aynı. Bende 85,5 ile başladım.
Aferin sana. Gör bak yarın nasıl - çıkıyorsun. Geçen hafta biz o kadar kiloyu nasıl verdik sanıyosun. Dimi Hilal
bende çıkıyorum kızlar
iyi geceler
yarın güzel haberlerde buluşmak üzere...
bende çıkıyorum kızlar
iyi geceler
oda var gerçi ne kadar gencken birikim vs yaparsanız o kadar iyi ilersi için zaten onun da meslegi cok güzel yani sürekli bir geliri var evlenincede ev alır kiraya verir siz lojmanda kalırsınız ikinizde çalışcanız için rahat ödersiniz lojmanların şartları çok güzel çünkü ben eski erkek ark sayesinde hep ordaydımkuafördü alışverişti nerdeyse bedavaya geliyordu ayy ben de az değilim astsubayında yüksek rütbelisini bulmuşum gidip bir telefonla kantinin yarısını alıyordum gidip ohh ögrenci için hazine bulmak demek askeri kantinden alışveriş yapmak
saol cnm evet senin boyun kaç bu arada sen benim eski resimleri görmedin tabiiiiiiiiiiiiiiii ay o şişko halimi görsen dersin bir tane çıkmış senden
bende çıkıyorum kızlar
iyi geceler
oda var gerçi ne kadar gencken birikim vs yaparsanız o kadar iyi ilersi için zaten onun da meslegi cok güzel yani sürekli bir geliri var evlenincede ev alır kiraya verir siz lojmanda kalırsınız ikinizde çalışcanız için rahat ödersiniz lojmanların şartları çok güzel çünkü ben eski erkek ark sayesinde hep ordaydımkuafördü alışverişti nerdeyse bedavaya geliyordu ayy ben de az değilim astsubayında yüksek rütbelisini bulmuşum gidip bir telefonla kantinin yarısını alıyordum gidip ohh ögrenci için hazine bulmak demek askeri kantinden alışveriş yapmak
herkese iyi geceler..
Canlarım bende kaçıyorum. Yarın yine büyük ihtimal ilk bildirimi ben yapıp uğur getireceğim gruba.Öpüyorum kocaman herkesi
herkese iyi geceler..
Canlarım bende kaçıyorum. Yarın yine büyük ihtimal ilk bildirimi ben yapıp uğur getireceğim gruba.Öpüyorum kocaman herkesi
bende çıkıyorum kızlar
iyi geceler
LAydLiNe kullanıcısından alıntı
172 benim boyum. Senin boyun kaç?
kızlar boyunuz uzunmuş yaa kilonuz boyunuza göre fena değilmiş yani bide beni düşünün1.73 benimde aynıyız
baktım resimlerin görünmüyooo merak etim paylaşsana :26:saol cnm evet senin boyun kaç bu arada sen benim eski resimleri görmedin tabiiiiiiiiiiiiiiii ay o şişko halimi görsen dersin bir tane çıkmış senden
İkimizde lojmanı hiç istemiyoruz canım, eşler arasındaki o ilişkinin arasına girmeyi asla istemiyorum ve resmen mecbur gibi bir şey oluyor.
İlk seneler biraz birikim yapalım diyoruz, araba alabiliriz benim otobüse binmemden rahatsız oluyor çünkü ama birden kredi daha düzeni tam oturtmadan zor olursa diye biraz daha bekleriz heralde.
Bir de benim çalışmamı pek istemiyor ..
herkese iyi geceler..
herkese iyi geceler..
bende çıkıyorum kızlar
iyi geceler
LAydLiNe kullanıcısından alıntı
172 benim boyum. Senin boyun kaç?
kızlar boyunuz uzunmuş yaa kilonuz boyunuza göre fena değilmiş yani bide beni düşünün1.73 benimde aynıyız
baktım resimlerin görünmüyooo merak etim paylaşsana :26:saol cnm evet senin boyun kaç bu arada sen benim eski resimleri görmedin tabiiiiiiiiiiiiiiii ay o şişko halimi görsen dersin bir tane çıkmış senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?